Akinek nincs sem vallási, sem nemzeti, sem pedig nemi identitása, beteg az, nyomorult, földönfutó, senki – erősen kezdi a mai eszmefuttatását Bayer Zsolt.

"Beteg, nyomorult, földönfutó, senki" Bayer szerint az akinek nincs vallása vagy nemzeti identitása
Kép:YouTube

Szerinte nekünk, közép-európaiaknak egyre kevesebb keresnivalónk van nyugaton, hiszen mi másféle történelmet éltünk meg itt Európában, nem volt gyarmatunk, de sokszor voltunk gyarmat – vagy majdnem az –, nem voltunk gazdagok, mert nem fosztottuk ki a világ egy részét, de bennünket többször is kifosztottak, nem voltunk szabadok és nem voltunk függetlenek.

Nem, nem európai érték a homoszexualitás, a hetvenkét-féle nemi identitás, nem európai érték a queer „királynő” az óvodában (pfúj!).

- írta a Magyar Nemezetben megjelent írásában.

Azt is elmondja mi a baj ezzel az európai „progresszióval”, a „megvilágosodottakkal”.

Szerinte fogalmuk sincs, kicsodák ők maguk. Miképpen arról sincsen, hogy mivel is üssék agyon az időt jó dolgukban. Ezért aztán állandóan fel akarnak szabadítani valakiket, és egyre fogynak a felszabadítandók, úgyhogy egyre rémesebb, egyre betegebb, egyre ocsmányabb kisebbségek felé kell fordulniuk, s azokat „felszabadítaniuk”.

De Közép-Európát meg kell védenünk. Mert – mondom újra és újra – Európa ma mi vagyunk. Varsó, Krakkó, Prága, Budapest, Kassa, Kolozsvár és Brassó, Zágráb, Belgrád, a Baltikum és Szentpétervár – ez Európa. És Pozsony. Európa ott van, ahol vannak gótikus katedrálisok. Vagy ortodox bazilikák.

- mondta.

Nem. Isten nem transz. És a világot sem ilyennek teremtette. A világ szép, a világ harmonikus. A világnak vannak törvényei, a világban van biológia, vannak nemek és genitáliák és gének, van férfi és nő. Minden más: abnormális.

- fejtette ki a genderről alkotott véleményét.

Figyelmeztetett mindenkit, hogy amikor betolakodnak a gyermekeink világába, amikor összekenik a templomaink falát, amikor megpróbálnak egy olyan világot összehazudozni az ilyesmire mindig kapható „progresszív” és anarchista és (szélső)baloldali politikai erőkkel és a médiájukkal, amelyben „szép a rút és rút a szép”, akkor vége a türelemnek, a toleranciának és a megértésnek.

Főleg pedig a szeretetnek. A „homoszexuális-forradalmatok” pedig le lesz törve. És el lesz takarítva. Remélem, megértettétek…

- zárta sorait.

Forrás: Magyar Nemzet
Címlapkép: EchoTV

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Reméljük, hamarosan megéljük, hogy a lipsiket, mint az igazi Lenin-fiúkat vagy késői utódaikat, a gyászos emlékű SZDSZ-t..., már csak hologramokon mutogatják...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
A megfelelési kényszere kiverte a biztosítékot fent.
Nessy
Mondja Bayer elvtárs, és arról mi a kulturált véleménye, aki az érdekeinek megfelelően változtatja a hitét, elveit? Vagy az ok? Vagy homofóbia mindenek fölött?
gina
Neked van rohadék zsidó, de titkolod te alja mocsok
Istenakinincsen
A világot nem isten teremtette!A magyar törvényeket a gazdád írja(vagy valaki más).
A világunk akkor lesz szép és harmonikus,ha nem lesznek gyarmatok,nem lesznek kifosztott éhezők és nem lesznek milliárdos gazdagok.Miféle szeretetről beszél Báygúnár Úr?
A saját nemzeteketet fosztogatjátok már évek óta.Magyarország egy nemzeti fideszgyarmat
A természet törvénye az egyetlen helyes út.Minden más abnormális!
Istenakinincsen
A buzik kevesebb kárt okoznak mint ez a báygúnár!
verőce21
Reméljük, hamarosan megéljük, hogy a lipsiket, mint az igazi Lenin-fiúkat vagy késői utódaikat, a gyászos emlékű SZDSZ-t..., már csak hologramokon mutogatják...
Néro
Bajerzsótfika egy "Beteg, nyomorult, simlis, senki" . Hányásaihoz nincs mit hozzászólni. Ember megy az úton talál egy nagy rakás kutyaszart nem áll le vele beszélgetni. Vagy átlépi undorodva vagy beteszi egy szartartó zacskóba és egy elegáns mozdulattal elhelyezi ahová való. A kutyaszartartó kukába.
tudode
Mindkettő hadova, mármint a nemzet, és a vallás, azok számára, akik kerülik Isten házát, amióta prédikálhatnak azok, akiknek semmi keresnivalójuk nem lenne, csak a gyóntatószékben, megbánva bűneiket, amelyeket elkövet/nek/TEK a saját nemzetük ellen!
.
De ha az un. fideszes tulajdonság, a tisztesség hiánycikk, annak a levét megissza az egész nemzet, mármint
.
""""Aki tisztességesen viselkedik (fideSS módra), megsérül a "csatatéren" azt kihozzuk, de aki nem arra lövünk""""
.
Na nem pacekba, hanem úgy, hogy a célszemély is megértse
.
---- Ángyán József: Maffiaszerűen működő oligarchacsaládok irányítják az országot
444.hu/2014/12/15/angyan-jozsef-maffiaszeruen-mukodo-oligarchacsaladok-iranyitjak-az-orszagot
---------------------------
.
Mesterségük címere a félelemkeltés, karaktergílkolás, és a zabravetyi, a többi az smanca!
.
CinkoSS aki néma!
.
Ennyi!
mágnes
Zsóti ! Két dolgot kell tudnod Istenről .
1 ,létezik
2, nem te vagy
Toller Béla
Drukkolok az agyi erek falának, adják már fel végre ! Ritka nagy állatot táplálnak, teljesen feleslegesen. A kultúra sokat könnyebbedne ...
Sámannus
Kivéve ha fideszes... Aki külföldi rendszámmal adóelkerülő, annak nincs keresnivalója a hazai közéletben. Szaroskám pofázhatsz te bármit csak elvtelen szélhámos vagy.
vacsi
Nem szeretem ezt az embert, de ebben egyetértek vele.
tothjani
@mágnes: Persze hogy nem ő Isten, hiszen Istent Orbán teremtette, és nemcsak az 5.Fidesz tag.
kereső
"Nincs nagyobb dögvész egy államban, mint a vallási buzgalom erkölcsösség nélkül".
Márpedig a fidess esetében nem beszélhetünk erkölcsről, erkölcsösségről. Ők erkölcs nélküliek.
ómió
Egyszerűbben is mondhatta volna: internacionalista!
Nessy
Bayer elvtárs! Mióta lovaggá avanzsált, egyre alpáribb, és lököttebb! Vagy ez az elvárt jobboldalikereszténynépnemzeti stílus?
nezelodo
Hej azok voltak a szép idők amikor még a Vitya is internacionalista vót, sőt vezető is volt abban a gittegyletben, alighanem pénzért, mint itt a védelmezői. És mi lesz ha visszamegy a gyökerekhez, ha az lesz a nyerő?!
balos
Boldog vagyok,hogy nem vállaltam fel a farizeusok hitét és az erkölcstelen nemzethyetlenséget!Inkább megmaradok jól menő nyuggernek,azzal botránkoztatóm meg a hiteltelen pedofiliánuszókat élén a kelett-a és a buzuló szállj eléket!
istván irén
Nem ilyennek teremtette akkor mitől ilyen tőled?
csak úgy....
beyer zsolt a nemzet vallásos? bunkó parasztja!:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.