Orbán Viktor miniszterelnök vezetésével kihelyezett ülést tart a kormány a hajmáskéri Központi Gyakorló- és Lőtéren kialakított tábori sátorban – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője csütörtök reggel.

Kihelyezett ülést tart Orbán a haderőfejlesztésről, Kásler Miklós is ott van
Orbán Viktor miniszterelnök (j2), Nagy István agrárminiszter (j), Pintér Sándor belügyminiszter (b2) és Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere (b) a kihelyezett kormányülésen a hajmáskéri Központi Gyakorló- és Lőtéren kialakított tábori sátorban 2021. szeptember 30-án. A kormányülés egyetlen napirendi pontja a magyar haderő-fejlesztés áttekintése. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

A kormányülés egyetlen napirendi pontja a magyar haderőfejlesztés áttekintése.

Orbán Viktor és a kormány tagjai az ülés után megtekintik a Magyar Honvédség őszi hadgyakorlatát – mondta a sajtófőnök.

Forrás: MTI

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
A Kásler még a saját szakterületén sem tudott semmit alkotni, hiába volt a tíz parancsolatos terápia, Pintér viszi a szakmai munkát, az "eredményekben", amelyekben szinte világelsők vagyunk, meg is látszik.
Lehet, hogy most rápróbálják a haderő fejlesztésre is Mózes kőtábláját?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Operett hadseregnek? Mi a hurka anyjáért kell egy lukas fillért is költeni? Cérnavitéz az összes, az megy katonának, akinek büdös a munka
nezelodo
A Kásler még a saját szakterületén sem tudott semmit alkotni, hiába volt a tíz parancsolatos terápia, Pintér viszi a szakmai munkát, az "eredményekben", amelyekben szinte világelsők vagyunk, meg is látszik.
Lehet, hogy most rápróbálják a haderő fejlesztésre is Mózes kőtábláját?
Eladott Ország
"A népi bölcsesség úgy tartja, hogy értelmet és agyat nem lehet a piacon vásárolni. Ahelyett, hogy azon dolgoznának – ha már a NATO mi vagyunk -, hogy hozzátegyék a magukét ahhoz a szövetségi rendszerhez, amely gyakorlatilag az egyedüli, amelyik képes megvédeni valamennyi tagját, köztük minket is, emberkednek, döngetik a mellüket, 50 éves emberek majdani harcba küldését törvényesítik (ők persze tudják, hogy a háborúban, akárcsak a moziban, hátul vannak a legjobb helyek) és a cseh licenc alapú magyar érdekkel, valamint az Egri csillagokból vett ordas baromságokkal táplálják a butaságban gyökerező népi büszkeséget. Kétségbeejtő és tragikus, bárhogy is vélekedik erről a népi bölcsesség." Gárdonyi Géza az Egri csillagok című regényében Dobó István várkapitánnyal mondatja ki a ma is időszerű igaz-ságot: „A falak ereje nem a kőben vagyon, hanem a védők lelkében.” Nesze neked, honvédelem és haderőfejlesztés, csak a hazaáruló, a honvédséget leépítő bezzeg elmúlt nyolc év előtti elmúlt nyolc év ne lett volna."
tudode
Hogy hogy!
.
Őféleségének bejárása van a jegybank aranytartalékában, utcai harcosként a haderőfejlesztésben!
.
Mintha a honvédelmi miniszter nem lenne ennek a szakbarbár gyülekezetnek a résztvevője, hanem a mindenreható kiélheti harci kedvét egy lőgyakorlaton is, árvíz idején, felmászva a határon lévő fa kulipintyóra, Babisnak megmutatta a határzárat, kihelyezett frakcióűlés már ellenzékben is:
,
------ Fatoronyra mászva mondja azt Orbán Viktor, hogy komoly építmény, a világ bármely országa megirigyelhetné
24.hu/kultura/2018/03/17/fatoronyra-maszva-mondja-azt-orban-viktor-hogy-komoly-epitmeny-a-vilag-barmely-orszaga-megirigyelhetne/
-------------------
.,
Ha újra születne sem lenne képes viselni a közjogi méltóságokra szégyent hozó mentalitását!
jesz
Kásler?...vajon miért volt ott...? megfejthetetlen talány.
rokker33
@jesz: pedig pofon egyszerű. Ha Orbán elmegy szarni kell egy ember,aki kinyalja a seggét. Kásler erre feladatra tökéletes jelölt, másra úgysem jó!!!
Klubtag
Käsler azért van ott, mert nagyon ért a biológiai hadviseléshez...?!?! Már bizonyított...
justhpeter
Szupercsapat. Holnap majd Kásler papa és a Nagy nevű parasztminiszter elmeséli Romolusznak mit kell tennie, hogy jó legyen a kormánynál.
namihami
Összeállt a Csipet csapat. Élén a Dagobert bácsival. (a pénz úgyis az ő kezén megy --csak nem mindig érkezik oda, ahová kellene neki és a családi kasszánál elakad)
kereső
Miért ne lenne ott a koszos körmű sarlatán? Kormánytag.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.