Kisvárdán jártak a Telex munkatársai, hogy Karácsony Gergely visszalépése után faggassák a "Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony!" petíció lelkes aláíróit.

"Sok pénz jön le ide, meglátszik, hogy fideszes a város" – így működik a propaganda vidéken

Az utcán megállított járókelők között akadt olyan, aki úgy vélekedett, mindegy, ki van a plakáton, nem arról szól a dolog. A két tábor mozgósítása a cél – mondta, és szerinte szerepelhetne ott Micimackó portréja is.

Remélik, hogy nem sikerül összefogva sem legyőzniük a Fideszt, Karácsony pedig látta, hogy nincs mit kezdeni "Gyurcsánynéval" – ismételték el többen is a közmédiában gyakran hallható frázisokat. Az is kiderült, hogy a közeli falvakban is "szépen élnek" az emberek.

"Ez a kormány sok jót tesz az embereknek, nekünk, magyaroknak"

- állította egyikük, aki örül a fejlesztéseknek.

Egy másik megkérdezett arra hívta fel a figyelmet, hogy

elég sok pénz jön le ide Seszták úr (a körzet fideszes országgyűlési képviselője) jóvoltából. Meglátszik Kisvárdán, hogy fideszes

- állapította meg.

Forrás: telex.hu

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gazella
@KisTehen: hulye. Vidékiek között csakis az iskolázatlanok azok akik nyalják zsirháj seggét.
Ne felejtsd el, hogy a 3 giga hitelt még az ükunokáid gyerekei is fogják vissza fizetni.
justhpeter
A birkák azt sem vennék észre, ha a szemüket kilopnák.
Aki Én
@KisTehen: volt mar olyan, hogy egy butaságot nem több kommentben adsz nekünk önzetlenül?
Ez a videó a néhány szereplővel nem a jólétet igazolja, hanem az emberi butaságot, tájékozatlanságot.
Ijesztő.
Nagy szerencséje van orbánnak veletek.
Szevasztok
Lopj el mindent úgyis o1g lesz a hibás, ellenzéki stratégia.
Macskaszem
@Szevasztok: Lassan 12 éve orbán lop, és ipari méretekben, nem nokiás dobozban. De a hülyék azok hülyék.
human
@Szevasztok: Úgy érted Orbán nem képes működtetni a rendőrséget és az ügyészseget? Különben fidesz 2/3 mellett hogy lophat egy ellenzéki?
Macskaszem
Ezek a tudatlanok örömködnek, hogy van stadion, meg lóvelnesz, meg kalandpark ahova a kutya se jár, és észre sem veszik, hogy a fizetésük, meg a nyugdíjuk a legalacsonyabb Európában. Biiiirkaaaaa!
Szevasztok
@human: Kérdezd Kari Gerit hátha elárulja.
ómió
Pénz, bizony, akkor nem ment, amikor az efftársak ellopták!
tothjani
Nálunk amikor leváltottuk a Fidesz az elkezdet "nagy" beruházásokat is azonnal abbahagyták.
Mert Orbán Viktor 15 millió Magyar miniszterelnöke csak annak a 4 milliónak ad aki rá szavazott, a többi 11 milliót magasról lesz@rja.
Vagyis ő egy igazi PÁRT elnök!
Eladott Ország
"Hogy lehet úgy megmagyarázni több milliárd forint elvonást Budapesttől, hogy közben jól láthatóan akad pénz arra, hogy a haverok vágyait valóra váltsák? Ez a történet sokkal felháborítóbb annál, mintsem hogy letudjuk egy, már megszokott beletörődő bólintással. Ameddig nincs Budapesten vagy Vásárhelyen vagy Vácon pénz arra, hogy fontos szociális fejlesztéseket hozzanak létre az önkormányzatok, addig hogy nézhetjük tétlenül azt, hogy ezeket a pénzeket – nyilván nem ténylegesen, de úgy érzem, érthető az elgondolás – teljesen fölösleges beruházásokra szórja el a kormány? Értem én, hogy Seszták Miklósnak borzasztóan fontos a saját településének felvirágoztatása, csak az nem így működik. Vagyis nem így kellene, hogy működjön, egy állítólagos demokráciában. A közpénz nem egy olyan virtuális bankkártya, amit a Fidesz úgy és akkor használ, amikor csak akar és akkor tilt le, amikor azt jónak érzi. A közpénz nem Orbán Viktor személyes tulajdona, mégis úgy tűnik, azzá tette ezt Felcsút szülötte az elmúlt években. Hogyan fordulhat az elő, hogy nem léphet fel ezzel szemben senki sem? A szemünk előtt lopják el a mi befizetett adónkat a kormány tagjai, miközben azzal döngetik a mellüket, hogy mindezt értünk teszik. Mi előnye származik abból egy szombathelyi, budapesti vagy szentendrei lakosnak, ha Kisvárdán sportcsarnok épül? Mert nem mondom, még ha ezt a pénzt mondjuk egy felzárkóztató programra költötték volna, esetleg iskola létrehozására vagy óvoda fejlesztésre, akkor legalább van valami haszna a történetnek, de így? "Kisvárda lakossága ugyan csak 16 ezer, mégis rendelkezik már egy 3000 fő befogadására képes „stadionnal”, egy fedett focicsarnokkal, és nem kell már sokat várni a termálvizes lórehabilitációs központra, a látvány szegénynegyedre, a csúszdaparkra, az öko-filmparkra és a teniszakadémiára sem. De mindez nem volt elég! Szükségesnek érezte ugyanis a város vezetése, hogy egy 3 milliárd forintos multifunkciós sportcsarnokot is létrehozzanak."
telegdilaci
@ómió: Agy mosott érted is amit ide írtál,ezek voltak csak igazán Elvtársa,akik mind a Fideszben,verődtek össze! ezzel a sok pénz szórással a Seszták elvtárs jóvoltából,csak Kisvárdán élvezhetik a gyümölcsét,vagy ha úgy tetszik a hasznát,viszont a mély szegénységben élő Szabolcsi-Borsodi falvak,Siralmas állapotban vannak! semmi szükség Lórehabilitációs központra,ez valóban már az Elmebaj határát súrolja ahelyett,hogy a szegény Rászoruló Lakosságot,támogatnák,remélem hamarosan vége lesz ennek a sehova nem vezető pazarló Ország romboló kormányzásnak!
Toller Béla
Haspárti, alávaló népség. Megérdemelnék ennek minden következményét !
ómió
@telegdilaci: Te sosem tudtál különbséget tenni a "volt" és a "jelenlegi" között? Ezeket mindig körbehazudod, vagy csak most? Volt egyszer egy bolsevik párt, MSZMP-nek hívták! Kizárólagos volt, mert "népi demokratikusan" másik párt nem is létezhetett! Aztán a "magasabbrendű" - így hazudták - "szocializmus" összeomlása előtt ezt sok párttag otthagyta - már nem volt érdekük, hogy tagok legyenek - míg a többi ottmaradt az MSZMP-ben, amely rövidesen MSZP-re "magyarosított" (törölte a nevéből az addig belehazudott "munkás" nevet)! Te meg most, úgy látom, azokat nevezed elvtársaknak, akik otthagyták a tetübandátokat. Az lenne a kérdésem, hogy, akkor az ottmaradottak kik is? Nem lehet, hogy "véletlen" mégis csak ők az elvtársaid és a 30-40 éve távozottakra te ezt csupán görcsösen ráhazudni próbálod? "Mélyszegénységben élő falvak"? De hiszen a "szocializmusotokat" anno "magasabbrendű társadalomnak" hazudtátok! Igaz, csak annak összeomlásakor vált publikussá, hogy 45 év alatt sikerült nektek a "magasabbrendű társadalmatokkal" 50 év lemaradást "kivívni" számunkra a "rothadó kapitalizmus" mögött - kvázi "mélyszegénységben élő Szabolcsi-Borsodi falvakat" meg "rászoruló lakosságot"kitermelnetek a marxizmus-leninizmus "nagyobb dicsőségére"! Az meg véletlen se zavarja meg az "efftársi éleslátásodat", hogy a vidékfejlesztésre ("magyar falu program") szánt pénz ma közel háromszorosa a 2010-esnek! És ráadásul a "rászoruló lakosság" arányát se igyekeznek növelni se efftársi népzsebeléssel, se évi kétszeri gázáremeléssel, ahogy azt még Böszme efftársadék tették! Még, ha most azt sírod is vissza, akkor se!
human
@Szevasztok: Kérdezd már meg Tarlós Pestát, hogy miért nem lett feljelentés a 4-es metró korrupciós ügyeiből? Pedig Tarlós Pesta a közgyűlésen fennhangon a valaha volt legnagyobb baloldali korrupciós ügyként emlegette. Miért söpörte a szőnyeg alá Polt Péter???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.