A virológus szerint minden esély megvan rá, hogy ugyanakkora járvány alakuljon ki, mint tavaly, mivel az, hogy 6 millió ember megkapta a vakcinát, nem jelenti azt, hogy ők védettek is. Rékassy Szabolcs úgy látja, akár napi 300 halottunk is lehet, ha nem szigorít a kormány. Duda Ernő főleg a védettségi igazolványt tartja fontosnak, az ATV híradó szerint.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
fogadni mertem volna ,hogy palink le köcsögdudázza a prof. ernöt! :)
pali egy átlag magyar pali,aki mindenkinél mindent jobban tud!
gratulálok pali,rajtad a haza szeme..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kissé felnőttem
@division: én az első után a 8-ik napon már megkaptam plaszikosat..Ami szintén előfordulhat oltott ember nem tud megfertőzni senkit ? biztos? hát el kéne ezen is gondolkodni, ha már virus az 99 %- ban bárhol előfordul a fertőzése meg max. az agresszívítás függvénye ha lájtos akkor alig alig ha agresziv akkor ISTEN óvja a Királyt is. nem téved el a TÖMEGBEN sem.
Pálinkás Pál
@division: nem kellenek a fizetett hirdetések...
division
@Pálinkás Pál: Nem fizetett hirdetés, ez nem olyan mint amit itt te csinálsz. Ő nem a nap 24 órájában kommentel pénzért, havonta talán kijön egy új videóval.
division
@kissé felnőttem: Persze hogy oltott ember is tud fertőzni, ez eddig sem volt kérdés. Ellenben ha a másik ember is be van oltva, nem lesz beteg, viszont ha oltatlannal érintkezik, akár bele is halhat, pont mint nálunk az a 64 éves lovász pár napja, akinek semmiféle betegsége nem volt, csak nem oltatta be magát. Nem tudhatjuk kinek milyen génjei vannak, mennyire fogékony egy adott vírusra, ezért kell az oltás és a maszk.
Aki Én
Sírjunk vagy nevessünk?

napidoktor.hu/koronavirus/covid-jon-az-omega-varians-ami-mindent-visz/
kissé felnőttem
@division: olvasd el mi zajlik A német nyelvterületen Ausztia Svájc Németország 20-30 % sem oltatja magát pedig lenne miből mivel

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.