Elképesztő, hogy ezt büntetlenül megteheti valaki.

Hadházy újabb leleplezése! Döbbenet, hogy ezt meg lehet tenni Magyarországon

Fotó: MTI/Mónus Márton

Hadházy írta meg a Facebook-oldalán, hogy Rogán Antal kabinetfőnökének a cégéhez kerülhetett a Végrehajtói Kar több százmilliós budapesti irodaháza.

A független parlamenti képviselő szerint Nagy Ádám

„néhány hónapja megvesz egy minimum félmilliárdos ingatlant, és pont attól a Végrehajtói Kartól, amelynek a vezetője vesztegetés miatt előzetesben ül tavaly november óta.”

Hadházy Ákos számolt be arról, hogy "Nagy Ádámról eddig 'csak' annyit tudtunk, hogy az ügyészség szerint a Völnert lefizető végrehajtó intézte a vizsgáit a pécsi egyetemen. Kiderült azonban, hogy tavaly október elején az általa alapított, 2020-ban 33 milliós bevétellel rendelkező Nadan Kft. megvásárolta korrupt Végrehajtói Kartól (pontosabban az annak tulajdonában álló Városligetház 13 Zrt.-től) a Szegedi út 35-37. alatti 1800 nm-es(!), alsó hangon félmilliárdot érő ingatlant".

A Schadl–Völner-ügy egyik kiemelt mellékszereplője Nagy Ádám, aki Rogán Antal kabinetfőnöke, és van egy ingatlancége is, Nadan Kft. néven. Ezen túl benne van az Antenna Hungária Zrt. igazgatóságában és a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. felügyelőbizottságában. Ez utóbbi kapcsán Hadházy felhívta rá a figyelmet: Nagy Ádám elég jól keres, de nem annyira, hogy félmilliárd forintos ingatlanhoz jusson.

"Köztisztviselői fizetése nem lehet 500-600 ezer forintnál több, és a cégek nyilvános adatbázisa szerint sem keres a bizottságokban összesen félmilliónál többet"

- írta a független parlamenti képviselő.

Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgl
És a fidesz támogatottsága minden ilyen kiderült gazemberségre 1-2%-al nő.
..
érti valaki ezt?
Ki a hülye??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KisTehen
@134.bátor: fogjátok a kezét és meg meg is választanátok

szóval teljesen kimosták az agyatokat, nektek az igazság a hazugság,a hazugság az igazság . Nem látjátok a fától az erdőt, mert nem is akarjátok!
sgl
@134.bátor: Mazochizmusom kielégítésére benéztem a Htv-re Rákay Omolnár és valami költő eszement hangsíúlyzva röhögve tárgyalták MZP-vel nem vitakozhat a geczi mert a hazug Fletó bábja és elkezdik a hazug fletó 300 Ft-os vizitdíjahzugságot. Nos ezt nem hazudta, mert recpetfelírás volt, és ezen a nem hazugságos 300 Ft-on baszakodnak miközben ma majd mindenki havi 8 ezret fizet eü hozzájárulásként.
Ki a hülye, hogy hagyta ezt a 300 Ft-os vizitdíj őrületet beégni. Ja meg szekrénykéznek.

...És ez az ezer és 10 ezer milliárdokról való hazudozás mellett ezen rugóznak, Szégyen, hogy ezen tudnak rugózni és ezt állítják szembe a havi 8000 azaz NYOLCEZER HAVI DÍJJAL?
Ki a hülye, hogy ezt nem tudja ezzel lecsapni amikor a parlamentben vizitdíjaznak? Sőt eleve ezt felhányni mindig!
Olyan mint a szemkilövetés kontra 386 rendőrsérülés közte 44 súlyos. De a szemkilövetőznek, észt hozzák rettentő bűnnek a rendőrszázak sérülése semmi. nem beszélve az állampuccsról.
Ki a hülye??

@Sámannus: van még országos tv és rádió is amit lehet fogni legalábba neten, de meg se említik. Parlamentben is csak kussolnak!

Végre MZP elkezdte ezeket visszagyűrni, mert a 12 év véleményvezér és politikus hadserege egy szarhalom volt és ma is az!
Kic seszte el a médiáit? Ki nem vigyázott rá, ki hagyta veszni őket kik akik még 2019 után is hagyták a nagyvárosi médiát bezárni, pedig megigérték, megtartják sőt összefognak. Ki baszta el??
Ki a hülye??
Nem médiázzon senki, ez a balfasz ellenzék mindent elcseszett nem azért van a fidesz hatalmon mert a fidesz jó hanem mert az ellenzék minősíítehetlenül gyenge kommunikációban.

Most bízom MZP-ben. Meg is van lepve az ellenzék, pedig ez így a jó!!!
jesz
ráadásul ha a telekkönyv tulajdoni lapján a nevére van írva, jogerőre emelkedett, akkor már baszhattyák, nem vehetik vissza.
bence
Létezik még olyan bűncselekmény amit ez a gátlástalan kormány nem követett el ?!
terlasz
@KisTehen: Hagggyad mán ezt a hülyeséget, Tehénke! Gyurcsány sose vallott be ilyet. Kit akarsz becsapni? Gondolom, saját magad.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok