Az üzletlánc akciós újságjában azt is közlik, hogy a február elsejétől érvényes árstop hatálya eső termékek náluk akciósan, azaz a tavaly októberi áraknál olcsóbban kaphatóak – írja a Pénzcentrum.

Csirke far-hát stop: mennyiségi korlátozást vezet be a Lidl
Kép: Magyarország Kormánya

Kristálycukorból és búzalisztből legfeljebb 10-10 kilót, tejből 12 litert, napraforgó-étolajból pedig 10 litert vásárolhatunk egyszerre a Lidl üzleteiben. A befagyasztott árú termékeket ugyanakkor akciósan adják majd.

A Lidlben keddtől a kristálycukrot és a lisztet 10-10 forinttal, az UHT tejet 19 százalékkal, a napraforgó-étolajat pedig 14-15 százalékkal olcsóbban adják majd, mint azt a jogszabályban rögzített dátumon tették.

Ugyanakkor néhány termék esetében mennyiségi korlátozást vezetnek be.

Keddtől ugyanis kristálycukorból és búzalisztből legfeljebb 10-10 kilót, tejből 12 litert, napraforgó-étolajból pedig 10 litert vásárolhatunk egyszerre a Lidl üzleteiben.

Forrás: Pénzcentrum
Címlapkép: Magyarország Kormánya 

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

levarosbukta
@KisTehen: Nincs erre valami jobb szövegetek? Unalmas már ez a gyerekes stopozás!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
@KisTehen: 20:32 Miért nem a gazdátoknak mondtátok ti nyalogányok, hogy stop stadion?Mielőtt telesz@rta volna az országot a tökfelesleges,puccos,és drágafenntartású stadionokkal?Az Aranycsapat a libalegelőn is tudott focizni,ez a rettenetesen túlfizetett csámpás banda meg a puccos stadionokban se tud.Ezért kár volt ennyi pénzt beleölni
kissé felnőttem
akkor mi is, vegye 3 hónapig orbán nem vesszük el előle, aztán egye 35 évig csontozzon
ómió
És nem fél a Lidl, hogy "csődbe megy"? Akkor, Maki efftárs ezt a hazugságát se "gondolta át"?
kissé felnőttem
neked se lesz pinzed u hogy ne számits csőd van meg kuss is
RonaGyuri
@RonaGyuri: Bár alapvetően a védeni a mundér becsületét volt a cél,

de sikerült egy igencsak leleplező gondolatot is kimondania

A napi.hu munkatársai „Quittner Pétert, a Központi Statisztikai Hivatal osztályvezetőjét” kérdezték az inflációról. Pontosabban miért is van úgy, hogy lényeges eltérést tapasztalunk a pénztárcánk apadása és az inflációs adatok között.
Elsőbb előadta a „Az infláció kifejezés és a fogyasztóiár-index hasonló fogalmak, de nem ugyanaz a kettő” mantrát, de később csak-csak kikotyogta a lényeget is: „februártól a rögzített árú csirkemell szerepel az inflációs kosárban”!
Külön ki kell emelni azt a megjegyzését, hogy: „A KSH külön közli a nyugdíjasinflációt. Itt nem feltételeznek alapjaiban eltérő fogyasztási szokásokat, azonban tekintettel az időskori sajátosságokra, eltérnek a súlyok, így jön ki az adat.”! Amiben annyi igazság van, hogy az eltérés még sokkal nagyobb, mint az általános kosár esetén, mármint a VALÓSÁGTÓL! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.