A 444 írta meg, hogy a 130 milliárd adófizetői forintból fenntartott köztévé elemzőjének, Bende Balázsnak eheti bejelentkezésének az lett a címe, hogy „Klímabarát-e az atomenergia?” ám Bende innen is pillanatok alatt jutott el az Orbán-kormány önfeledt istenítéséhez, és az ellenzék határtalan szapulásához.

"A baloldal arra akarja kényszeríteni az embereket, hogy éhezzenek és fázzanak" – jelentette ki a közmédia
Kép: YouTube

Bende szerint a magyarok nem fognak fázni, atomunk van, és bővítjük is, gáz is van, legalább 15 évre elég, lesz bőven mindkettőből. Így maradhat a rezsicsökkentés valamint az energiabiztonság, és itt van még az élelmiszerár-stop, éppen az energiaárak miatti növekvő infláció hatásai ellen.

Persze a magyar baloldal nem véletlenül támadja mindent, hiszen nekik aztán semmit nem köszönhetünk mindebből. Így inkább arra szavaznak, sőt, arra kényszerítenének mindannyiunkat, hogy az ő politikai érdekeik miatt inkább éhezzünk és fázzunk, és azt is jó drágán. Ne hagyjuk!

 - jelentette ki Bende.

A lap beszámolt arról is, hogy nem ez az első ilyen kijelentése, ugyanis tavaly, a kormánynak köszönte meg, hogy áldott volt a karácsony. A 2021-es legszebb pillatanai közé olyan felejthetetlen momentumok is belefértek, mint

amikor Bende közölte, hogy a 2022-es választáson biztosíthatjuk, hogy ne kerüljön olyan pártok kezébe a kormányzás, akik gyűlölnek mindent, ami magyar, a nagy bravúr, amikor a foci Európa-bajnokság alatt minden felkonfba beletette a térdelés szót.

Ám, egy 2019-es szerkesztőségi ülésről kiszivárgott felvételen világosan artikulálta elvárásait beosztottjai felé, és többek közt azzal húzta alá mindezt, hogy

ebben az intézményben nem az ellenzéki összefogást támogatják.

Forrás: 444
Címlapkép: YouTube

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Ezt a zsírdisznót. Jó, hogy nem volt Orbánék közelébe, mert ptymallatnál a böllér még őt szúrta volna meg.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
@simmering73: @Toller Béla: @ómió: @Néro: @Néro: @namihami: van egy nótám;
sej-haj Boldizsár, boldi, boldi Boldizsár dichel a duchel a dalamuszi dádé > megittad az ecetet mégsem jött meg az eszed heej dichel a... aztán cifrázhatod érted dade!!??
kissé felnőttem
mit ehetett ez a pasas karcsuság ész nem látványos, lehet hogy makkon nevelkedett de vak akár a cigány lova instálom olyan bátor hogy neki megy a falnak is hát tegye. kire is emlékeztet ja egyre gondolva? na akkor gatyád van e és kezd telitődni ó
levarosbukta
@Németh István: Pont ezt csinálja a fidesz. Az éhezőkön és a nyomorgókon uralkodik. Nekik osztja a rohadt krumplit, nem az ilyen hájas disznóknak mint ez is itt.
Nessy
@namihami: Ezeket a túlsúlyos hapsikat szívesen megismertetném Tantalosz kínjaival! Talán, ha az agysejtjeik kiszabadulnának a zsírsejtek fogságából, még néha értelmes gondolat is megfordulna a fejükben.
Istenakinincsen
@Németh István: Te biztos hogy nem munkából élsz te élősködő féreg!
Miattad vannak az éhezők és a nyomorgók.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.