Sokan vannak a szobában, egy másik szerint hideg az étel.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
ez komoly?...hideg az étel?...visszab@szni őket a táliboknak,ott reklamáljon...
Szevasztok
Amnesty internacional, Helszinki Bizotság, Szabó Timi,DedóBerni, Hól vagytok??? (Magyar Gyuri kiharcolja nekik a kártéritést.)
kereső
@Pálinkás Pál: @vacsi: Bocsi, de ezek az afgánok éveken keresztül segitették a amgyar katonai kontingens munkáját Afganisztánban. Most meg kapnak zsúfolt szobát- és hideg /nem főtt élelmet- azt is három hónapig. Tudjuk, hogy különösen a fideSS esetében a hála nem ismert, na de mégis. Persze mit is várjuk, amikor ez a hatalom nem gondoskodott 2015-16 ban a htárra vezényelt rendőrökről, csak a TEK-sek laktak 3 csillagos szállodában.
Nem kéne lemenni egyikőtöknek sem a fideSS szintjére emberségből.
fűre lépni szabad
A lencsefőzelék nem jó hidegen.

„Te egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, amit megszelídítettél.”
simmering73
@Szevasztok: Látom nem vagy képben. Akkor miért pofázol hülyeségeket?
telegdilaci
@kereső: Ez az miért pont az Afgánokon segítenének!
Pálinkás Pál
@kereső: nos...akkor..vegyük sorba...először is ez mind szaros kollaboráns...akik a saját fajtájuk ellen ügyködtek...másodszor...lassan már több embert mentettek ki, mint a strandpapucsos tálib sereg...inkább adtak volna fegyvert a kezükbe, védjék meg magukat..és még sorolhatnám estig...de ami a lényeg..ez egy generált probléma, mint a járvány...bármely nagyhatalom kb 2 nap alatt el tudná tüntetni Afganisztánt a térképről..
kereső
És mielőtt még valaki/valakik el kezdenének sipákolni a migráncsokról, tisztázzuk, hogy ezek az afgán emberek menekültek!!! és nem "migráncsok".Az életük , és családjaik élete is veszélybe kerül, ha maradnak.
kereső
@Pálinkás Pál: Emberségből, együttérzésből elégtelen, már nem először teszel tanúbizonyságot erről. Kollaborásnsok? Igen- a talibán szemszögéből, meg a tiédből.Neked inkább ott volna a helyed, mint ezeknek az embereknek.
Pálinkás Pál
@kereső: leszarom a dumádat...az " emberséged " miatt jutott ide Európa hogy félmajom hordák tartják rettegésben az őslakosokat...mindenféle szemetet begyűltötök..,de nem baj, ezzel egyenesen megágyaztok a náciknak...
kereső
@Pálinkás Pál: Most nem erről diskuráltunk, hanem erről a 100+ emberről/gyerekekről. Megette a fene azt az országot/nem -zetet amelyik nem képes ennyi emberről SEM! gondoskodni.
Namely
@kereső: 1. A többség a talibánt akarja Afganisztánban: ekkor kollaboránsok, mint a nyilasok itt anno.
2. A többség nem a talibánt akarja Afganisztánban: ekkor ők vannak többen és takarodjanak haza harcolni.

És ilyen aljas patkányokat nem szabad beengedni.
Namely
Na, már készítik elő a terepet, hogy tovább menekülhessenek oda, ahol több a zsozsó.
kereső
@Namely: Hú, de qrva okos vagy! Ha igy van, akkor orbán miért vezényelte a magyar katonákat "megszállóként" Afganisztánba? He???
Namely
@kereső: 1. Amikor nem tudsz mit felelni, miért jössz mindig azzal, hogy "Orbán"? De ha már itt tartunk, akkor 2003-ban kezdődött a magyar misszió, tehát helyesebb lenne a kérdésed úgy, hogy "Medgyessy Péter miért vezényelte..."
Ja, az már annyira nem haladóbal-konform.
2. Amúgy azért, mert -sajnos- tagjai vagyunk a nato nevezetű szervezetnek. A nato meg azért ment oda, mert ha jól emlékszem Afganisztán menedéket nyújtott egy olyan fazonnak, aki több támadást is végrehajtott az USA ellen és nyíltan dzsihádot hirdetett a "keresztesek" ellen. Tehát oda kellett volna menni, szarrá bombázni mindent és eljönni.
Málna
@kereső: 08:16 És a segítségükért cserébe megmentettük az életüket. Aztamindenit!...
kereső
@Namely: Akkor még rosszabb a helyzet. 17 év! segitség- 3.hónapnyi ellátás.

2001.09.11- osama bin laden+talibánok/ miattuk vonult be az USA+ NATO.
Most olvasom, hogy 10 millió gyrmek éhezik Afganisztánban- az usákoknak még ki sem hűlt a helyük. Igaz, hiányzik az a napi 300 millió dollár, amit rájuk költöttek, amig ott voltak. Na de majd jóllakatják őket a talibánok- ha mással nem heroinnal, ha már annyira szeretik őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.