Hadházy Ákos közösségi oldalán számolt be arról, hogy több fideszes képviselő is újévi koncertre szóló ingyenjegyeket osztogat.

Hadházy: "Mága Zoltán újévi koncertjére szóló ingyenjegyek százaival kampányolnak fideszes képviselők"
Fotó: MTI/Mónus Márton

Mága Zoltán újévi koncertjére szóló ingyenjegyek százaival kampányolnak fideszes képviselők.

- írja, majd hozzátette:

Pócs János, Kállay Mária (plusz a szolnoki polgármester), Németh Zsolt és még ki tudja hányan csaptak fel koncertszervezőnek az újévi délutáni koncertre. Azt nem tudni, hogy ki fizeti a jegyeket, a megfogalmazások szerint "Mágával közösen" ajánlották fel a művészi élményt.

Hadházy úgy fogalmaz, szerinte "a művész úrtól nem idegen a hatalom melletti masszív kampányolás, pláne, hogy igen kifizetődő is: a 2019-es önkormányzati választások előtt 100 koncertet adott, amit a kormány 350 millióval (koncertenként 3,5 millió) honorált meg".

A koncerteken pedig véletlenül mindig felszólalhattak fideszes politikusok 

- írja.

A 2019-es önkormányzati választásokon mondjuk nem volt nagyon sikeres ez a kampány, reméljük, 2022-ben sem a Mága Zoltán szívéhez és pénztárcájához közel álló párt fog nyerni. Önöknek pedig azt javaslom keressenek más szórakozást és nem csak azért , mert a Fidesz a jelek szerint már felvásárolta az összes jegyet a holnapi koncertre

- fogalmazta meg Hadházy.

Forrás: Facebook
Címlapkép: MTI/Mónus Márton

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Giovanni Alba
@Németh István: ma, 12:27
A kétharmad már meg lenne. Ha nem is szólnál, akkor egyszemélyben lehetnél a három majom, mert ugye nem lát, nem hall, csak még beszél:
Hogyan is van az a nagyon mély bölcsesség, miszerint ne a hírhozóra haragudj?
Hörögsz, mocskolódsz, de a bemutatott visszásságokat cáfolni nem tudod.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Medvepapa
És a koncerten osztani fognak még 5 kg. ingyen krumplit is. Nesze buta magyar. Művelődj és egyél. A vezéretek mindenre gondolj.
Németh István
Te moslék szemétláda hadházi segg-giliszta te mersz egy szót is szólni aki a hazugságok jéghegyének a csúcsa, te gazember a nemzet aljadéka, pondrója, undormány egysejtű állatfaj! Bízom benne, hogy megadatik a népünknek, nemzetünknek a BOLDOGSÁGOS ÚJ ESZTENDŐBEN, hogy nem látjuk a moslék képedet, nem halljuk undormány hangodat! EZ lesz az IGAZI BOLDOG ÚJ ESZTENDŐ!!!
csak úgy....
nyugi-nyugi! mága csak a viktor utolsó nótáját szeretné ingyen elhúzni! :)
Pálinkás Pál
flóri mellett a fidesz másik kirakat cigánya-...
csak úgy....
@Németh István: gyuszi pista,te egy tapló bunkó buta paraszt!
Giovanni Alba
@Németh István: ma, 12:27
A kétharmad már meg lenne. Ha nem is szólnál, akkor egyszemélyben lehetnél a három majom, mert ugye nem lát, nem hall, csak még beszél:
Hogyan is van az a nagyon mély bölcsesség, miszerint ne a hírhozóra haragudj?
Hörögsz, mocskolódsz, de a bemutatott visszásságokat cáfolni nem tudod.
namihami
Ingyenmága? Akinek ez kell, az kapja--- ingyen.
Egyébként se ingyen van, hiszen minden felmerülő és felszámítható (meg azt is, ami ""alkotmányos"")
iköltséget már előre kifizettették---velünk!
Remélem, hogy a ""Száztagút"" is meghívják, ne csak hármab legyenek. Mert a Flórival, ugyebár mégiscsak ""Egy vérből valók vagyunk!"" Akkor pedig illene.
Csizmás Kond
...úgy látszik ezt a szarházit nem hívták meg és ismét kivert rajta az irigyverejték...
Namely
Hadházy ismét a lényeget ragadta meg. Köszönjük! Mit nekünk a k+f, mint nekünk a globalizáció, mi nekünk az alrendszerekből hiányzó évi 5000 milliárd.
A lényeg az ingyenjegy, amit még soha, egyetlen politikustól nem láthattunk, soha, senki nem tett még ilyet, sem itt, sem máshol.
Köszönjük Hadházy ovisnak a komoly munkát.
namihami
@Namely: 13.19: Ha igaz (és sajnos, igaz), amit írsz, akkor nemcsak a Hadházy fogta meg rosszul a dolgot. Mi több, a kisebb lekvárba éppen ő nyúlt bele.
Ilyen esetekben, úgy általában, valóban nem az ingyenzsuga a bevett megoldás. Hanem az, hogy meghírdetik az előadást és finoman céloznak rá, hogy a megjelenni szándékozók ne a csekk-könyvük nélkül jelenjenek meg. Tehát, a zsuga nemhogy nem potya, de a hallgatóság még ""jótékony"" értékben csengessen érte.
És a kutyus itt van elhantolva. Ugyanis az Orbán a körülötte zajló (és csupán a beépített tapsolók általi) felhajtást szereti, de mindezt ingyen. Kizárólag az adózók által történő fizetés mellett. Nehogy már neki vagy a NER-nek pénzébe kerüljön.
Tehát: a meghívottak publicitást kap/hat/nak. De szigorúan INGYEN!
csak úgy....
akkor zárjuk a vitát egy fidesz közeli (horthy korszak) eltörött a hegedümmel! :)
www.youtube.com/watch?v=iqsc308taAc
a hegedük törékenyek...
csak úgy....
@Csizmás Kond: ismét csak a butaságodat reklámozod ! :)
Németh István
@Medvepapa: amit a jakab oszt, merthogy a krumpedli tőle származik!@csak úgy...: igen csak úgy miként te is,a különbség az vagyon, hogy én tudok kottát olvasni és volt szerencsém Stradivárin hegedülni - kotta nélkül! DE a többi Kedves megszólaló aki nagy valószínűséggel nem kapott ingyen jegyet, melenget maga alatt a hideg jeget! De mondanék egy érdekeset >> leheljétek a bal-libkó seggeket! BUÉK!
Németh István
Elfelejtettem mondani ilyen undorító egysejtű tetűláda, nem található több a nagy világba!
MI Magyarok gyártjuk a kuriózumokat! Csakhogy ezt az egysejtűt nem mi gyártottuk, hanem nagy valószínűséggel valami korcs fajtából került elő, valamiféle mutálódott elegy!
De BUÉK minden tisztességes és jobbra érdemes MAGYARNAK!
ómió
Miért? Efftársilag mivel szoktak? Gázáremelés-sorsjeggyel?
csak úgy....
@Horizont: a fideszesékben az a leg nagyobb röhej,hogy köpködnek a szarházi szocikra,hogy azok mennyit loptak,közben a fideszes tolvajokat körömszakadtáig védik!
szegény magyarország..
Namely
@namihami: Ez általában nem így megy. A politikának valóban ingyen van, de ezeket többnyire szponzorok fizetik (mint mindenhol nyugaton).
Viszont ezekért cserébe tesznek különböző szívességeket a politika nagyágyúi. Sőt, van olyan verzió is, hogy vagy jössz, mint nagyobb szponzor, vagy kapsz egy kis adót a nyakadba. :D
Ezekre nem szabad figyelni.
Az a lényeg, amit írtam. Nem véletlen, hogy azzal senki sem foglalkozik (hozzá kell tenni, ha egy politikai erő azt tenné, ami ennek az országnak kellene, akkor az a következő választásokon bukna, ha nem gyújtanák rá a Parlamentet).
:D
Ajánlom Schiffer és Puzsér vitáját ebben a témában:
youtu.be/MkZjxQk24aw?t=1603
26:43-tól, elvileg oda állítottam be. 30:35-ig.
human
@Horizont: És még ott van Juhász Péter. Bár ő nem politikus (már), de rengeteg videót készített a NER mocskos üzelmeiről és minden korrupciós ügyet központi adatbázisba szervez, amire már hivatalosan egy vállalkozást is létrehozott.
namihami
@Namely:""A politikának valóban ingyen van, de ezeket többnyire szponzorok fizetik (mint mindenhol nyugaton).""
""...mint mindelhol Nyugaton.""---miként írod. A gond csupán annyi, hogy ez itt még csak az árakban Nyugat. A bérek és a gazdagjaink mentalitása még Kelet, annak is a Vadkelet szeglete. Itt az orbáni NERpolitika lényege éppen az, hogy a politikai fényezés és befektetés közpénzből történik. Vuszont a szintén politikai haszonszerzés már a fideszes oldal részén csapódik le. A plakátozás és a ""határontüliazás"" küzpénz-alapon fideszes pártcélokat szolgál. Mert a ""kormány tájékoztatás"" kizárólag ennek van és lehet alárendelve.
Málna
@human: Juhász azt mondja, amit hallani akartok. Kamuzik. És jól megél belőletek.
csak úgy....
@Málna: ugyan ezzel a szöveggel ,sokkal jobban vádolhatóak a csuti agyament hívei ! :) ilyesmit nem én,-majd talán a következö pár év, neked a kukának is bebizonyítja ! :)
Málna
@Málna: Orbán már mindegy mit mond - nem is nagyon mond semmit - hiszen ő már bizonyított az elmúlt években. Én legalábbis ezt nézem. Tudod, nem azt amit mond...:-)
Málna
@csak úgy...: Ezt neked szántam:
Orbán már mindegy mit mond - nem is nagyon mond semmit - hiszen ő már bizonyított az elmúlt években. Én legalábbis ezt nézem. Tudod, nem azt amit mond...:-)
teuton
@Málna: "Orbán már mindegy mit mond - nem is nagyon mond semmit - hiszen ő már bizonyított az elmúlt években..." Igazad van, leamortizalta az orszagot, bebizonyitotta, hogy egy tolvaj cigany mit "tud"! De vegyük sorjaban a bizonyitekokat: allamadossag, minimalber, afa, szegenysegi rata, csaladipotlek, minimlanyugdij, rokkantsagi nyugdij, allaskeresesi idö, korrupcio, inflacio, hajlektalanok, kilakoltatas, covos-halottak, meddig soroljam meg tovabb! Talan nezzel adatokat az EUROSTAT-on!
ec.europa.eu/eurostat/data/database
Ja, hogy te magyarul sem tudsz, csak birkanyelven begetni...
Málna
@teuton: Engem nem az adatok érdekelnek, hanem a saját életem. Azt hogy ti minimálbérért dolgoztok, vagy családi pótlékra és segélyre vártok, az a ti problémátok, oldjátok meg! Érted, analfabéta?
Medvepapa
@Németh István: Azért mert nem gondolkodunk mindenben egyformán, nem kéne emberi mivoltodból ki vetkőzni. Azért B.Ú.É.K.
Németh István
@Málna: @csak úgy...: @Medvepapa: @teuton: @Giovanni Alba: NA figyeljetek csak! > az hogy melyik párt milyen, akármilyen kampányfogással él az az ő dolga! A lényeg a cél szentesíti az eszközt, pláne jó ha ezzel jótékonyságot hajtanak végre! Probéma lehet, hogy ti nem kaptatok potya jegyet!
DE elmondom azt is, hogy > piros lett a paradicsom nem sárga, Magyarország előre megy nem hátra; ezt teszi a MAGYAROKKAL a KORMÁNYA! !!! Kívánjuk legyen így sokáig!!!
verőce21
Én ezt a mézes-mázos bécsi újévi koncertet is ugyanúgy unom!

De tudomásul veszem, hogy a világon olvadoznak érte a híveik...!
teuton
@Málna: Analfabeta! Ki az a TI, aki minimalberert dolgozik? Ki kap csaladipotlrekot es segelyt? EN NEM, nekem ugyanis mar iskolas unokaim vannak, az egyik mar 23 eves es en megelek a napi 2-3 orai internetes üzletemböl! DE!!! A magyar dolgozok kb. 2/3-a az atlagber alatt keres, holott teljes munkaidöben dolgozik! Ne hasonlitsd a magad fidesznyalonc -birka eletet az atlagmagyareval össze! Az eletben a sulyozott statisztikai atlag szamit, nem a kivaltsagos kisebbseg! Persze elarulom neked, hogy mennyi a nemet minimaloraber. 4300 ft, a minmalnyugdij pedig 310000 ft lesz, a segely pedif, amiböl barki meg tud elni: a lakber, betegbiztositas es rezsin kivül havi 180000 ft 1 före, ami mellett dolgozva 100 eurot levonas nelkül meg lehet tartani, az afeletti összegnek pedig 30%-at. Tehat egy 4tagu csalad havonta kb. 600000 ft KESZPENZT kap, mellette a gyerekeknek minden ingyenes, a tanszertöl a zeneiskolaig, a sportklubtol a külföldi iskolai utazasig. Ja, ha valaki pedig elsöre kapja a segelyt, annak a butorokat is az allam fizeti. Mindenfele tovabbkepzes es az utazas is ingyenes. Ha pedig valami jogi problema van, az ügyved es birosag is ingyenes, tehat akar az allamot is ingyenesen be lehet perelni az allam penzen... Azt meg sem emlitem, hogy persze nem CSAK a fizeteseket kell összehasonlitani, hanem az arakat is, amiknel az elelmiszer alacsonyabb, mint MO-on, tehat a nemet fizetes/nyugdij vasarloereje 3-5x magasabb! Nesze nektek birka magyar kisnyugdijasok!
teuton
@Németh István: A nepnek nem jotenykonysag kell, koncert-alamizsna, hanem rendesen megfizetett munka, aminek bereböl tidsztessegesen meg lehet elni! Az ingyenjeggyel nem lehet jollakni, ruhat venni, a gyereket etetni, az csak a nyaloncok lekenyerezesere szol! Persze ha valaki ugy gondolkodik, hogy a bugyuta nepnek csak kenyer es cirkusz kell, akkor a cirkusz melle kenyeret is kellene adni, nem csak 10 kilo krumplit a valasztasok elött!
Málna
@teuton: Akkor meg minek nyafogsz folyton, analfabéta, ha nem vagy érintett a családi pótlékban, segélyben, álláskeresési járadékban? Én kifejezetten örülök, hogy nem nőtt például a cs. pótlék összege. És annak is nagyon örülök, hogy Németországban minden ingyen van...Hahaha.
Németh István
@teuton: Erre nem reagálok, mert olyan butaságokat írt a figura, hogy kétlem ez országban él. A @Málna: esetében, már más a helyzet> tudományos nyilatkozata, nyilván azt jelenti, hogy megy a németekhez ingyenélőnek! mert ott még családi pótlék sincs - nincs is rá szükség mert minden ingyen van! De azért csak danolásszuk jó kis nótánkat; piros volta paradicsom nem sárga; ... a többit tudjátok a balliberális mocskok mennek a bús ...ba! hely-haj hely-de rü tyü tyű!
teuton
@Németh István: Gyogyszerre ne igyal, mert csak hülyesgeket danolaszol orbancod utan (passzol a ciganynota a ciganyhoz) ,de a magyar helyesirast meg kell tanulnod, vissza az altalanosba!
Namely
@namihami: "A gond csupán annyi, hogy ez itt még csak az árakban Nyugat. A bérek és a gazdagjaink mentalitása még Kelet, annak is a Vadkelet szeglete."
A bérek azért keletiek, mert 40 évig kommunizmus volt, és mert még most is az van a fejekben. Az árak pedig: nem hinném, hogy egy tisztességes 40 nm-es albérlet 1500 font lenne.
A gazdagok mentalitása pedig pontosan olyan, mint a szegényeké. Csak ők nagyban csinálják ugyanazt.
"Itt az orbáni NERpolitika lényege éppen az, hogy a politikai fényezés és befektetés közpénzből történik. Vuszont a szintén politikai haszonszerzés már a fideszes oldal részén csapódik le. A plakátozás és a ""határontüliazás"" küzpénz-alapon fideszes pártcélokat szolgál. Mert a ""kormány tájékoztatás"" kizárólag ennek van és lehet alárendelve. "
De ez mindig így volt 1990 után (és előtte is). Semmi nem változott, és nem is fog, ameddig a fejekben nem lesz rendszerváltás. Erről szólt az a videó is, amit mellékeltem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.