Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke Tóth Péter jobbikos jelölt mellett kampányolt az előválasztásra Szegeden – írja a Magyar Nemzet.

Kocsis Máté: "Gratulálok! Erre értette Gyurcsány, amikor a parlamentben azt mondta, hogy nem lesz kegyelem?"
Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Ez azért is figyelemre méltó, mert Tóth Péter személyében egy bizonyíthatóan rasszista, súlyosan kirekesztő elveket valló nácit támogat a szivárványkoalíció vezetője

- írja a lap.

24.hu 2014-es összefoglaló cikkéből kiderül, hogy Tóth Péter közösségi oldalán megosztott bejegyzéseiben előszeretettel használt posztjaiban „nácik által is használt fogalmakat”.

Tóth Péter közösségi oldalán megosztott fotóhoz azt írta:

GYURCSÁNY FERENCCEL EGY PULT MÖGÖTT

Köszönöm a szegedi baloldali szavazók bizalmát és Gyurcsány Ferenc a Demokratikus Koalíció elnökének támogatását. Együtt, összefogással legyőzzük az Orbán-rezsimet Szegeden és a Homokhátságon is!

Kocsis Máté közösségi oldalára írt bejegyzésben tette közzé véleményét:

Gratulálok! Egyebek mellett fajvédelmet és a cigányság visszaszorítását ígérte Gyurcsányék szegedi jelöltje.

A “judapestezős”, “tetűcsúzdázós” borsodi jelölt Bíró László után ez már nem csak valami baki lehet, hanem egy koncepció része. Fajvédelem, a cigányság visszaszorítása és a “kampósorrú csürhe” elleni fellépés – ez a program. Lehet, hogy erre értette Gyurcsány, amikor a parlamentben azt mondta, hogy nem lesz kegyelem?

Forrás: Facebook, magyarnemzet.hu
Címlapkép: MTI/Czeglédi Zsolt

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Mátéka, lehet, hogy van igazság is az állításaidban, de arra semmi esélyük nincs, hogy annyi maffiózót össze tudjanak gyűjteni maguk köré, amennyi a fideszben van.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Mátéka, lehet, hogy van igazság is az állításaidban, de arra semmi esélyük nincs, hogy annyi maffiózót össze tudjanak gyűjteni maguk köré, amennyi a fideszben van.
tudode
Klassz volt ez a monoLÓG is!
.
Egy szenilis öregembernek is becsületére válna!
troll6
Szélsőbal tolja a szélsőjobb szekerét!!!
nezelodo
@troll6: Nem ritka ez a politikában, igy idehaza sem. Gondolj a "térdre imára" gúnyos megjegyzést tevő Orbánra, hogyan jutott el a kőbe vésett liberális eszmétől a szélsőjobb, már már a náci eszmékre hajazó megnyilvánulásáig. Nem állítom hogy marad a mai nézeteinél, hiszen a politikai haszonszerzés sokszor új módszereket kíván, amint a politikai szélirány változik.
simmering73
De édes. Azt mondja szivárványkoalíció. Magatokról beszélsz, te köcsög? A buzik, pedofilok, kurvapecérek gyüjtőhelye jelenleg a fidesz-kdnp szivárványos moslékkoalíció.
nezelodo
@sgl: ma 08:53. Mindenkinek nem juthat a Putinkából, neki be kell érni a Fletóval...
Nessy
Kocsis Máté! Orbán hogy is jutott el a liberalizmustól az illiberalizmusig? Az ateizmustól a státuszkereszténységig, és az erőszakos hittérítésig? A "ruszkik haza" állásponttól a Putyin hűséges védelmezője szerepéig?
Milyen gyújtó beszédet mondott Nagy Imre újra temetésén a Hősök terén, majd az éj leple alatt vitette el Nagy Imre szobrát a Kossuth térről! Nem akarok senkit védeni, de a "más szemében a szálkát, sajátjában a gerendát " álláspont hangoztatása ebben az esetben kissé érdekes! Kormányunk, élén Orbánnal az éppen napi érdekeinek megfelelően változtatja a hitét, elveit, mond mindenhol mást! Nem évek alatt, egyik napról a másikra változik az aktuális álláspontja!
Toller Béla
Taktikai szövetség ez, nem olyan, mijt kocsis meg a rejtőzködő pedofilek a fideszben ! A fasisztákról már nem is beszélve ! Mert az stratégia !
ómió
Hát, az "efftársi demokraták" már csak ilyenek! És "legújabb heppjük" a szemkilövetés!
rokker33
Kampósorrú csürhe xD Ez tetszik xD És milyen igaza van. A büdös faszszopó cigányokat vissza kell küldeni a putris indiába a patkányok közé!Mert az a nép úgy él, mint egy jómódú patkány! Szarban húgyban koszban bűz és szar mindenhol. Ez a csodálatos india!!!A cigányok 99.99 % is ilyen putrilakó dögevő!Tisztelet a kivételnek. 0.01% nak kb
Nessy
@rokker33: Ez a 0.01% gondolom Orbán, Farkas Flórián, meg akad még egy két hűséges hívő. Viszont az olcsón megvehető szavazatuk megéri négy évente.
dr. prédikátor
mi van mátékislány??? nagyon seggbe kurtak??? használj reparont!!!
solidedge
Melyik párt ellenezte a bíróság által a gyögyöspatai cigányoknak megítélt kártérítést?
Néro
Máléka ! Cseréld már le a táblát magad előtt a nekünk a lopás az első-re legalább ennyi igazság legyen abban amikor megszólalsz. Nyugodtan megteheted Fitymáid észre se fogják venni.
Eladott Ország
A Lungo Drom ismét Farkas Flóriánt választotta meg az Országos Cigány Érdekvédelmi és Polgári Szövetség elnökének, méghozzá ellenszavazat és tartózkodás nélkül, öt évre. A döntés talán nem annyira meglepő, hiszen tudni lehet, hogy milyen befolyással rendelkezik Farkas, de azért azon csak nevetni lehet, ami a közleményben a megválasztással kapcsolatban szerepel. A közlemény szerint a magyarországi cigányság boldogulásához szükséges feltételek megteremtése elsődleges eszközének továbbra is a kormány társadalmi felzárkózás programjának folytatását tekintik. Csak kérdezném, ez a felzárkóztatási program eddig milyen sikerekkel járt?! A híd a munka világába rémlik még valakinek?! Mi is az ORÖ-ban fogunk büntetlenül lopni. Minek tanulni?
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/135143389_111404470852004_6997158632265113641_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-3&_nc_sid=9267fe&_nc_ohc=86IfGpnhKTMAX9y7kD-&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=8a5b2e7f794dd996efd9775ed7099160&oe=6129E10F
rokker33
@Nessy: Azokat akiket felsoroltál élve égetném el lassú lángon kb 60 80 fokon szép lassan szénné égetném őket közben 20 % os ecetet locsolnék az égett sebes bőrre, hogy érezzék a törődést!
troll6
@nezelodo: Az a kár, hogy nem fognak össze!!!
istván irén
még jó ,hogy a fidesz nem kirekesztő nem rasszista nem gyűlölködő /ez irónia/
tudode
Na! Ez a fiatalember is jobban tette volna ha marad polgármesternek, mint lejáratni magát azzal, aki nem a pártitKÁR kedvére nyomda a sódert, az a sors vár/hat rá mint Simicskára, Lázárra, Illés Zoltánra, és a többiekre!
.
Nem kell ahhoz nagy ész/különbség tétel milyen hitvallással indúlt neki a karmajtszró az országlásnak, nagy O-val meg kis o-val
.
----- Orbán Viktor tanúságtétele
www.youtube.com/watch?v=RnMKDof5zlE
------------------------
.
Aki nem látja/érzékeli, az vegyen magának a tisztánlátás céljából VIRTUÁLIS MULTIFOKÁLIS KUKKANTÓT, talán ezzel átlátja, hogy nincs olyan szeglete az országnak, amelyet nem súlyt VÁLSÁG, a tagország feladatkörébe tartozó minden alágazat!
.
Erre képeSs a FASZA GYEREK!
.
Szoptatás kérdése! Gyurcsxány Ferencnek meg van minden oka ahhoz, hogy ÁRNYÉKKÉNT KÖVESSE örök ellenségét!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.