Jóváhagyták a korábbi ítéletet. 

Totális vereség a Klubrádiónak: jogszerűen zárták ki a rádiót a frekvenciapályázatból a Kúria szerint

Fotó: ATTILA KISBENEDEK / AFP

Kedd délelőtt a Kúria jóváhagyta a Fővárosi Törvényszék korábbi ítéletét, vagyis döntése értelmében a Médiatanács jogszerűen zárta ki a Klubrádiót a 92,9 Mhz-re kiírt frekvenciapályázatból – írta meg a 444.hu.

Arató András, a Klubrádió vezetője a Media1 szerint most az Alkotmánybírósághoz, majd a Strasbourgi Emberjogi Bírósághoz fordul, bár abban nem bízik, hogy egy kormányváltás előtt a Klubrádió ismét frekvenciához jut. A rádió jelenleg online adást sugároz, ezt továbbra is folytani kívánják.

A frekvenciára új pályázatot írtak ki, amire eredetileg három vállalkozás jelentkezett, de végül csak a Klubrádió jelentkezése maradt érvényes. Azonban a Médiatanács hiába fogadta be elsőre a pályázatát, végül kizárták a Klubrádiót is, mert gazdasági működését nem tartották megalapozottnak, és a műsorstruktúra összeállításában is találtak alaki hibákat, például volt olyan műsor, aminek ismétlése időben eltért volna az eredetileg tervezett adás hosszától.

Ez azt jelenti, hogy a Klubrádió az ítélettel végérvényesen vesztett. 

Forrás: 444.hu

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Leesett az állam a meglepetéstől! Micsoda bombasztikus hír ETTŐL a Kúriától. Médiatanács II.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Leesett az állam a meglepetéstől! Micsoda bombasztikus hír ETTŐL a Kúriától. Médiatanács II.
Nessy
Próbáltak volna másképp ítélni! Lecserélték volna az összeset! Elvégre fidesz delegáltak!
kereső
@namihami: A Médiatanács egy dolog. A "független" magyar biróság ezzel elveszitette még a látszatot is! Ennyi(ke).
namihami
@kereső: Pusztán arra próbáltam célozni, hogy a lehetséges ellenzéki médiumok felügyelete és engedélyezése éppúgy és éppen ugyaoda van bekötve, legyen az elnevezése akármi.
kereső
@namihami: Értettelek én. Csak hát lehullt a lepel, és meztelenül elénk tárul a "független" magyar biróság működése.Eddig legalább igyekeztek leplezni a dolgot.
tudode
Nincs mit hozzátenni ehhez a hangnemhez amitől pl. a fidess 5-ös tagkönyvének a tulajdonsa elereszt az éterbe!
.
Még egy egyetemet végzett kocsis is elszégyelné magát miatta
.
----BEST OF ECHO TV - A FIDESZ TV Legalja
www.youtube.com/watch?v=Px0_M2k-4ko
------------------------
.
Na nem ilyen trágárul, de az un. sok vihart átélt köztévé ebben az évben 118 milliárd forintból gazdálkodik, de markos legények vágják ki úgy az ellenzéki képviselőket mint a kutyát, mert ki van adva ukáznak, hogy a köztévében "csak" a kedves vezető, és az alárendeltségébe tartozók szerepelhetnek!
.
Kapásból lássuk csak, az ellenzéki képviselőknek nincs ott semmi keresnivalójuk, mert különben lábuknál fogva huzogatják, mint
.
------Varju László képviselő elleni intézkedés az MTVA épületében
www.youtube.com/watch?v=OB55SZ4HQNw&t=341s

, valamint
..
----- Az egész éjszakát az MTVA-ban töltötte Szél Bernadett és Hadházy Ákos
www.youtube.com/watch?v=Obedw-OXGYs
---------------------------
.
És az OVTV helyett a fekete dobozban a politikai szélhámos tévéje lett a köztévé is, az aminek az elődjét 2006-ban a "békés tüntetők" felgyújtották, jókat falatoztak a büféjében!
------------------------
.
Kripta ország Magyarország!
kereső
@Emmersson71: Tudom. Azért az idézőjel.
Gyurka80
@sgl: Alkotmányról népszavazást, normális vagy ,az analfabéta is szavazzon róla?! Alkotmányt 2/3-al kell, pufajkásnak volt lehetősége de ő a privatizációt nyomta ezerrel. Neki megfelelt a szoci alkotmány!
Gyurka80
Klubrádió tetszettek volna jó pályázatot benyújtani!
lusta
@Gyurka80: Magyarországon milyen alkotmány volt 1949 előtt?
Gyurka80
@lusta: Pufajkás és szoci alkotmány nem tudod mikor volt?
kereső
@Gyurka80: Az nem szoci alkotmány volt, Ne lehgyél ilyen buta- hiszen mindenben olyan jól értesült vagy. Azt a "szoci" alkotmány az első magyar szabad, azaz a rendszerváltás parlamentje alkotta és fogadta el. A szocik meg akkor ugye labdába sem rúgtak, ami az Alkotmányt illeti. Ne sértegesd Sólyom Lászlót , hogy az pufajkás Alkotmány volt.
surdilloFUJT
@lusta: eGY AGYRÁGOTT ANALFABÉTÁVAL NE VITATKOZZ,NEKI hORTHY IS KOMMCSI VOLT,1949 ELŐTT!!!
Gyurka80
@kereső: Az csak toldozgatott foltozgatott alkotmány volt 1946-ból. 2012-es új alkotmány lett ami az alaptörvény! Sólyom jobb ha qssba marad, elkaszálta a lusztrációs törvényt!
kereső
@Gyurka80: NEM!! Gyakorlatilag egy teljesen új Alkotmányt alkottak, csak a számozása maradt meg- tartalmában teljesen átirták.Azért egy ilyen mélymagyarnak ezt illene tudni, már ha magyar vagy.
Gyurka80
@kereső: Te meg hülye vagy ezt írtam, nem tudod felfogni , nem értesz magyarul?"2012-es új alkotmány lett ami az alaptörvény! "
kereső
@Gyurka80: Elmondanám,
jogtudósok szerint az Alaptörvény NEM Alkotmány. Ja, csak annyit tegyél meg, hogy nézd meg a két szó értelmezése közötti különbséget. Magyarországnak jelenleg 2012.01.01-től nincs Alkotmánya, csak Alaptörvénye.

És igenis az 1989-es egy teljesen új jogszabály volt- tartalmában teljesen különbözött a a Magyar Népköztársaság Alkotmányától.
Gyurka80
@kereső: Libbant jogtudósok szerint! Akkor is a 49-es tákolmánya maradt!
lusta
@Gyurka80: Drága sztrovacsek, én szerényen csak azt kérdeztem milyen alkotmány volt 1949 előtt?
Nem 1946, nem 1989, nem 2012.
1949 előtt.
Világos, vagy még egy felest meg kell innia?
Nessy
Nos, alapjába véve van egy rövid idő alatt többször módosított (9x) Fidesz Alaptörvény. Van a nem létező Alkotmánynak birósága. Nálunk a kormány a saját maga alkotott törvényeket (Alaptörvény, választási törvény) a csillagok konstellációja, Orbán agymacskája szerint módosítja. Aztán még azt sem mindig tartja be.
kereső
@Gyurka80:" Akkor is a 49-es tákolmánya maradt!"- mi bajod van 1949-el? Mi történt akkor, és mi után történt, ami történt? Ja, és én is megkérdezem, hogy 1949 előtt milyen Alkotmánya volt Magyarországnak?
ómió
Akkor, már csak a strasbourgi efftársak nyújthatnak "veres segíjt"?
Gyurka80
@kereső: Csak annyi az egy kommunista alkotmány volt, kékcédulások alkották.Többinek nézz utána!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.