Amikor rendelkezésünkre állnak a védekezéshez szükséges gyógyszerek, drámai, hogy több ezren halnak meg olyan betegségekben, melyek védőoltással megelőzhetők. Egyre több helyen bukkannak fel újra járványok, és sajnos a vakcina ellenes mozgalom is virágkorát éli. Napjainkra sok szülő az oltásokról szóló hazugságok hatására saját és mások gyermekeinek egészségét, életét veszélyezteti.

Feltöltő: division
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
Sajnos mára mindez még inkább igazzá vált. Egyre több laikus, buta ember megy szembe a tudománnyal, lesz belőlük oltástagadó, és ez nem csak a covid esetében van így, hanem a gyerekek védelmében kifejlesztett oltásoknál is. Ne hagyjuk, hogy veszélybe sodorjanak másokat az oltástagadók!
karma1
@division: Erre az itteni kedvenc partom vezetoje megszolalt a teveben - az oltas-szkepticizmussal szemben - hogy mit finnyaskodnak a most nyiltan az oltas ellen tuntetok, hiszen vedelik a Coca Colat literszam, eszik a KFC csirkejet, meg a Meki hamburgereit, amiknek mindegyike TITKOS RECEPT alapjan keszul, vagyis a mai napig nincs rajta az uvegeken es a kajakon feltuntetve az osszes alkotoelem - akkor mi a gyaszt varnak egy orvosilag TELJESSEGGEL engedelyezett, nemzetkozileg bevizsgalt oltoanyagtol? Mit kene meg tudniuk rola?
Nem fogod elhinni, szetoszlottak a tuntetok! (Egyebkent ugyanez a holgy volt belugyminiszter is, aki ala kozrend tartozott, es o fekezte meg a gyorsulasi versenyeket tarto autosokat egy torvennyel - es teljesen beszuntette ezt a "versenyzesi" format: nagyvarosok nem birtak a fiatalokkal, akik minden heten bizonyos utszakaszokon penzversenyes gyorsulasi versenyeket tartottak, es mar legalabb 20 eve problema volt a varosokban. A lakok a nyugalmukat, testi epseguket koveteltek megvedeni, igy amikor ez a csaj kerult hivatalba, akkor kijelentette, hogy "na, idefigyeljetek, ha meg egyszer gyorsulasi versenyt fogtok rendezni, az elso 3 helyezett autojat a rendorseg a helyszinen lefoglalja, es egyenesen az autobonto pre'se'be viszi, megsemmisitesre, mindenfele karigeny teljesitese nelkul. Nem fog erdekelni a tulajdonos kilete, az auto markaja, piaci erteke - be lesz zuzva a verseny utan max. 1 oraval!" A kemeny (altalaban bunozo) nagyfiuk rohogve fogadtak az uj torvenyt, es megrendeztek a szokasos gyorsulasi versenyuket. Hat az elso 3 auto fel ora mulva egy parszaz kilos metal tomb volt! Azota senkinek sem jutott eszebe gyorsulni! Ha ezek az oltasszkeptikusok belegondolnak, akkor sokkal jobban rongaljak a szervezetuket a titkos recept alapjan keszult, meg a rozsdat is lemaro Coca Colaval, mint a bevizsgalt vakcinaval. Csak hat eszt nem mindenkinek lehet adni!
karma1
@division: Nalunk csak Pfizer van, mert azt tartotta a legjobbnak a vezetoseg. A sok hulye alulmuvelt maori meg samoan ugy tuntet az oltas ellen, mintha a halalos mereginjekciot akarnak nekik benyomni. Sok hulye. Bezzeg amikor Fidjin meg Samoan vegigsoport 2 eve a legsulyosabb helyi jarvanykent a kanyaro, es felnott-gyerek egyarant ugy hullott tole, mint az oszi legy, akkor azert igenis mentek a vedooltasert...
division
@karma1: Itt is ez kellene. Nálunk is volt minden évben Rally, utálta jószerével mindenki, veszélyes ilyet városban tartani. Meglett az első komolyabb baleset, szó szerint az emberek űzték ki immáron végleg ezt az őrült hobbit a pusztába. Nagyon jól beszélt abból a szempontból is a pártvezetőd, hogy tömjük magunkba a sok egészségtelen szart, esszük a gyógyszereket mert muszáj, de azokról eszünkbe nem jutna hogy mennyire károsak. Gyerekeknek adják literszámra a kólát, amitől tönkremegy a foguk, a csontozatuk, nem számít! Az oltás ellenben megöl, senki be ne adassa! Undorodom ezektől az emberektől. Lényegében miattuk tűnnek fel újra olykor ezek a betegségek. Van a gyereknek egy nap láza oltás után? Na és? Inkább kapja el a hepatitis c - t, a bárányhimlőt, kanyarót? Persze, essen át rajta a gyerek, nem vészesek ezek...Nagyanyáink szava járása ez főleg.
division
@karma1: Nekünk is Pfizer lett, plusz nejemnek tavaly egy 4 hetes covid, nem volt semmi. Lényegében ez és a Moderna a jövő, vagyis az mRNS, sok betegségre lehet majd őket használni, nem kizárólag csak vírusok ellen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.