Január elsejétől újabb nyugdíjkorhatár-emelés jön, - a Fidesz nem tud leállni a polgárok kizsákmányolásának! - az 1957-ben születetteknél így ez már 65 év lesz. A 2014 óta zajló fokozatos korhatáremelés alapján az egyes születési évjáratok küszöbértékei évről-évre sávosan emelkedtek. A nyugdíjba vonulás feltétele: - január 1-je előtt született, a betöltött 62. életév; - 1952-ben született, a 62. életév betöltését követő 183. nap; - 1953-ban született, a betöltött 63. életév; - 1954-ben született, a 63. életév betöltését követő 183. nap; - 1955-ben született, a betöltött 64. életév; - 1956-ban született, a 64. életév betöltését követő 183. nap; - 1957-ben vagy azt követően született, a betöltött 65. életév.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Emmersson71
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gyurka80
@Emmersson71: Hát még a tied idióta! Ha valaki 2,9 millió embert kötelezne az egyszerűen idióta!
Emmersson71
@Gyurka80: Arra a kevés embere is alig volt ügyintéző! Kiszámolták, mi lenne, ha csupán a fele azt mondaná, hogy maradni akar. Hónapokig tartott volna! Ez - és a nyílt/burkolt fenyegetések (ne hazudd, hogy nem volt!) - szűkítette a lehetőségeket.

DE!
Ha már ilyen nagy számokról van szó, az miért nem volt opció, hogy a munkahelyen nyilatkozzanak az emberek?! Miért kellett - tudjuk miért, hogy a kapacitáshiánnyal csökkentsék a maradni szándékozók számát! - személyesen nyilatkozatot tenni?!

Magyarázhatod akárhogyan, a manyup pénzeket lenyúlták, az egyéni számlákra nem került át egy fillér sem!

olkt.net/wp-content/uploads/2021/09/FB_IMG_1632337584560.jpg
Gyurka80
@Emmersson71: Te hazudsz, mert nem volt fenyegetés! Az egyéni számlákra került az összeg , a hozamot pedig megkaptuk. Hogy te mennyire nem értesz a manyuphoz, csak a szádat téped!
Emmersson71
@Gyurka80: Hozamooot?! Azt az alamizsnát??? Szerinted mindenki hülye, csak te vagy helikopter?
Mit gondolsz, aki manyup-ba fizetett, az ugyanannyit fizetett, mint te, a szaros állami nyögdíjadba?!
Gondolkodj már, vén tök!
Gyurka80
@Emmersson71: Hülyegyerek manyup-tag voltam.A hozam meg annyi volt amit a pénztárad teljesített.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.