Bayer Zsolt Facebook oldalán legújabb családregényként hivatkozott az általa csak mosléknak nevezett ellenzéki összefogásra, mely szerinte remélhetőleg nem fog sok részt megélni.

"Most beküldték a f*szerdőbe" – Bayer lemoslékozta az ellenzéket, majd nekiugrott Jakabnak

Jakab Péterrel kapcsolatban is erősen fogalmazott ma délelőtt, hiszen szerinte Jakab pontosan hasonlít arra a kissrácra, aki a többiek biztatására behajítja kaviccsal az ablakot.

A többiek alatt most Gyurcsányékat kell érteni. Jakab pedig a múltkori, minősíthetetlen, kocsmai, alpári és szarszagú performanszával bedobta a kavicsot az ablakon.

- írta a bejegyzésében, majd kifejti, hogy majd később ráébred, hogy így senki nem fog vele játszani, de pár percig hős volt, magasba emelhette a prolikupát.

Szépen kiírták a jelöltek közül Gyurcsányék. Készítik a terepet Karácsonynak, Jakabot most beküldték a f*szerdőbe a vállalhatatlanságával. 

- zárta sorait.

Na és ez tőled talán idegen? Ezt az alpáriságot a nyilvánosság előtt ,te évtizedek óta terjeszted! Te sem vagy különb! Kedves 5-ös!

- írták neki kommentben a gratulációk mellet. 

Forrás: Facebook 
Címlapkép: YouTube

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
az Orbáni kultúra újabb gyöngyszeme! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
@Shikari: Nagyon el vagy " kanászodva " buckalakó"...
Istenakinincsen
@Shikari: ma, 20:21
Nocsak,talán van valami problémád?Biztos vagyok benne hogy van!
Ne aggódj a fideSS biztos hogy elveszíti a választásokat és ezt a királyod már nagyon jól tudja...erre készült az ördögi tervük:Rengeteg kölcsönt vettek fel és ennek egy részét szétosztogatják a népnek akik nem tudják,hogy ezt még az unokáik unokái is nyögni fogják.
Egy új kormány öröksége nem az üres kassza lesz hanem euromilliárdos adósságok.
Mit tehet egy új kormány egy ilyen helyzetben?Elszámoltatásból nem sokmindent lehet csinálni.Ingatlanokban stadionokban és a nép számára értékelhetelen "off shore cégekben" eldugott helyeken van az ellopott pénz.
Ebben a helyzetben tényleg jobb lenne ha orbán nyerne a fideSSmaffiával.
Egye meg amit főzött,de tudjál róla hogy neked sem fog ízleni!
kissé felnőttem
@Istenakinincsen: egy pár tollvonás és teljes vagyon elkobzás, ne hogy a nyúl vigye a puskát 2 szarvas már szerzett vadászoktó,l orosz meg úgy mondaná zabrál, mi meg rekvirálás vissza amit elloptak és ???ennyi nem kell nyögni majd nekik igen csak
Istenakinincsen
@Shikari: ma, 05:37
Na mesélj!Kilőtte a szemedet,vagy ellopta a pénztárcádat?Milyen hátrányos helyzetbe kerültél?
Azt is elmesélheted ám titokban,hogy milyen előnyöket élvezel a királyod és a fideSS által?
Istenakinincsen
@kissé felnőttem:ma, 16:54
Nem látok rá reális esélyt,hogy bármit vissza lehetne venni ezektől.Amit meg vissza lehetne venni az a népnek szart sem ér.Minden titkos,vagy más néven van.
vitriol
bajernek is készítik a terepet tiborczék. remélhetőleg eltakarodik a gazdái után Spanyolba, ezzel is tisztulna Magyarország levegője!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.