Mindenféle kommentár nélkül titulálta baloldali ikertornyoknak Márki-Zay Pétert és az egykori román diktátort, Nicolae Ceaușescut a Fidelitas a Facebookon.

Azt nem tudni, hogy arcbeli hasonlóságot véltek volna felfedezni a magyar politikus és a diktátor között, vagy valami mondata verte volna ki a biztosítékot.

A kommentelők mindenesetre azt kezdték el fejtegetni, hogy Orbán Viktor miniszterelnök építtetett a hátsó kertbe egy stadiont, úgy ahogy anno Ceaușescu tette.

Ez nyilván nem az anyaországbeli választóknak, hanem a sok erdélyi szavazónak szól, nekik készült. Leginkább az a szomorú, hogy a Fidesz mennyire hülyének nézi (nem kevés szavazatért) a határon túli embereket. Le vagyok döbbenve: ha valakihez _egyáltalán_ lehetne hasonlítani a habzsi-dőzsi diktátort, Ceausescut, az maga OV, a háza mellé felhúzott stadionjával, kisvasútjával, a család és a haverok kipénzelésével

- írta az egyik kommentelő a poszt alá. Más azt írta:

Srácok, ez egy remekbe szabott öngól

Forrás: Hvg.hu

Címlapkép: Facebook/Fidelitas

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Arról nem beszélve, hogy tudtommal Márki jobboldali. Így inkább Orbánnal ikertorony. De ennyi tellik az Orbánjugend-től. Szellemi toprongyok.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Néro
Fitymák csak Fitymák maradnak. Egy egybites tróger népség.
jesz
de egyedül neki van a hátsó kertben adófizetők pénzén épített stadion...a többinek csak egy budira fussa...
simmering73
Arról nem beszélve, hogy tudtommal Márki jobboldali. Így inkább Orbánnal ikertorony. De ennyi tellik az Orbánjugend-től. Szellemi toprongyok.
Havanagi
Ez nem "meredek húzás",hanem GÁTLÁSTALANSÁG
lampa laz
Még ha szellemes lenne, de nem az. Nagyon úgy néz ki, h se lenyelni, se kiköpni nem tudják MZ-t. Úgy viselkednek mint a mérgezett egerek, mert a csutkánytól nem kapnak használható utasítás.
Yoda69
Van hasonlóság: ket szem, egy orr, egy szaj, ket ful, haj, nyakkendo, ing, zako.
justhpeter
A fidelitas tagok oktatottsági szintje jelzi, hogy az orbáni oktatáspolitika célba ért. Ceausescu fénxkorábsn ők még nem éltek, viszont a folyamatosan leromló magyar oktatásban a magukat "igazi magyarnak" tartók a szorgalom és érdeklődés hiányában a nem régi történelem terén ökrök maradtak.
nemkati
Megszédítette őket 0rbán a mézédes szavaival, a kézcsókjaival, az együttpálinkázással (szét is itta már az agyát kollegista korától).
Azért még Gyurcsány szavaitól, szelfizésétől vagy érintésétől se f@sta össze magát úgy senki, mint az 0rbánimádók. :))))

www.youtube.com/watch?v=YE-r86hlsn4
CsipkeRózsa
A tornyok tárgyak, Márki-Zay személy, találjanak ki valami mást. Igaz, a fidelitas még sosem talált ki értelmes dolgot.
nemkati
@sgl: Ez a Fidelitas minden megmozdulásával bizonyítja, hogy ostoba pancser senkik. Minek erre riposzt???
És az se jelenne meg pár ellenzéki médában. Azt kéne kiverekedjék, hogy legyen megszólalási lehetőség a közmédiában, nem egyszer-kétszer, hanem rendszeresen.
Peller Anikó
@nemkati: Ez nem fog menni, mert ez az orbánrezsim lényege. Ha nem tudná a népesség 70-80%-át kitevő átlagpolgárok agyacskáját mosogatni akkor már rég lebukott volna. Meg.
Peller Anikó
@lampa laz: Én meg azt mondom, hogy ez az utasítás.

Két hete az volt az utasítás, hogy kézzel lábbal szavazzanak a Márk izére.
Az utasítás változott meg. A hekkelés sikeres volt, most a lenyomás következik, várható minden téren, mielőtt a fejébe száll önmaga dicsősége. Most az MZ bábut letekézzük.

És ennyire futotta. De majd még..
lampa laz
@Peller Anikó: Már Amerikában is keresik a múltját, h foltot találjanak rajt. Azért azt látjuk a szegényes lejárató anyagaikból, h a buzi Finkelstein tanácsadójuk qvára hiányzik a kampányukhoz. Csutkány ütheti tonyót meg habonyt most az ötletekért.
nemkati
@lampa laz: ütheti tonyót meg habonyt most az ötletekért
Hát nem a dagadt elmebeteg diktátor a lángész a csapatban?
lampa laz
@nemkati: Abból indultam ki, h tonyó a propaganda miniszter, habony pedig a tanácsadója az időközben elhunyt Finkelstein-nel együtt. Most már csak ez a két görény maradt neki, h hergelje az indulatokat a jobboldali szavazókban. A legutóbbi kormányülésen csak Gyurcsány ellen adta ki a lejárató hadjáratot. Úgy néz ki, h egyenlőre nincs jobb ötletük. Ez a szerencsétlen fidelitász meg mindig mellé nyúl. Ilyen volt a méhlegelő kiírása is.
nemkati
Tudom, hogy abból indultál ki, de a malackának nincsenek saját ötletei? Csak azt bírja papírból felolvasni, amit előre megírnak neki? Arra bólint, amire azt mondják, bólintson? Hát mégsem ő a Kárpátok géniusza II.?

Hát ez nem elég bizonyíték, hogy ő a mindenek tudója?
www.youtube.com/watch?v=YE-r86hlsn4
lampa laz
@nemkati: Kíméletlen vagy, h ezt a durva borzalmat akartad velem megnézetni. Malackának nincs szürkeállománya, mert azt a zsír már fölzabálta, már mindent csak pénztárgépszalagról tud felolvasni.
134.bátor
Azèrt valljuk be,tènyleg hasonlît rá...pár èv múlva,ősz hajjal,dettó Csau..
percsi
@134.bátor: Szerintem is hasonlít rá :)
Peller Anikó
@percsi: Nem hasonlít rá (nagyon). A nyakkendőt is másképp köti.
nemkati
@lampa laz: Bocsánat. De ez valami elképesztő, hogy tudnak imádni egy olyan bűnözőt, mint 0rbán. Van még ilyen vezető Európában, aki ennyire megszédítette a népet?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.