Ahogy arról korábban már mi is beszámoltunk, kivételesen szerencsés ember a Heves megyei Kompolt első embere. Legalábbis ő ezzel magyarázta a meggazdagodását. A polgármestert már hosszú évek óta bírálják a helyiek feltűnően jó anyagi helyzete miatt, amit azzal magyarázott, hogy egyszerűen csak gyakran nyer a lottón. 

Hadházy: Nyomoznak a lottónyertes polgármester ügyében, aki "fényűző életet él"
Fotó: Pixabay

Hadházy Ákos közösségi oldalán tette fel a kértést:

Emlékeznek még a kompolti polgármesterre, aki állítása szerint LOTTÓNYEREMÉNYEKBŐL fedezi fényűző életmódját?

Megjegyezte, hogy egy a falu által vett kistraktor beszerzésének körülményei miatt, úgy gondolja ebben duplán kételkedhetünk,

és a jelek szerint a nyomozók is kételkednek.

- tette hozzá.

Hadházy úgy összegezte:

A kistraktort brutó 13,3 millióért vették, de ugyanannak a kereskedőnek a honlapján ugyanaz a jármű 9,3 milliós listaáron szerepel – elég furcsa alku lehetett a háttérben, ha 4 millióval drágábban sikerült megvenni a listaárnál

Mint írja, az eladó Borsod Agroker egyik tulajdonosa, aki szerinte "annak a Zsiga Marcellnek az édesapja, aki évekig a Szerencsejáték Zrt. egyik vezetője volt és most is Marketing és Kommunikációs igazgató". A bejegyzése szerint feljelentés történt az ügyben és folyik a nyomozás.

A kiskirály polgármesterek között kitűnik a kompolti, de sajnos egyáltalán nem egyedi eset. A Fidesz falusi hálózatát a több ezer megvásárolt, vagy megzsarolt polgármester adja. Természetesen tisztelet a kivételnek, mert azért ilyen is van jócskán. Ezt a hálózatot csak akkor győzhetjük le, ha ezekben a falvakban is találunk olyan embereket, akik hajlandóak aktívan tenni a változásért és legalább ellenőrként figyelni a választások tisztaságára

Forrás: Facebook
Címlapkép: Pixabay

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Jó ez legalább nem egy húsgyárat adott el tizedannyiért, mint amennyit az állam tíz év alatt ráköltött. Vagy ennek a polginak is volt határon kívüli alapítványa, amelynek utalt a traki forgalmazója? Kicsi vaj ez a füle mögött, de azért talán nem kap lovagkeresztet pártépítés ürügyén?!
TASzSz
Nyertes lottószelvényt lehet venni! Nyílván a nyertestől! A többség örömében "csak" családon belül kotyogja ki, hogy nyert! Na, ennyi elég... Megkeresik telefonon, hogy 10% pluszt fizetnek, csak adja el nekik! A többit már nem kell részletezni, ugye?!
Németh István
A tolvajokat, sikkasztókat nem védem! Azonban a hazugságot az aljas csúsztatást nagyon undorítónak ítélem pláne, ha azt egy notórius hazudozó aljas célból teszi! A traktort kiegészítőkkel szerelték fel amely nem volt az un. alap, listaárban! A hatóságok félre és megvezetésért ezt a moslékot mikor vonják felelősségre? Ugyan is a vásárlás számlával hivatalos alapon történt, arra áfától kezdve mindent fizetni kell, ez a 13 milló forintos masinának, és a tartozékainak a 27 %-os áfa vonzata 3,5 millió forint! Miről beszél ez a moslék!???
kissé felnőttem
@Németh István: viz fogkrém fogkefe ne nyelj moslékot árthat ám az erjedés majd ha számlagyárrol is hallasz akkor gondolj bele
namihami
Biztos be tudja osztani azt a keveset is, amit keres.
VESZ-ÉSZ
A Fidesz tagság,a tébolyult Orbán barátsága fel ér egy óriási lottó főnyereménnyel.
Az ország fő hülyéje az az szerencsés Lölö tudna róla mesélni,neki bejött.
Rizikó
A szemfüles demagóg akkor kezdhetné a nyomozàst a fukszos, disznóvá hízott cigányokkal. Vajon miből telet milliós aranyláncra olyanoknak, akiknek egy családtagja sem dolgozik generációk óta? Lehet találgatni. Bodzát szednek?
Toller Béla
Ezeknek nagy része sima rendőri eset, a rendszerváltás után egy hónappal ezeknek a börtönökben a helyük ! Nem így van ?
ómió
Nyomoznak utána? Akkor, efftársnak csapnivaló lenne! A kispesti "évi 100 millás efftársak" után a kutya se nyomoz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.