Tegnap robbant a hír, hogy Orbán Viktor miniszterelnök legidősebb lánya férjével és gyermekeikkel Spanyolországba költöznek. Ám, a miniszterelnök pár hónapja még egészen másképp látta ezt a helyzetet.

Orbán migránsnak nevezte a lányát – hatalmas ellentmondásba keveredett a miniszterelnök
Kép: Facebook/Orbán Viktor

Orbán Viktor a Kossuth Rádió „Jó reggelt, Magyarország!” című műsorában 2021. június 11-én beszélt arról, hogy a magyar kormány fölfogása szerint a migráció úgy, ahogy van, eleve filozófiailag rossz dolog, nincs jó migráció, csak rossz migráció van.

A migráció mindig arról szól, hogy az ember megszületik valahova a Jóisten rendelése szerint, és azon a helyen, ahova született, nem tud boldogulni. És úgy dönt, hogy miután ott nem tud elérni egy olyan életet, amit magának szeretne, ezért felkerekedik, és onnan elmegy.

- mondta akkor Orbán, majd azt is hozzátette, hogy:

Esetleg el kell menekülnie, vagy gazdasági okokból egész egyszerűen egy másik helyet keres az élete számára. Ez nem jó dolog. A jó dolog az, hogyha mindenki ott boldogulhat, ahova megszületett.

Ennek fényében beszélt arról Hadházy Ákos, hogy érdekes család, úgy látszik, a gyerekek nem mernek beszélni a szüleikkel, a szülők meg nem mernek beszélni a gyerekeikkel.

Még 2018-ban a Hagyományok Házáról szólva közölte: 7,5 milliárd forintból újították fel az épületet, hogy a Budai Vigadó újra a magyar kultúra egyik főhadiszállása lehessen. Zárásul Orbán Viktor azt mondta:

sokat vitatkoztak magyar honban arról, ki a magyar

A Hagyományok Házának ezért szerinte küldetése hozzásegíteni minket, hogy

az unokáink is magyarok lehessenek

Címlapkép: Facebook/Orbán Viktor

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A magyar adófizetőktől ellopott közmilliárdokat a Tiborcz család itt mossa tisztára. Érzi a bűnöző és politikai prostituált cigány a vesztét!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
"eladott ország" igen a moslék balliberális csőcselék a gyurcsány, bajnai, de még a meggyesi is a horn elvtikék különösen az szdsz-el egyetemben amit csak lehetett eladtak! Tönkre is vágták a nemzetet! A pénz-lenyúlásaikból > tengerparti villákat vásárolgattak, hatalma földbirtokaik és nem ismert számú ingatlanaik vannak, külföldi bankokban a pénzük!
Ezzel szemben az Orbán kormány visszavásárolta az eladott javakat, megindította a termelést a gazdaság fellendült! Megindult az elvett nyugdíjak, fizetések visszaadása, a szociális javak szaporodása, és növekedése az adócsökkentések folyamata, az ország anyagi lehetőségeinek jobbítása! Ezt tette a kormány a 2010 óta regnáló kormány. Ha lopott volna akkor a miből adott, épített volna, és fizette volna az államadósságot!? Hogyan és miből is hozta volna vissza a csőd szélére lökött, szét lopott országunkat! MOSLÉK AGYÚ BAROM FASZOK!!!
AZT AKARJÁTOK, HOGY A BELETEKET IS KIRÁGCSÁLJÁK A MOSLÉK HIÉNÁK!? BARMOK!
silber13
@Németh István: Az Antal kománynál keresd az ország kiárúsítását.te féleszű!
kissé felnőttem
@Németh István: és milyen pénzből arról is lehetne tán olvasni vagy csak egyeseknek? a 27 % meg még meddig lesz a kormány költőpénze ha tudható ? mert azért az áru 1/4 nél is tőbb ami brutális nos erre válaszÍ? lesz EEEEE ???
Havanagi
Csak az ért egyet ezzel a kormánnyal aki maga is szarka.Tiszta kezű ember ezzel nem tud megalkudni.Ebből egyenesen következik: agymosott hívők is tolvajok.
Németh István
A "kissé felnőttem" és a "havanagi" mint nemzetellenségek és aljas név nélküli senkiháziak! Ez a kormány nem elvett, hanem adott, egyrészt vissza adott olyan anyagi lehetőségeket amit a korábbi kormány meggyesi-gyurcsány-bajnai triumvirátus elvett! Adott szociális és csalárd támogatások sorozatát, adó visszatérítést és adócsökkentést, építette az országot, munkahelye- ket teremtett, biztosította a demokratikus jogállamiságot!
Mind e közben a belső ellenség hazaáruló módon és mindenben akadályozta a kormány erőfe-szítéseit - ezzel szembeni küzdelem is nem kevés kiadást jelent!! ÉS MOST LÁSD nem vett el tőletek semmit, hanem adott, aztán mert kormány ellenes megnyilvánulások sorozatát észlel-hettük, nem vezényelt ki katonaságot rendőrséget és nem verette véresre az embereket, nem lövetett az emberek közé! ÉS most menjetek a bús picsába, a jelen rendszer ellenségeként!
Németh István
Az ilyen moslékok, nevük sincs alakok, aljas megnyilvánulásai egyszerűen gyűlöletkeltőek és a nyilvánvalóan - mert látjuk a zsebünkön érezhetjük a tényeket - hazug állításaikkal, megdöbbentő rosszindulatról tanúskodnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.