Vegyesen mozgott a forint a vezető devizákkal szemben péntek este a bankközi piacon reggelhez képest: az euróhoz és a frankhoz viszonyítva gyengült, a dollárral összevetve viszont erősödött. Az euró 369,34 forintra erősödött 19. 30 óra körül a reggel hétkor jegyzett 367,16 forintról. Az euró pénteken 365,52 forint és 369,91 forint között mozgott.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@verőce21: azok a csúnya spekulánsok! :) bünbak kersésböl a magyar mindíg is jeles volt!
namihami
Ha jógyerekek leszünk és nagyon szeretjük és tiszteljük a Vezérünket, akkor (a Matolcsy aktív közreműködésével) akár a 400 forintos Eurot is megkaphatjuk a karácsonyfáinkra.
Persze, ez nekik (akiknek a vagyonuk 85-90%-a már úgyis valamelyik ""isztáni"" bankban van) és a Matolcsynak bőséges pluszpénzt jelent. Vehet magának belőle képeket és bélyeget megint.
CsipkeRózsa
@verőce21: 17:43

Hol hallottad, hogy a Ft árfolyama a dollárhoz kötött? Mióta?

A Ft árfolyamváltozással inkább az MNB spekulál.
Eladott Ország
Ezer szerencse, hogy fideszéknek van egy szakértőjük erre az esetre is. Boros Imrének hívják ezt a kedves és okos embert. Verhetetlen fideszes szakértelem és vaslogika, meg a drága kifli, lényeg hogy Selmeczinek is jusson. Szerinte a gyenge forint piszkosul jó az országnak. Azért, mert drágább az export amit külföldre szállítunk, azért ugyanannyi eurót kapunk, de az ugyanannyi eurót több forintra lehet váltani, és fellendíti a hazai turizmust is. Ez utóbbit azért, mert a külföldieknek is több forintot ér az eurójuk, így lényegében olcsóbban jutnak a szolgáltatásokhoz. Én nem vagyok sem Boros Imre, sem közgazdász ahogy ő állítólag az. Éppen ezért én pontosan tudom, hogy amennyiben nem fix áron megy az export, a külföldi partnerek igen gyorsan reagálnak az euró árfolyamára, mégpedig azzal, hogy csökkentik a vételárat. A legszebb Boros "D-8" Imre okfejtésében, hogy véletlenül kihagyta: az EU támogatások euróban kerülnek be az országba - "tuggyuk kikhez" -, Majd ezek már forintra konvertálva csöpögtetik tovább az alattvalóknak: no, nem azt ami jár, hanem ami jut. Illetve nem csöpögtethetnek alattvalóknak uniós pénzt, kizárólag pályázatnyertes haveroknak, ugyanis projektekre adnak pénzt, nem osztogatásra. Az osztogatni valót máshonnan nyúlják le. A benzinár meg a szállítás, tehát csak a népnek lesz több. A fejeseknek ingyen van a benzin, illetve azt is mi fizetjük nekik. A kifli, a kenyér a hús ára őket igazán nem érdekli, mert az ő keresetükön ezt észre sem lehet venni, amit szintén mi fizetünk nekik.
CsipkeRózsa
@Mirabilis: Nem mondja meg az MNB, hol tárolják a festményeket.

Itt látható, azt hiszem, csak egy része a festményeknek és a gyűjteményeknek:

www.mnb.hu/a-jegybank/ertektar-program/az-ertektar-program-elinditasa-ota-megvasarolt-festmenyek-es-gyujtemenyek

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.