Már meg is kezdődött a hétfői figyelmeztető tüntetésen részt vevő tanárok szankcionálása az oktatási intézményekben.

Már le is vonták egy tanár fizetéséből a hétfői sztrájk két óráját
Fotó: MTI/Balázs Attila

Egy sztrájkoló tanár már közzé is tette a Tanítanék Facebook-oldalán, hogy a január 31-ére eső két órát simán levonták a fizetéséből. Íme a bejegyzés: 

Már le is vonták egy tanár fizetéséből a hétfői sztrájk két óráját
Forrás: Tanítanék/Facebook

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@csak úgy...: Az én pedagógus nejem nagyon sokáig bírná, de ő nem az a sztrájkolós típus, bár nem is Fidesz párti. Nyilván szerinte is 500 ezer felett kellene kapnia jóval ennyi év és diploma után már, de a jelenlegi közel 400 ezerrel is el van. Az a baj, hogy ő kissé naiv, és elhiszi, hogy majd Zay mester 50% - os emelést fog adni hatalomra kerülése esetén.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Nagyon meg akar valaki felelni a hatalomnak! Lehet, hogy ejtőernyősként érkezett az igazgató székbe??
nezelodo
A lopásban és a bosszúállásban meglehetősen gyorsak a tanerők munkáltatói, pedig nagyon elfoglaltak az elmaradt vagy elégtelen szakmai képesítésük pótlása miatt. Persze tudjuk a párthűség, vagy a rokoni, élettársi és egyéb kapcsolatok felülírták a végzettség, és a szakmai gyakorlat hiányát.
Béla333
Ha csak egyetlenegy tanár fizetéséből is levonják a sztrájk 2 óráját, akkor kutya kötelességük a sztrájkot addig folytatni, amíg ezt vissza nem vonják, amíg mindenki meg nem kapja a teljes fizetését a sztrájk idejére is!
Pálinkás Pál
a megoldás, holnaptól határozatlan idejű, mindenki akivel kib@szott a puhos...
csak úgy....
@Béla333: @Pálinkás Pál: szerintetek a tanárok hány hónapig bírnák ki sztrájkolva a megtakarításaikból,hogy ne haljanak éhen?
jesz
a mozdonyvezetők elijesztésére teszik ezt...a mozdonyvezetők nagyon fészkelődnek, a hatalom meg fosik..

Most a tanárok tökeit szorongatják, a helyett, hogy bért emelnének
human
@KisTehen: olvasd már vissza amiket írsz és gondold át logikusan. Téged tényleg nem zavar hogy nyilvánvalóan logikailag bukta amiket írogatsz?
csipetke
Ez már mindennek a legalja..Ilyen genyó kormánya még nem volt ennek a szerencsétlen országnak. Ez tulajdonképp arra lesz jó,hogy a pedagógusok egytől egyig az ellenzékre fognak szavazni. Ez az elmeroggyant kormány olyan sok emberbe belerúgott az évek során,hogy ez kimondottan jól fog jönni áprilisban.Sajnos a járványban néhány ismerősöm,és rokon is meghalt,közülük szinte mind fidesz-fanok voltak.A halálesetek óta jobban utálják a fideszt/orbánt,mint bárki más. Mindenki számára nyivánvaló,hogyha lett volna elég ember a kórházakban,és lett volna tisztességes járványkezelés, sok ember életben maradt volna. Ameddig tudtak a járványon nyerészkedni,(lélegeztető,és horkolásgátló, és vakcinabiznisz) addig a nádiszopacs külügyér,és orbán minden kínai,és ruszki szállítmánynál ott pózoltak a reptéren,de ez igen gyorsan megszűnt,amikor már nem dőlt a della. Sőt,most kaptunk volna 900 milliót kizárólag tesztvásárlásra az uniótól,(visszanem térítendő pénzt) orbán nem fogadta el.Nem lehet őket azzal vádolni,hogy normálisak.Az a pénz nem kell,amit nem lehet szabadon ellopni.Az emberek nem vakok,jól jönnek az ilyen dolgok áprilisban.És most a tanárok is csatlakoznak,bár már nincsenek sokan,de meg lehet szorozni a létszámukat a szavazóképes családtagokkal. Jól fog ez jönni,bár szegények most szívnak,és mérgelődnek
csipetke
@KisTehen: Te mégis mire vigyorogsz minden hozzászólásodvégén?Minek örülsz annyira?Hogy sikerül ennyi dilinyós kommentet létrehoznod?
Pálinkás Pál
@csak úgy...: szövegértés..?..." mindenki akivel kib@szott a puhos... "...nem csak a tanárok...
csak úgy....
@jesz: mert több a mozdonyvezetö mint a pedagógus? :) szelektálnak fideszék,mindenki tökeit külön szorongatják ,hogy még haragúdjanak is egymásra...
jujj de balga nép lett a magyar!
vacsi
Megjegyzem, aki ilyen körülmények között túlórázik, az hülye! Még ha tanár is...
kissé felnőttem
komolytalan de lázitani lehet vele ki az a bérszámfejtő MA??? vicces hecc semmi más emminél sem merik megtenni , mert a 80 % akár a teszkoba 2,5 x ét keresné meg ma is aztán iskolák 100 ával bezárhatnak
kissé felnőttem
@KisTehen: vén marha létedre menj aztán szopjál mert eszed kissé életlen neked mi jó ajállanám a marhavágot de bezárták ledozerolták gokartozhatnál ma ott
kissé felnőttem
@KisTehen: legalább nem eftársad meg libbsi
csak úgy....
@KisTehen: téged akár csacsi @vacsi: néni meg is fejhetne.. :)
kissé felnőttem
@csak úgy...: max 1 hónapig de a multiknál bármikor 3 x annyit kapnak akkor? iskolák lakat alatt vagy ??? 8 általánossal már tanithatna minden 6- évestől 14-ig? lenne itt világszinvonal. alapbérük van ami alacsony pótlék azt meg lazán megvonhatja a fenntartó mert ok van mindenre ÉS ,ennyi
division
@csak úgy...: Az én pedagógus nejem nagyon sokáig bírná, de ő nem az a sztrájkolós típus, bár nem is Fidesz párti. Nyilván szerinte is 500 ezer felett kellene kapnia jóval ennyi év és diploma után már, de a jelenlegi közel 400 ezerrel is el van. Az a baj, hogy ő kissé naiv, és elhiszi, hogy majd Zay mester 50% - os emelést fog adni hatalomra kerülése esetén.
Néro
Utaljátok át a bűnöző Nagy Gázotoknak meg a vejkónak úgy is övék az államkassza.
Rohadjatok meg ti topronny ócska rohad trógerek.
Lepényleső
Erőszakot erőszakkal szoktak megtörni,- pro-kontra?
Teszik azzal aki mint a birka hagyja? Igaz ez országra?
ómió
Hát, ha nem dolgozott...! Mire számított? Vörös "segíjre"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.