Elképesztő, hogy ezt büntetlenül megteheti valaki.

Hadházy újabb leleplezése! Döbbenet, hogy ezt meg lehet tenni Magyarországon

Fotó: MTI/Mónus Márton

Hadházy írta meg a Facebook-oldalán, hogy Rogán Antal kabinetfőnökének a cégéhez kerülhetett a Végrehajtói Kar több százmilliós budapesti irodaháza.

A független parlamenti képviselő szerint Nagy Ádám

„néhány hónapja megvesz egy minimum félmilliárdos ingatlant, és pont attól a Végrehajtói Kartól, amelynek a vezetője vesztegetés miatt előzetesben ül tavaly november óta.”

Hadházy Ákos számolt be arról, hogy "Nagy Ádámról eddig 'csak' annyit tudtunk, hogy az ügyészség szerint a Völnert lefizető végrehajtó intézte a vizsgáit a pécsi egyetemen. Kiderült azonban, hogy tavaly október elején az általa alapított, 2020-ban 33 milliós bevétellel rendelkező Nadan Kft. megvásárolta korrupt Végrehajtói Kartól (pontosabban az annak tulajdonában álló Városligetház 13 Zrt.-től) a Szegedi út 35-37. alatti 1800 nm-es(!), alsó hangon félmilliárdot érő ingatlant".

A Schadl–Völner-ügy egyik kiemelt mellékszereplője Nagy Ádám, aki Rogán Antal kabinetfőnöke, és van egy ingatlancége is, Nadan Kft. néven. Ezen túl benne van az Antenna Hungária Zrt. igazgatóságában és a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. felügyelőbizottságában. Ez utóbbi kapcsán Hadházy felhívta rá a figyelmet: Nagy Ádám elég jól keres, de nem annyira, hogy félmilliárd forintos ingatlanhoz jusson.

"Köztisztviselői fizetése nem lehet 500-600 ezer forintnál több, és a cégek nyilvános adatbázisa szerint sem keres a bizottságokban összesen félmilliónál többet"

- írta a független parlamenti képviselő.

Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
ehhez képest a sziciliai maffiózók csak ócska kezdök..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
@sgl: Csak mert a média vasmarokkal tudja cenzúrázni a bűncselekményeket. Bár látszólag nincs cenzúra a kormánypárti sajtó a kormányoldali bűncselekményeket elhallgatja a támogatói elől. Ez magyarázza a népszerűséget, és minden gazemberség elkövetését is.
Úgy tetszik az ellenzék nem tesz semmit ha tesz is kevés, hogy a nagy nyilvánosság megismerje.
Nincs olyan szerkesztőség ahová eljuttatható a hír és tovább adják az érdekelteknek. Ez helyett azokat akarják lejáratni akik feltárják a zsiványságot.
Dr. Proktor
@KisTehen: Ha becsukod a szemed, befogod a füled, akkor meg maradsz a hitedben...
jesz
ráadásul ha a telekkönyv tulajdoni lapján a nevére van írva, jogerőre emelkedett, akkor már baszhattyák, nem vehetik vissza.
bence
Létezik még olyan bűncselekmény amit ez a gátlástalan kormány nem követett el ?!
terlasz
@KisTehen: Hagggyad mán ezt a hülyeséget, Tehénke! Gyurcsány sose vallott be ilyet. Kit akarsz becsapni? Gondolom, saját magad.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.