Ahogy arról korábban beszámoltunk, 80 ezer forint nyugdíjprémium érkezik novemberben, amit a kormányfő a szokásos péntek reggeli Kossuth rádiónak adott interjújában jelentett be.

Orbán Viktor köszönetet mondott az időseknek
Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Az Idősek napja alkalmából Orbán Viktor közösségi oldalára posztolt képpel mondott köszönetet az időseknek.

Köszönet az időseknek!

- írta röviden a megosztott fotóhoz.

Forrás: Facebook
Címlapkép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
mert rád kéne szavazni közröhely vagy nem vezető.csak most lettünk ennyire fontosak ? RÁM ne számíts.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kissé felnőttem
mert rád kéne szavazni közröhely vagy nem vezető.csak most lettünk ennyire fontosak ? RÁM ne számíts.
csipetke
Megbecsüljük az időseinket?Milyen érdekes,hogy ez a kormány csak választás előtt ad erre kézzelfogható bizonyítékot,mert egyébként csak a kötelezőt adják,azt is csak utólag,mert addig is használják a nyugdíjasok pénzét. Süket rizsa,amit orbán tol
Giovanni Alba
@csipetke: ma, 12:33
Nem emlékszem pontosan, hogy mikor, és milyen apropóból, de egy demagóg pártvezér azt merte nyilatkozni, hogy a nyugdíjasok eltartottak, felélik a fiatalok jövőjét.
epa.oszk.hu/00800/00843/00153/30/orban-uveggyongyot-szor-a-nyuggerek-ele/index.html
Clavigo
Hánynom kell ettől a debil pofától...
ómió
Hiába! Az efftársi nyuggerek csak az őket zsebelő Böszmét "szeressék"!
tudode
@Giovanni Alba: .
Köszönöm a linket, ez a levél elkerülte a figyelmemet.
.
RonaGyuri
szaros bunkó ne színészkedj, inkább ne lopd el a nyugdíjukat, hogy aztán egy részét ajándékként osztogatod!! =))
dr. prédikátor
te szarházi TRÓGER!!! te mocskos tolvaj nemzetvesztő hazaáruló népirtó !!! NE KÖSZÖNGESSÉL TE SEMMIT HANEM ADD VISSZA AMIT TÍZ ÉV ALATT TE ÉS A CSÜRHÉD ELLOPOTT!!!
emerencia
Azért becsüli meg őket mert eltűrték, hogy beléjük szúrják azt a vakcinát melynek leírásában benne van, hogy hatvan életkor felett nincs kipróbálva?
tudode
Dugja fel a választási mézesmadzagját, amelyet még az unokái is pengetnek fognak. Mármin a kb. 2.700 devizakölcsön, és a kötvény kibovcsátás!
.
Stop Orbán!
.
Azért is a karaktergyilkolászos Gyurcsány Ferenc a hibás, vagy a Mr. politikai szélhámos, hogy a Gyurcsány kormány nem csak hálálkodott, hanem svájci indexálással rendezte a korában nyugdíjba vonulóknak járó nyugdíjakat, na nem választási beetetésként
.
---- Nyugdíjkorrekciós programot jelentett be Gyurcsány
hvg.hu/itthon/20050930nyugdijkorrekcio
.
"""Öt évre szóló, nyolc lépésből álló nyugdíjkorrekciós program kezdődik jövő januárban: a mintegy 2,6 millió nyugdíjas évi nyugdíja átlagosan 51 ezer forinttal nő - jelentette be a miniszterelnök."""
-----------------------------
.
Személyszerint a nyugdíjkompenzációkor limitálva 10% nyugdíemelésben részesültem!!!
.
A köszönete annyit ér, mint halottnak a csók.
.
Amit elmulasztott a székházmutyis piti pasi a Stop Soros helyett megköszönni a tiszteletre méltó Soros Györgynek, hogy kitartotta ezt a gittegyletet civil tehniKÁI közepette, Iványi lelkésznek, a család volt lelkipásztorának mocskolódás helyett.
..
Hogy a tárgynál maradjunk a nyuggereknek azt, hogy amig megkoplaltak viszik a szektatagok a vezérükkel együtt mint a cukrot, az Andrássy úttól a földekig, nem átallva az oldalbordája vagyonnyilakozatához csatolt 33 tételt, ároktól, földekig, stromanként kihasználva saját, háztartásbeli oldalbordáját
.
2010-2015.miniszterelnok.hu/gallery/kozlemenyek/Levai_vagyon_2009.pdf
-------------------
.
PonyeMÁJ???
nezelodo
Szóval köszönetet mondott a vezér a nyuggereknek... Csak azoknak tudott, akik megúszták a járványt, a kórház kiürítéseket, az elmaradt kezeléseket, (akiken esetleg segített a tízparancsolatos Kásler terápia), stb. Sajnos nagyon sokaknak már nem melegítheti a szívét Orbán hordószónoklata. Azokról nem is beszélve, akik még messze a nyugdíj korhatár előtt estek áldozatul a világhírű járványkezelésnek.
Nessy
Nem szégyell ekkorát lódítani? 4 évente eszébe jutnak az idősek, egyébként meg szemrebbenés várja el, az inkorrekt emelés számítást, az évközi hitelezést, még ebből a kevésből is. Az idősek szociális ellátását, meg ahol lehet szűkíti!
csipetke
@Giovanni Alba: 12:55 Jó ez a levél,én se ismertem.A szomorú az,hogy bármit is mond,vagy tesz,ezt most is így gondolja.
Szerintem az ő pereputtyában ismeretlen az a dolog,hogy 100 ezerből,vagy annál kevesebből kelljen megélni,vagy várni a postást,vagy az utalást,ahogy a legtöbb nyugdíjas. Akik milliókkal,vagy inkább milliárdokkal gazdálkodnak,ezt talán nem is értik.
@tudode: 14:00 Csak az első mondatodra.- ezzel az a baj,hogy nem orbán unokái fogják ezt az irgalmatlan adósságot visszacsengetni,hanem a mieink. A ő gyerekei-unokái egytől egyig külföldön fognak kikötni,mert azt ők is tudják,hogy itthon utálják őket,mint a ...t. A pénzünkből egy jó ideig ellesznek, mint ahogy rühelkéék Marbellán. Ahogy olvasni,ott legalább 100 aktív bűnszervezet működik,lehet,hogy épp ezért választották ezt a helyet?Lehet,hogy mire orbánt is utánuk eszi a fene,akkorra már a nemzeti töklámpás vejkó lesz a Capo di tutti Capi.
kissé felnőttem
@Giovanni Alba: kedves alba tudatom veled hogy 75 éves vagyok de tetszik nem tetszik 3 unokára vagyok kénytelen fel vagy fől ügyelni mert ... őseik kénytelenek dolgozni és rájuk felügyelni a viktor meg a csalásbarát kormány mit hazudik arra teszek nagy ivben mert ez a szülő kötelessége a lédire meg a vikire carok nagy ivben nekem a család az elő nekik a duma felétek.,
kissé felnőttem
@tudode: hát hülyének nézik ám a másikat hol szedtek össze ennyit ? ja? lop ez lop az csuda spanyolosak ,
kissé felnőttem
hol szedtek össze ennit az utcasakkon max tri pirkát lehetett ha érted (trippelként elhiresültet.) jőn ám a teherautó mit a szólás mondja a kutyára sőt el is indult orbánnak kuss és sitt a nóta vége.
Giovanni Alba
@kissé felnőttem: ma, 17:03
Kedves Felnőttem! Még mindig ott vagyok leragadva, hogy megosztási célzattal belerúgtak már minden korosztályba, aztán a munkásokba, értelmiségiekbe (mérnökökbe és leendő mérnökökbe), művészekbe és a karhatalomba is.
Igazad van, a szülők segítsék a gyerekeket, de nekik ki segít? Viktor megoldotta. Hoztak egy törvényt a szülőtartásra.
Úgy néz ki, minden, a társadalmi szolidaritásból fakadó kötelezettség alól kibújik ez a nagyon családbarát kormány.
Gratulálok egyébként, szeretnék majd én is múlt időben beszélni a 75-ről.
kissé felnőttem
@Giovanni Alba: lassan járj és figyelj a világ dolgaira ilyen hazugsághegyektől meg ne várj semmit.anno én sem hittem hogy leszek öreg is egyszer hát 1-1 wiskit azért le lehet nyelni ha az ember megkivánja az orbáni dumára meg legyinteni. szép napot jó egészséget.
Nessy
@Giovanni Alba: Ne nagyon szeress. Különösen nem nyolcvan fölött! Ilyen egészségügyi ellátás mellett! Azt szoktam mondani, hogy negyven év az egészségügyben, az abból a múlt században kapott nyugdíjból nem telik magán ellátásra! :-))
Nessy
@Horizont: Még ha tudják is, a helyzetnek megfelelően nem mondták!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.