Csizmadia László babakocsival és és karon ülő gyerekekkel vonulna végig az október 23-ára szervezett Békemeneten, ahol szerinte 2006-ban a Gyurcsány-kormány „államterrorral véres köztársaságot hozott létre”.

Ezt ígérte az MTI tudósítása szerint Csizmadia László, az állami vállalatokon keresztül suttyomban tízmilliókkal támogatott Civil Összefogás Fórum (CÖF) alapítója az október 23-ra tervezett kilencedik Békemenetről szóló budapesti sajtótájékoztatón hétfő este. Az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulóján megtartandó Békemenetről szóló tájékoztatón (melyen a vonulás pontos útvonala nem derült ki) Csizmadia üzenetet fogalmazott meg Brüsszelnek és a „hazánkban lébecoló ellenzéknek” – írja a Telex.hu

Csizmadia babakocsival és karon ülő gyermekekkel vonulna  ott, ahol Gyurcsány "államterrorral véres köztársaságot hozott létre”

A Civil Összefogás Fórum – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) Békemenetének résztvevői a Margit hídon 2018. március 15-én. Középen Bayer Zsolt, publicista, a Békemenet egyik szervezője, tőle jobbra ifjabb Lomnici Zoltán, a CÖF jogi szakértője és Stefka István, a Pesti Srácok lapigazgatója (b3). MTI Fotó: Máthé Zoltán

A jelenlegi ellenzékről pedig azt mondta: „semmire sem volt jó” 2002–2010 között, 2006-ban pedig egy délután alatt „államterrorral véres köztársaságot hozott létre” a Bajcsy-Zsilinszky úton és az Astoriánál. Szerinte „a Békemenet azt tudja megmutatni, hogy babakocsival, karon ülő gyerekekkel végig tudunk menni azon az útvonalon, ahol ők ezt a balhét megcsinálták”.

Forrás: Telex.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Maxipocak
Azért sok aljas, gerinctelen csúszómászó van a fideszeseknél, de ez a csizmadia féle rohambrigád a dobogós helyek egyikén van.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Két dologra gondolhatott ezzel.
Vagy erre:
nepszava.hu/i/16/10/1/1268809.jpg

vagy arra, hogy még esetleg magatehetetlen csecsemőket tudnak erre ,,szerződtetni".
De hát azoknak vannak felelősségteljes szüleik, úgyhogy az nem jöhet össze.
Majd érdeklődés hiányában ez is elmarad.
Qqberci
Csizmuska, hülye vagy, csak (még) nem forogsz... A T-34-essel ki is rodeózott?...
Maxipocak
Azért sok aljas, gerinctelen csúszómászó van a fideszeseknél, de ez a csizmadia féle rohambrigád a dobogós helyek egyikén van.
simmering73
Az ISIS terroristáinak a kedvenc taktikája, hogy nőket, gyerekeket tolnak maguk előtt.
Emmersson71
...a Békemenet azt tudja megmutatni, hogy babakocsival, karon ülő gyerekekkel végig tudunk menni azon az útvonalon, ahol...

...2006-ban a csürhe kukákat gyújtott fel, autókat borogattak és kirakatokat zúztak be, valamint rendőrökre támadtak kockakővel és egyebekkel felfegyverkezve!
ómió
Pedig az efftársakat már Marosán Buci efftársuk óta a "demokratikus sortűz" szokta igazán feldobni!
szaboria1
Csizmadia kérdezze meg már Orbánt miért dúlt fúlt az Astoriánál és csőcselék ekkor mit is tett. Csak nézze meg a videot és meg győződhet róla Orbánnak írták azt a felbujtó szöveget. Mivel nem ő nyert a választáson nem tudott túl lépni rajta.
justhpeter
Én pedig minden nőt minimum 300.000.-Ft.-ra bűntetném, aki akár a többmilliós birkamenetre, akár az ellenzéki tüntire babakocsis gyereket elvisz !!! Ahogy az LMBTQ sem mehet a csecsemőhöz, a csecsemő se menjen a birkamenetre !!!
csak úgy....
szállítják a hülyébbnél hülyébb ötleteket a kegyelmes úrnak! :)
manapság, magyarországon orbán segge mögött van a leg nagyobb tolongás..
evacica
hát hülyeség tényleg határtalan! Csak végig kell nézni ezeket az arcokat Csizmadia, Stefka Bayer, stb a normális embernek felfordul a gyomra ettől!
csipetke
Ez már mindennek a legalja. A karonülő gyerekeket bérlik jópénzért,vagy létezik,hogy ennyi idióta fiatal lenne a fidesznyákhoz közel,akik hajlandóak ebben a cirkuszban résztvenni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.