Mindenféle kommentár nélkül titulálta baloldali ikertornyoknak Márki-Zay Pétert és az egykori román diktátort, Nicolae Ceaușescut a Fidelitas a Facebookon.

Azt nem tudni, hogy arcbeli hasonlóságot véltek volna felfedezni a magyar politikus és a diktátor között, vagy valami mondata verte volna ki a biztosítékot.

A kommentelők mindenesetre azt kezdték el fejtegetni, hogy Orbán Viktor miniszterelnök építtetett a hátsó kertbe egy stadiont, úgy ahogy anno Ceaușescu tette.

Ez nyilván nem az anyaországbeli választóknak, hanem a sok erdélyi szavazónak szól, nekik készült. Leginkább az a szomorú, hogy a Fidesz mennyire hülyének nézi (nem kevés szavazatért) a határon túli embereket. Le vagyok döbbenve: ha valakihez _egyáltalán_ lehetne hasonlítani a habzsi-dőzsi diktátort, Ceausescut, az maga OV, a háza mellé felhúzott stadionjával, kisvasútjával, a család és a haverok kipénzelésével

- írta az egyik kommentelő a poszt alá. Más azt írta:

Srácok, ez egy remekbe szabott öngól

Forrás: Hvg.hu

Címlapkép: Facebook/Fidelitas

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Arról nem beszélve, hogy tudtommal Márki jobboldali. Így inkább Orbánnal ikertorony. De ennyi tellik az Orbánjugend-től. Szellemi toprongyok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
Tudom, hogy abból indultál ki, de a malackának nincsenek saját ötletei? Csak azt bírja papírból felolvasni, amit előre megírnak neki? Arra bólint, amire azt mondják, bólintson? Hát mégsem ő a Kárpátok géniusza II.?

Hát ez nem elég bizonyíték, hogy ő a mindenek tudója?
www.youtube.com/watch?v=YE-r86hlsn4
lampa laz
@nemkati: Kíméletlen vagy, h ezt a durva borzalmat akartad velem megnézetni. Malackának nincs szürkeállománya, mert azt a zsír már fölzabálta, már mindent csak pénztárgépszalagról tud felolvasni.
134.bátor
Azèrt valljuk be,tènyleg hasonlît rá...pár èv múlva,ősz hajjal,dettó Csau..
percsi
@134.bátor: Szerintem is hasonlít rá :)
Peller Anikó
@percsi: Nem hasonlít rá (nagyon). A nyakkendőt is másképp köti.
nemkati
@lampa laz: Bocsánat. De ez valami elképesztő, hogy tudnak imádni egy olyan bűnözőt, mint 0rbán. Van még ilyen vezető Európában, aki ennyire megszédítette a népet?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.