Nem a Mindenki Magyarországa Mozgalom alakul párttá, hanem egy új konzervatív-szabadelvű pártot szeretne felépíteni, amely az Európai Néppártnak is tagja lehetne. 

Új pártot alapít Márki-Zay Péter

MTI Fotó: Balogh Zoltán

A pártszervezésről azt mondta, már elindult, mert van két párt Magyarországon, amelyre építhet: az Új Kezdet Gémesi György vezetésével és a Pálinkás József vezette Új Világ Néppárt.

"Egy olyan, nem tolvaj konzervatív pártot szeretnénk, amelyre tisztességes emberek is, valódi keresztény emberek is nyugodtan szavazhatnak. Most ilyen nincs, ez egy óriási hiba. Nyilván ott van a Jobbik mint jobboldali párt, radikálisok, de a volt MDF-es, volt fideszes szavazók hiányolják azt, hogy egy becsületes jobboldali párt is legyen Magyarországon. Tehát, még egyszer mondom, a Jobbiknak nem a tisztességét kétségbe vonva, hanem a pozícióját: Ők egy keresztényszociális érzékenységű nemzeti radikális párt, mi egy konzervatív, gazdasági kérdésekben szabadelvű, európai néppárti hagyományokkal, azokat követő és Európai Néppárthoz csatlakozó pártot szeretnénk"

– mondta Hódmezővásárhely polgármestere az Inforádiónak. 

Forrás: Infostart.hu

141 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@csak úgy...: 16.01: Mert a majorság ittmarad, azzal ráérnénk egy nyertes(!!) választás után foglalkozni. Ez a M-ZP féle újabb truváj viszont akár a választásba is kerülhet.
És van egy olyan szaga is a dolognak, hogy arra megy ki a játék. Tudom, sokadszor írom le, de: ""Kiugrott fideszes katolikus kutyából nem lesz ellenzéki szalonna!""
Csak nő bennem a meggyőződés, hogy ezt direkt ezért építette be az Orbán...
CsipkeRózsa
@kormanyos63: Hiába hangoztatod, mert a nem-szavazás is szavazás. Befolyásolja az eredményt.
kereső
@KisTehen: 09:59 Tudod bocika, ha már hivatkozol valamire, akkor tedd az a történesekhez hiven.
" A Time magazin 1938-ban az év legbefolyásosabb közszereplőjének választotta Hitlert"- eddig ez egy archiv hir.

László Imre: " Hitlernek az a munkája, amit addig (1938-ig) kifejtett az gyakorlatilag Németország felemelkedését hozta , méghozzá látványosan a világgazdasági válság után. (1929-1934).Hitler ez utáni következő lépései már nem férnek bele ebbe a képbe".

László Imre bocsánatot kért a szerencsétlen mondatáért, hiszen mint mondta olyan zsidó ősei vannak, akik közül többen hitler haláltáboraiban haltak meg, vagy ott raboskodtak. Kicsit más a leányzó fekvése ugyí??
kereső
@KisTehen: Na persze- mert beidéztem, mit is mondott LI? Hogy te milyen nagy marha vagy. Egyébként meg történelmi tény, hogy a 1929-1934 gazdasági világválságból a németek a közmunkaprogramok( elsődlegesen infrastrukúra épités- autó pályák, amelyeket a németek a mai napig használnak) és a hadiipar felfuttatásával győzték le .Ezt gazdaségi tények igazolják. És akkor még egy szót sem szóltam a politikáról, a nácizmusról és egyebekről. A Time sem tette- hiszen a világ nem igazán foglakozott még akkor a németeknél napi szinten létező pogromokkal a zsidókkal és a másként gondolkodókkal szemben. Ennek elrejtésére kiválóan használta fel a goebbelsi propaganda gépezet az 1936-os olimpiát.
Van még valami? Egyébként meg nem értelek. Orbán rendelkezéseiben rengeteg elem származik hitlertől- már a 2012-es alkotmányos puccs is onnan származik, a nemzeti konzultációk, a kamarák megszervezése, a csok - mind, mind a hitleri németországban létező dolog másolata.
ómió
És abba, ugye, efftársi zakkantak tömegeit várja?
CsipkeRózsa
@KisTehen: 9:59

"Teljes áttekintés Time Év embereinek listájáról, 1927-től 2020-ig"

"1927 óta a Time magazin olyan férfit, nőt vagy ötletet választott, amely "jóban vagy rosszban leginkább befolyásolta az előző év eseményeit". Habár a Time listája nem tudományos vagy objektív tanulmány a múltról, a lista korabeli képet nyújt arról, hogy mi volt fontos minden évben."

www.greelane.com/hu/hum%c3%a1n-t%c3%a1rgyak/t%c3%b6rt%c3%a9nelem-%c3%a9s-kult%c3%bara/times-man-of-the-year-list-1779824/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.