Nem a Mindenki Magyarországa Mozgalom alakul párttá, hanem egy új konzervatív-szabadelvű pártot szeretne felépíteni, amely az Európai Néppártnak is tagja lehetne. 

Új pártot alapít Márki-Zay Péter

MTI Fotó: Balogh Zoltán

A pártszervezésről azt mondta, már elindult, mert van két párt Magyarországon, amelyre építhet: az Új Kezdet Gémesi György vezetésével és a Pálinkás József vezette Új Világ Néppárt.

"Egy olyan, nem tolvaj konzervatív pártot szeretnénk, amelyre tisztességes emberek is, valódi keresztény emberek is nyugodtan szavazhatnak. Most ilyen nincs, ez egy óriási hiba. Nyilván ott van a Jobbik mint jobboldali párt, radikálisok, de a volt MDF-es, volt fideszes szavazók hiányolják azt, hogy egy becsületes jobboldali párt is legyen Magyarországon. Tehát, még egyszer mondom, a Jobbiknak nem a tisztességét kétségbe vonva, hanem a pozícióját: Ők egy keresztényszociális érzékenységű nemzeti radikális párt, mi egy konzervatív, gazdasági kérdésekben szabadelvű, európai néppárti hagyományokkal, azokat követő és Európai Néppárthoz csatlakozó pártot szeretnénk"

– mondta Hódmezővásárhely polgármestere az Inforádiónak. 

Forrás: Infostart.hu

141 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
...néha néha azért kitör belőlük az igazság...
" amelyre tisztességes emberek is, valódi keresztény emberek is nyugodtan szavazhatnak. Most ilyen nincs, "
...még a saját mozgalmát is legazemberezi...
Rockxy
peti!
egy párt kevés lesz!
mínium 4 kellene, hogy meglegyen a kétharmad!
rokker33
Haha zajos Péter már nem tudja hogy kibe kössön bele!Én azt javaslom hogy 3 m3 betonba arccal lefelé, nah abba nyugodtan beleköthet örökre, legalább nem beszél több hülyeséget! Jakab ezt megtudja márkinak vége :)
csak úgy....
érdekes,hogy a hibbant és nehézfölfogású fidesz birkák és bocik rögvest nekiestek a hírnek,mit sem törödve a viktoruk nevetséges szélkakasságával ! :)
orbán sokat köszönhet a hülyéknek..
Nyírfa
Vajon miért nem bízunk Márkiban, mi , ellenzékiek? Hát, ezért.
Egyébként elhajtottam Márki egy kérdezőbiztosát, aki telefonon akart feltenni ostobábbnál ostobább kérdéseket. Gondolhatjátok, ha elveszítem a türelmem, akkor annak a butaság az egyetlen oka.
Az is felmerült bennem, hogy csak le akarják járatni a miniszterelnök-jelöltet, de nem, a hölgy őszintén volt ...hm...gyogyós.
Rossz a kommunikációs csapata, olyan dilettánsok, hogy az már dühítő.
Essünk már túl ezen a választáson, aztán derüljön ki, hogy elkezdünk építkezni, vagy azt is letagadom, hogy itt születtem.
csak úgy....
@Nyírfa: "Vajon miért nem bízunk Márkiban, mi , ellenzékiek?"
magyarországon a mi kutyánk kölke észjárás még nem ment ki a divatból, csöbe is húzzátok magatokat rendszeresen...
Nyírfa
@csak úgy...: Ne vegyél minket egy kalap alá!
csak úgy....
@Nyírfa: ez nem egy kalap, ez csak más pár csizma..
lemon tree
Na, most lett tele a tököm MZP-vel. Eddig is voltak fenntartásaim a kommunikációja miatt (meg hogy kissé alulról felfelé fényképezve úgy néz ki, mint a Duce - és valamiért szeret így fényképezkedni...). Az utolsó előtti csepp a tévészékház előtti tüntetéskor volt, amikor Jézusról szóló idézettel konferáltatta fel magát (nyilván az ő ötlete volt) és utána úgy állt ki, mintha ő lenne a megváltó (hogy merészeli?!)
De most vége!
Új párt? Nem erre kérték fel! Ráadásul Pálinkás József, aki olyan hülye, mint a segg?
Milyen pártja van neki és milyen emberekből?

Én nem MZP-re szavazok, hanem az összefogás pártjaira, és elvárom tőlük, hogy ne engedjék meg neki, hogy elkezdje erodálni ezt az összefogást. Ha még is elkezdi, ki kell rúgni, mint a macskát sz@rni!
MZP sosem az összefogást képviselte, hanem csak is magát.

(bocs, ha nem tetszik, de ez a véleményem)
csak úgy....
@KisTehen: most mesélj bocim az írországban 12 éve letelepedett sógorodról,aki
náladnál biztosan sokkal okosabb!
Pálinkás Pál
makit ugyanúgy el kell takarítani mint orbánt..pálinkás egy orbámnsegg nyaló...gémesi meg volt mdf-es hazaáruló..-hülye ellenzék,ezekkel akartok nyerni?...
Eladott Ország
Egyébként nem tudom mi hiányzott még a cifra nyomorúsághoz, ahelyett hogy a fúzionáláson agyaltak volna. Az országnak nem pártvezetőkre van szüksége, hanem egy határozott (nem bűnöző) vezetőre, aki nem egyszemélyileg, hanem kollektívan tud dönteni.
simmering73
Erre mondta Bartus, vigyázzunk, mert ez az ember orbán 2.0.
Peller Anikó
Azért nem ártana erről megkérdezni a makizét is, mert ez a hír legalább kéthónapos és eléggé féknyúz szaga van.

De ha tényleg ezen agyal akkor bekaphattyúk.
csak úgy....
érdekes,hogy ez a hír sokakat jobban kiakaszt mindenkit, mint az épülö-szépülö és lassan elkészülö hatvanpúsztai orbáni birtok...
lassan kezdem nem érteni a magyarokat!
Csizmás Kond
Maholnap több lesz a párt mint a szavazó...
lemon tree
@simmering73: ma, 15:58

Fékek és ellensúlyok nélkül biztos.
csak úgy....
@sgl: a magyarok hajlamosak arra,hogy isteneket faragjanak a halandó ,gyarló politikusaikból , -szóval jogos a kérdésed..
lemon tree
@csak úgy...: Az is kiakasztó, de itt most MZP újabb hülyeségéről van szó, amivel árt az összefogásnak és veszélyezteti a győzelmüket.
csak úgy....
@lemon tree: "Azért nem ártana erről megkérdezni a makizét is, mert ez a hír legalább kéthónapos és eléggé féknyúz szaga van." (@Peller Anikó: )
nagy kérés lenne ,ha azt kívánnám,hogy legalább lássatok át a szitán?
division
@csak úgy...: Márki sosem volt alkalmas erre a posztra, csak nem látod a mélységes Orbán fóbiád miatt, holott már régóta elhagytad ezt az országot (nyilván te tudod miért), így sok közöd amúgy sincsen az itteni politikához. Nyilván én is megfontolnám a kormányváltást, ha lenne valaki, aki alkalmas lenne erre a posztra, de nincs. Legyőzni meg nem lehet úgy, hogy állandóan sok új pártot hoznak létre, plusz van belőlük már ki tudja hány. Megmondom mi lesz: A Fidesz szavazók mind elmennek, az emberek zöme meg otthon marad (azaz a Fideszre szavaz).
kormanyos63
Joga van MZP-nek(mint bárki másnak) pártot alapítania, én mondjuk sosem fogok az új pártjára szavazni, mert tőlem MZP nagyon távol áll mind emberileg, mind ideológiailag!
Én egyébként sosem tartottam őt alkalmasnak, és esélyesnek arra, hogy miniszterelnök-jelőltként leváltsa a fideszt, és orbánt a választáson!
Én Karácsony Gergőt, Dobrev Klárát, de még Jakab Petit is ezerszer jobban elfogadtam volna miniszterelnök-jelőltnek(az első körben Gergőre szavaztam) MZP-helyett, de ő kinyírta Karácsonyt(visszaléptette) a második fordulóban pedig lehazaárulózta azokat, akik Dobrevre szavaznak!
Amikor meglátom, kiver a hideg veríték, főleg amikor azt a szlogent mondja, hogy "csak felfelé"!
Sosem szavaztam rá, és ezután sem fogok, egy beképzelt, nagyképű, betegesen hataloméhes palinak tartom, akivel nem fog nyerni az ellenzéki összefogás, ezt a közvéleménykutató intézetek számai is alátámasztják!
ÓRIÁSI hiba volt őt választani miniszterelnök-jelőltnek, és erre már nagyon sokan rájöttek, rajtam kivűl is!
lampa laz
Én arról álmodom, ha nyer az ellenzék akkor nem MZP-t választják meg miniszterelnöknek. Lehet ilyen?
kormanyos63
@lemon tree: Mindenben egyetértek veled, csak már nincsen idő a kirugására!
Már októberben, vagy novemberben ki kellett volna rugni, amikor beleszállt egy csomó társadalmi csoportba, csúnyán megsértve őket!
Én MZP-t teljesen alkalmatlannak tartom, nagy eséllyel miatta fogjuk elbukni a kormányváltás esélyét!
Az én ismerősi, családi, és baráti körömben sokan el sem mennek a választásra, annyira ellenszenves nekik MZP , és a megnyilatkozásai még rátettek egy lapáttal!
csak úgy....
@division: "Márki sosem volt alkalmas erre a posztra" - ha erre a posztra orbán alkalmas,akkor nem csak márki de bárki alkalmas!
a magyarok hajlamosak arra,hogy isteneket faragjanak a halandó ,gyarló politikusaikbó,ez rajtad is jól látható! ezért is menek meglopni,becsapni benneteket.
lemon tree
@kormanyos63: Én sem azt mondom, hogy ki kell ugrani, hanem fékek és ellensulyokkal kordában tartani.
Hogy te és az ismerőseid nem mennek el szavazni az azért baj, mert akkor Orbán tovább fogja dúlni és rabolni az országot saját kénye-kedve szerint.

Míg MZP még változhat, fejlődhet, felnőhet a feladathoz, addig Orbán már nem!
verőce21
Én azt hiszem, az összefosás koalíciója most veszítette el a 15%-ot is...!

Még a Parlamenbe sem kerülnek be dobreváék és a sok mérhetetlen támogatottságú törpepárt képviselői...!
Van igazsága...! :)
Hááááá...Háááááááááá...Hááá...!
csak úgy....
@KisTehen: a napokban az írországi sógorodról hazudoztál , ennyire rövid az eszed!? -esetleg ez egy követelmény fideszéknél ,rövid ész + butaság+nagy pofa?
kormanyos63
@Eladott Ország: MZP-ben sokan orbán2.0-át látnak, pedig a csuti pszichopata lótolvajból már kurva elegem van, nem kell egy klón az ország élére!
Én már több hónapja mondom(és érzékelem többekkel beszélgetve) hogy MZP-vel nagyon csúnyán befürdött az ellenzéki összefogás!
Nagy csoda kell, hogy az ellenzék győzzőn április 3.-án, ezt sajnos a közvéleménykutatóintézetek számai is alátámasztják!
MZP azt igérte, hogy a fideszben csalódott szavazókat, és a bizonytalanokat meggyőzi, hogy az ellenzékre szavazzanak!
Hát ez kurvára nem sikerűlt neki!
MZP nem alkalmas a minisztewrelnök-jelőlti posztra, mert megosztó személyiség(nem kicsit, nagyon) és nem integratív személyiség!
kormanyos63
@lemon tree: Biztos vagyok hogy nem fog megváltozni, nem tud kibújni a bőréből, és én sosem leszek a szavazója!
csak úgy....
@verőce21: putyin 2 nap alatt végez az ukránokkal a jóslatod szerint,tarlósnak is elszartad a jóslatot...,nem megy ez már neked farkasom.. :)
Hááááá...Háááááááááá...Hááá...!
CsipkeRózsa
@KisTehen: @rokker33: A Jobbikkal kapcsolatos folytatást is olvassátok el:
"Tehát, még egyszer mondom, a Jobbiknak nem a tisztességét kétségbe vonva, hanem a pozícióját:"
Nyírfa
@lampa laz: 16.31

Én is valami hasonlóban reménykedem! Szerintem lehet, ráadásul azonnal kiderülne , hogy MZP mit ér.
Gazella
@KisTehen: cserélj librót a két lábad között :D
division
@csak úgy...: Istent? Nekem egy politikus sem volt soha az istenem, keversz valakivel. Az, hogy ma ebben az országban nem tartok senkit alkalmasnak erre a posztra, az szerintem teljesen nyilvánvaló (értsd jól: SENKIT).
verőce21
@csak húgy...: (16:57) Ennél bolondabb már ne legyél, mert szégyellni foglak kikísérni a temetőbe... :)
Gazella
@lemon tree: nah én sem szavazok erre az unszimpatikus fördeményre...
Nyírfa
@kormanyos63: 16.25

Az a baj, hogy van igazságod, de per pillanat csak az számít, hogy április 3-án minket húzzanak be a választók. Utána már lehet egyezkedni, variálni, visszahívni stb.
Nyírfa
@division: 17.00

Dobrev Klárát abszolút alkalmasnak tartom.
lemon tree
@kormanyos63: Hát akkor nem értettük meg egymást. A legjobb családban is előfordul.

MZP leváltható, elküldhető lesz, ha az összefogás úgy látja jónak, mert kárára van az országnak. Orbánt viszont soha nem fogja elküldeni a saját pártja, még akkor sem... sohasem.

Ha viszont Orbán marad a hozzád hasonló gondolkodásúak miatt, akkor nem veszi ki jól magát, ha köpköditek a rendszert és siránkoztok majd, hogy hanyatlik az ország.

(én is már sokszor mondtam, hogy "soha", de igaz a mondás: "Soha nem mond, hogy soha.")
csak úgy....
@verőce21: mikor engem majd kísérni kell,akkoriban te még ülsz! :) -nix harmadolás és jó magaviselet!
CsipkeRózsa
@KisTehen: Amit a párt képvisel, olvasd még tovább MZP mondatát:

" Ők egy keresztényszociális érzékenységű nemzeti radikális párt, mi egy konzervatív, gazdasági kérdésekben szabadelvű, európai néppárti hagyományokkal, azokat követő és Európai Néppárthoz csatlakozó pártot szeretnénk"
kormanyos63
@simmering73: Tényleg ő írta le előszőr az Amerikai Népszavában, és szerintem igaza van Bartus Lacinak!
lampa laz
@Nyírfa: Megnyugodtam, h nem vagyok egyedül ezzel a reménnyel és gondolom sokkal többen vagyunk így aki(k)ben ez a lehetőség felmerült.
CsipkeRózsa
@sgl: Az a legfontosabb, hogy Orbánt leváltsuk, én is elfogadok bárkit, akivel sikerülhet.
134.bátor
@lemon tree: Magam is îgy gondolom. Nem èrtem,hogy nyerhette meg az előválasztást,azóta mindenki azt mondja NEM RÁ szavazott. Idióta egy fasz.
Gazella
@lampa laz: erről én is agyaltam.. ha! megnyeri az ellenzék a kv. 4 évet akkor ezt a gerinctelen balfaszt picsán rúgják.. leváltják azonnal a miniszterelnökségből...
division
@Nyírfa: Nem tudom. Ott van a levitézlett férje is mellette, aki semmit nem hagyna szó nélkül. Dobrev ezért olyan lenne, mintha megint Gyurcsány lenne. Igazából Orbán azért is jobb lenne mind közül, mert már úgysincs mit ellopni, és kiderülne mit tudna kezdeni a nagy osztogatások után.
kormanyos63
@sgl: Bocsi, de nekem kurvára nem felel meg MZP, és ezért nem is fogok rászavazni!
Pedig elhiheted, hogy az előválasztás előtt ezer fokon égtem, de MZP befutása után NULLA fokon égek!
Pedig tevőlegesen segítettem az ellenzéknek az előválasztás lebonyolításában, és minusz tíz fokban is gyűjtöttem a pártokkal az aláírásokat a népszavazás kiírásához!
Őt én nem tudom elfogadni, és így van ezzel egy csomó közeli barátom, ismerősőm, és a családtagjaim is!
Sorry!
kormanyos63
@134.bátor: Egyetértek, és én sem kérek belőle, tőlem nagyon távol áll mind emberileg, mind ideológiailag!
verőce21
@csak húgy...: (17:06) Ne álmodozzál már hülyegyerek...!
csak úgy....
@verőce21: legalább jókat tudsz majd a sitten aludni,tán a rettegésed is megszünik..
kormanyos63
@csak úgy...: Azon már kiakadtunk elégszer, és mi a lófaszt tudunk csinálni??
Te is tudod hogy semmit!
De ne terelj mert most nem az a téma!
MZP egy megosztó, nem integratív személy, aki nem alkalmas miniszterelnöknek, és nem is esélyes, ezt alátámasztják a közvéleménykutató-intézetek számai, adatai!
Vele óriási bukás lesz, nem szabadott volna őt választani miniszterelnök-jelőltnek!
Nagyon sok ellenzéki szavazó sem hajlandó miatta a közös listára szavazni, tudom miről beszélek, mert nagyon sok ilyen információt hallok!
Nyírfa
@lampa laz: 17.17

Szerintem is sokan vagyunk. A fidesz nagyon megnyomhatta MZP-t az előválasztáson, tehát, ő valójában nem a jelöltünk.
kormanyos63
@sgl: Nem kell sorolnod mert tudom!
Aki nálam jobban utálja a fideszmaffiát, és orbánpatkányt, az festi magát!
De ennek ellenére nem fogok MZP-re szavazni!
Pálinkás Pál
@Horizont: nos..egy esetleges győzelem esetén..ha orbánt meg a NER elitet szabadlábon hagyják, akkor megérdemlik hogy a csúti cigány elsöpörje őket..
csak úgy....
@kormanyos63: felölem az orbánra is szavazhattok,ti nagy jósok és jövöbe látók...
kormanyos63
@Nyírfa: Erről én is hallottam biztos információkat, tehát ezt meg tudom erősíteni, és nekem sem a jelőltem MZP, én sosem fogom elfogadni, mögé állni meg pláne nem!
verőce21
@csak húgy...: (17:30) Én teljesen jól alszom. És te jól alszol, hazaáruló Paraszt?
kormanyos63
@Horizont: Már ne haragudj, de az ő által vezetett közös listára sem fogok szavazni, és tudom, sokan fognak így tenni!
Remélem nem haragszol!
kormanyos63
@sgl: Takarítsd akkor el egyedűl, rám ne számítsál!
És ez mind az te általad imádott mZP miatt vagy!
Engem komám te nem fogsz meggyőzni, kár is erőlködnöd!
lampa laz
@KisTehen: (16:40) látod a különbséget a fidesz és az ellenzék választói között? Óriási, mert mi azt a jelöltet is merjük kritizálni aki a lehetséges miniszterelnök lesz április 3-án. Ti nem meritek orbán szemére vetni a hibáit még itt sem, pedig bőven lenne mit, de ti elvakultan imádjátok. Ha nem fogadtatok volna el tőle mindent süketen és vakon lehet, h nem tudta volna teljesen kisajátítani magának a hatalmat, a bebetonozott embereivel megtámasztva, a nyugodt rablást megteremtve, az ország népének kettészakítását, egymás ellen uszítását stb... Ez a ti legnagyobb felelősségetek, mert ti tartjátok hatalmon ezt a gazembert.
csak úgy....
@verőce21: a bunkóságaidat csak azért nézem el neked mert tudom,hogy a szüleid elsö unokatestvérek és azt is tudom,hogy ennek mi a következménye! :)
nyugodj le farkasom!
Nyírfa
@division: 17.23

Ez hamis érvelés. Benne maradni egy mérgező kapcsolatban, mert előítélettel viseltetsz egy még nem is ismert leányzó iránt a butaság csimborasszója. Már bocs', de az ilyen opportunista attitűdök miatt olyan dohos, fülledt, maradi ország a miénk.
Nyírfa
@Horizont: 17.33

Kellett, hogy leönts minket egy vödör hideg vízzel!
division
@Nyírfa: Szerintem meg igaz. Ott lenne folyton a háttérben minden döntésnél, csak nem akarod beismerni magadnak.
percsi
@kormanyos63: "Az én ismerősi, családi, és baráti körömben sokan el sem mennek a választásra, annyira ellenszenves nekik MZP , és a megnyilatkozásai még rátettek egy lapáttal!"

El kell menni szavazni! Ha az összefogás nyer, MZP nem lesz miniszterelnök. Szerintem nem fogják kinevezni-megszavazni.
Nyírfa
@sgl: 17.38

" én politizáló környezetben nőttem fel, soha nem tudott senki befolyásolni csak a magam feje után mentem és ez mindig bejött. "

Szintén! De tévedni már tévedtem.
Nyírfa
@kormanyos63: 17.40

Ne feledd, a hat párt mögé állunk! Soha nem szavaznék csak MZP-re! De az összefogásra, igen!
Nyírfa
@sgl: 17.41

Valami ott nem stimmelt,@sgl: Azt az ugrabugrát, amit Karácsony csinált, azt hiszem, sokan fogadtuk értetlenül és ellenszenvvel. A visszalépése után olyan mértékben ugrott meg MZP , ami egyszerűen életszerűtlen. De most már mindegy, egyrészt, az igazság úgyis kiderül előbb-utóbb, másrészt, nyerni kell, mese nincs, és akkor meglátjuk, kilóg-e a lóláb. Még az is lehet, hogy nem lesz minek kilógnia.
Meg az is, hogy büdös paták bukkannak elő.
Egyre fókuszálok, a győzelemre, majd utána megvitatjuk, kinek és miben volt igaza. :)
Nyírfa
@sgl: 17.50

De a környezetét ő válogatja ki! Hát hogyan tehette meg a szóvivőjének azt az ATV-s P. Juditot, aki a flegma modorával már akkor is taszított, amikor még bőszen néztem a csatornát. És persze, Simon. Áh!
lemon tree
@Nyírfa: @Horizont: Intő példa Mirkóczki Ádám, aki tök normális volt amíg nem lett polgármester...
Sámannus
@sgl: Azért ez nem így van. Akik a pohosnak segítenek már itt vannak, és a polgármesterek máris segítik az elhelyezésüket.
Ők a háború igazi nyerteseik csak bejelentkeznek és van 80-100 ezer szavazat +. És itt vigyorognak ingyenélőként a nyakunkon, mert a manyup ezek miatt lett lenyúlva.
De jöhetnek még Kelet-Ukrajnából is, erősíteni a városi maffiákat. Ezek már ideát vegzálják az ukrán nőket, szervezik őket a nyugati portyáikhoz is nem a karmelitáklhoz de hasonló támogatással minden elképzelhető. Olyan jóhiszemű elképzelést én nem tartok valószínűnek amit a lengyelek vagy mások. A pohos gátlástalan aljas eszközök kihasználója ne várjunk jót ennyike. Még mielőtt valaki az egekig magasztalná a nyomorék gazembert.
Nyírfa
@Horizont: 17.52

Nagyon komoly emberek. Mint a bohócok, és ezt a hasonlatot a legnemesebb értelemben használom.
Értem, hogy nem alkusznak, és még tetszik is, mert igazán velük lehetne haladni.
Érted? Nem alkusznak! Ők biztosan elszámoltatnának, és néhány év alatt Magyarország lenne a legtisztább , korrupciómentes európai állam. Az ő vezetésükkel egyetemi társadalommá válnánk, szociálisan úgy közelítenénk Nyugathoz, ahogy arról már álmodni sem merünk.
Én ezt tartom felőlük. De nem rájuk szavazok, mert első lépésként a fidesztől kell megszabadulnunk, és nemcsak négy évre.
lemon tree
A hatalom ki tud fordítani önmagából egy gyenge jellemet.
CsipkeRózsa
@kormanyos63: 17:41

Orbán is listán lesz, a fidesznél, őrá szívesen szavazol?
Nyírfa
@sgl: 18.09

Nőiesen bevallom, bár szoktam hivatkozni a megérzéseimre, ezt a háborút nem láttam jönni.
Valamit éreztem, aminek hangot is adtam a beszélgetéseink során, hogy valaminek történnie kell, ami helyre billenti az egyensúlyt itthon is, és általában a világunkban, de, hogy ez egy háborús konfliktusként robban be az életünkbe, erre nem számítottam. Ember tervez, Isten végez.
Nyírfa
@Horizont: @sgl: 18.24

Karácsony-fan voltam, de igazán nem vagyok szófogadó típus! :) Annyira nem, hogy már elsőre Klárát választottam, mert nyilvánvaló volt, hogy Gergely nem alkalmas nagyobb feladatok elvégzésére.
De ...és ott van a de még most is, ő képviseli azokat az eszméket, amelyeket magam is vallok. Csak nem tud az élére állni sem mozgalomnak, sem érdekképviseletnek. Mit lehet csinálni? Ezt be kell látni, és el kell engedni.
Nyírfa
@lemon tree: 18.28

Sajnos, igen. Csalódás.
kereső
Az interjú március 9.-én az Infirádió Aréna műsorában hangzott el.Azaz tegnap. Nem szeretem a szzerződés szegőket. Nem egyenes emberek. Mert: a hatpárti koalicó szerződést kötött egymással, és ezzel együtt a pártok szavazóival és szimpatizánsaival. Ehhez csatlakozott!!! az MMM és MZP. Ezzel az interjúval a választás előtt 24 nappal MZP ezt a szerződést sikeresen megpuccsolta. Köpjön fel és álljon alá, De első sorban Karácsony, meg a momentumosok.

Nem tudom, hogy felmértétek-e ennek az interjúnak a hatását igy három héttel a választás előtt. Mert a nagyon jogos ellenérzések ellenére az ellenzéki szavazók morogva ugyan, de "beálltak" a sorba. De most igy?? Komolyan mondom megáll az eszem. Mindent lenyeltünk, mindent elhallgattunk- ,ert, ha nem jött a "fideszbérecenzés"- és akkor jön ez a kevély dölyfös hatalmas egóval biró akarnok, és a jelenlegi szavazók hátán akar a világot jelentő deszkákra jutni.
Nem tudta megvárni április 4.ét? Meg kell hogy sértse a jobbik tagságát és szimpatizánsait? És , igen minden nem keresztény(értsf vallásos, mert MZP is inkább csak vallásos) szavazót, mert a szövegben benne van- nem igazán tartja tisztességesnek azokat, akik nem járnak templomba. Na most légy okos magyar ellenzéki szavazó!Mibe rángattak téged bele a kisfiús mosolyú politikai analfabéták és a törpetúsarkas tipegők. Azért remélem tudjátok, hogy ha úgy adódik akkor mi majdcsak megleszünk valahogy, de Ti???
Nyírfa
@Sámannus: 18.28

Megfogalmaztad egy félelmemet.
CsipkeRózsa
@Sámannus: 18:28

Igen, az ukrán szavazók már házhoz jöttek, jönnek. Orbán még a háborúból is hasznot húz, ha akar, ha nem.
CsipkeRózsa
@kereső: 18:44

Nem értem, kire érted, hogy "mi", kire hogy "ti"?

Egyébként, én úgy érzem, hogy MZP nem lesz megosztó, ő egységet akar teremteni.
Nyírfa
@Horizont: 18.17

Jókor jött. :)
Nagyon tudok haragudni, és ilyenkor elkap a gépszíj, pláne, hogy itt van ez a szörnyűség a szomszédunkban. De hát, ezzel Ti ugyanúgy küszködtök.
Kell a józanság, hogy ne az érzelmeink szerint hozzunk életre szóló döntéseket.
Gazella
@CsipkeRózsa: @CsipkeRózsa: Már nem.. akkor megosztotta a hat pártot amikor közölte Fletóval, hogy ne kampányoljon...
Gazella
@Nyírfa: Kettő ikszet dobok a szavazólapra... Azaz érvénytelenítem a szavazást.
Nyírfa
@kereső: 18,44

Nem hallottam, nem olvastam. De be fogom pótolni. A hat párt véleménye érdekelne, de nincsenek visszajelzések.
kormanyos63
@kereső: Egyetértek minden szavaddal!
És Karácsony Gergőnek sosem fogom megbopcsájtani, hogy visszalépett MZP javára, és ezzel egy megosztó, ellenszenves,hataloméhes,valláskárosult, nem integratív személyt "lökött" az ellenzéki választók karjaiba!
Én nem tudok rá szavazni, és nem is fogok mellé, és mögé állni!
CsipkeRózsa
@Gazella: Az olyan testvérek közötti civakodás volt, de az ország érdekét teljesíteni fogja.
kereső
@CsipkeRózsa: Mi szavazók, ti politikusok. Már aki ellenzéki. Te úgy érzed, szived joga. Meg nekem is, hogy én úgy lrzem kezdettől fogva, hogy nem. És , csak hogy tudd két politikus volt a rendszerváltás után, akiktől első látásra/hallásra felállt a szór a hátamon. Az egyik harinc éve nyomoritja az országot, a másik csak pár éve. És amit csinál nem tudom, hogy mennyi szándékosság van benne, és mennyi a dilettantizmus. Egyik rosszabb, mint a másik.
Gazella
@Peller Anikó: Melyik hírre gondolsz ami két hónapos?...
Gazella
@CsipkeRózsa: Erre nem vennék mérget!!! Unszimpatikus féreg
CsipkeRózsa
@Gazella: 18:56

Ne csináld. szavazz a közösre.
kereső
@Nyírfa: Ha a forrás hivatkozásra kattintasz a cikk végén, megnyilik az oldal.
lemon tree
Be kell vallanom valamit keresztényként, engem legjobban MZP "szeretetország" dumájától ráz ki a hideg.
Ha valóban ismerné Isten ÉS Jézust, akkor tudná, hogy ezt csak Isten ÉS Jézus tudja megcsinálni - és fogja is!
kormanyos63
@lemon tree: Tényleg nem értettük meg egymást, mert én nem fogok az MZP vezette közös listára szavazni, és ez a döntésem végleges!
kormanyos63
@lemon tree: Engem nem csak attól, hanem a "csak felfelé" szlogentől is, de engem az egész személyisége taszít!
Nem kicsit, nagyon!
Peller Anikó
@percsi: Ez a kormányos egy gyökér. Vagy szabotőr. Annyi esze nincs, hogy az összefogásra szavazunk és nem makizére.

Előszöris semmi garancia nincs arra, hogy ez a cikk valódi és nem fidesz lejárató kampány.

A Makizét az előválasztáson a fidesz mozgósított birkái nyomták fel, ez nem kérdés.

Csak egy esélyünk van, teljesen nyilvánvaló, hogy elmegyünk szavazni. Aki ezt nem teszi az meg se szólaljon. @Kormányos: te itt már hatvanszor elmondtad, hogy nem mész el szavazni és nem szavazol makizére. Senki sem szavaz rá, az ellenzéki összefogásra szavazunk, képes vagy ezt felfogni?

Képes vagy ezt felfogni?
kereső
@lemon tree: A hivő ember nem a száján hordja a hitét, hanem a szivében.
justhpeter
Nem tudom igaz-e a hír, ám ha valós, az az ellenzék és Márki-Zay politikai pályafutásának végét jelenti.
kereső
@Peller Anikó: Nyisd meg a cikk végén az Infostart.hu-t olvasd el.
Peller Anikó
@kereső: "addig is, amíg ezt a pártot mi formálisan nem alapítjuk meg, minden tisztességes keresztény embert, minden igazi magyar hazafit, jobboldali embereket arra kérünk, hogy most a kormányváltás érdekében az Egységben Magyarországért Szövetségre szavazzon."

Ha ez igaz, hogy ismét előadta ezt a baromságot az új pártjával az elég nagy baj, ostobaság vagy pofátlanság ezen rugóznia, mert nem ezt kellene közvetítenie, hanem az összefogást.

Mindezek mellett nekünk el kell menni szavazni és az összefogásra leadni a voksot.

A Makizét pedig a fidesz minden elképzelhető módon próbálja visszagyömöszölni a semmibe ahonnan jött és a fidesz kényszerűségből az előválasztásban felemelte.

Mindezek mellett nekünk el kell menni szavazni és az összefogásra leadni a voksot.

Mindezek mellett nekünk el kell menni szavazni és az összefogásra leadni a voksot.

Mindezek mellett nekünk el kell menni szavazni és az összefogásra leadni a voksot.
kereső
@Peller Anikó: Mi kell még, hogy Neked igaz legyen? Pontositanék: Mindezek ELLENÉRE!!!, nekünk el kell menni szavazni...
lemon tree
@KisTehen: ma, 19:12

szót vagy szavakat - ez csak ajánlás volt
Nyírfa
Elolvastam, nem volt benne semmi, amit eddig nem mondott volna. Vagyis, elismételte mindazt, ami miatt nem élvezi a rokonszenvemet.
Egyelőre még mindig jobb mint Orbán.
Csak a hat párt erejét érezném! Az igazi probléma az, hogy nem érzem.
Az nekem nem elég, hogy Gyurcsány küldi a hírleveleket. A többiek még azt sem. Mintha nem is léteznének.
Úgy utáltam a jobbikosokat mint a pestist, most mégis Jakabért kiáltok, nem megbocsátva a fidesszel való együtt szavazásukat, de kéne az a lendület, ami vitte Pétert, kéne a munkavállalók melletti kiállása, ami őszintébb volt mint a szocialistáké.
Sok bajom van ezzel az ellenzékkel, de ezer és egy Gyurcsány Klárával az oldalán, mintsem egyetlen fideszes. Hol is van a többi párt? Van egy Ákosunk, egy Tímeánk...szünet. Hosszú szünet.
Peller Anikó
@kereső: Tudom, hogy ez a mániája, nincs mit tenni. Hozott anyagból dolgozunk. Szörnyű hibának tartom és ennyi. És igen, ellenére vagy mellette tök mindegy, nekünk akár az ördöggel is meg kell barátkoznunk és igen, mindenkinek el KELL menni szavazni.

És amint ő is mondja ez az ő dédelgetett terve, egyen az csak kussolhatna most róla, nincs itt az ideje az egyéni ambícióinak. Felfoghatná végre, hogy ő egy 6 párti összefogást képvisel, mert enélkül feldughatja magának a még meg sem alakult 0%-os pártcsíráját.
Nyírfa
@Peller Anikó: Az ördögöt kivéve a csomagból, igen. :)
Gyurka80
@csak úgy...: A ti min.elnök jelöltetek ma is leszerepelt, súgógépről se tudta elmondani a "programjukat" azért csúszott az előadása, mert meg kellett vágni az "egyenes" felvételt!
human
Nekem tetszik az ötlet. Úgy érzem nagy szükség lenne egy tisztességes konzervatív pártra. A Jobbik szerintem is más vonulat, de legalábbis még nem fejeződött be az útválasztásuk.
Mondom ezt úgy, hogy sem keresztény nem vagyok sem jobboldali. Hogy a Rammsteint idézzem
"Sie wollen mein Herz am rechten Fleck doch
Sehe ich dann nach unten weg
Da schlägt es links"
kormanyos63
@Peller Anikó: És te képes vagy felfogni MZP seggnyaló, hogy nem fogok az általa vezetett közös ellenzéki listára szavazni???
De megnyugtatlak idióta, hogy a fideszre sem fogok szavazni, mint ahogy eddig sem tettem!
Felfogtad egyáltalán hogy mit írtam???
Rockxy
egy új párt létrehívása nem célravezető.
sok kis régi pártot kellene alapítani és alakítani, és amá döfi, vagy legalábbis döfné.
kormanyos63
@Horizont: Nem vagyok provokátor, akárki is ír ekkora marhaságot!
Én mindig ellenzéki szavazó voltam, sosem szavaztam a fideszre, és ezután sem fogok!
De az MZP vezette közös ellenzéki listára sem fogok szavazni, és tudom, nagyon sokan fognak ugyanígy tenni!
Ezt már valóban leírtam sokszor, de nektek hígagyúaknak le kell még többször, hogy felfogjátok!
kormanyos63
@Horizont: Én meg téged szarlak le magasról!
Ti higagyúak vagytok, mert nem fogjátok fel, hogy nekem nem kell sem orbánpatkány, sem makizaj!
Mindkettőjüktől undorodom!!
Eladott Ország
@KisTehen: tegnap, 16:37 ♦ Orbán, bár tudná miket mond. Gránit szilárdságú. 1. a NATO megvéd minket 2. a NATO nem véd meg minket 3. meg tudjuk magunkat védeni. 4, nem tudjuk magunkat megvédeni 5. nem jöhetnek ide a NATO katonák és fegyverek 6. jönnek a NATO katonák és fegyverek...
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/275476900_2037658943105496_5827621894349097262_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=ay_uDzvbGOcAX9uyxSt&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT-C7x6AINoHpkG4U70nMfbaINxYOvjU0CRyZKnzQehHpg&oe=62300B6C
Vélemények Viktorkáról , aki ha olyan magas lenne, mint amilyen hülye, a hóna alatt dörögne az ég.
www.facebook.com/455897077948365/videos/509419002596172
Nyírfa
@Eladott Ország: ma, 06.,59

Napindításként , kávé mellé! :)))
kereső
@kormanyos63: Minden tiszteletem mellett!!, mert akivel hadakozol az is ugyanúgy vélekedik sok-sok dologról mint, Te nem kellene durváskodni @Horizonttal. Mert a legfontosabb cél, most itt e földi létben, hogy talán az utolsó esélyt megragadva megszabaditani az országot a fideSS-től=orbán. Mert ha nem , akkor jövő ilyenkor már nem Eu-és NATO tagunk leszünk, hanem a putyini eurázsiai unio-é. És katonai gyámság alatt. Ezt kellene belátnod Neked és mindzoknak, akik MZP miatt nem akarnak szavazni. És azt is tudomásul venni-és megemészteni, hogy most aki "tartózkodik", az a fideSS-re szavaz,és orbán hatalomban tartására. Ezért nem nagy ár a befogott orr- lökj be egy alapvető élelmiszert, és menj/menjetek szavazni. A többit meg "kiforogja" az idő.
kereső
Akit még mindig nem sikerült meggyőzni ellenzéki oldalról a szavazás szükségességéről, annak itt van még ez is. Egy putyin imádó miniszterelnök mellé kaptunk egy ugyancsak szélsőjobbos putyin imádó államelnököt is.
"
A “családvédelem” Novák szerint magában foglalhatja a melegek börtönnel való büntetését is. Karrierje kezdetén, már 2014-ben is résztvett olyan rendezvényen New York-ban, ahol számos szélsőjobboldali szervezet is jelen volt.

Novák olyan orosz konferenciára is hivatalos volt, ahol a nacionalista csoportok, Putyin elnök köre is jelen volt. A családvédőnek feltüntetett szervezetek homoszexualitás-ellenes nyilatkozatot fogadtak el. A jelen lévő szervezetek azért kaptak támogatást Putyintól, hogy támogassák Kreml geopolitikai törekvéseit és politikai befolyásának terjesztését.

Novák Katalin repülőjegyét természetesen egy orosz oligarcha, Vlagyimir Jakunyin biztosította. Az államtitkár végül nem ment el a konferenciára, ott volt viszont helyettese, Prőhle Gergely.

Az ilyen jellegű összefonódások természetesen napjainkban is tartanak még Novák Katalinnál."
Nyírfa
@Horizont: 8,50

Ez nagyon jól esett! Hiszen sokan gondoljuk, és reméltük, hogy nincs kőbe vésve a miniszterelnök személye.
Nyírfa
@kereső: 9.09

A nácizmus szelleme kiszabadult a palackból. És hol talált támogatókra? Hát, persze, hogy a magyaroknál. Ha úgy adódna - de nem fog -, hogy a fidesz folytatja, akkor elvárom az EU-tól, hogy szabaduljon meg ettől a néptől, vigye a gyárait, a pénzét, és a diplomáciai kapcsolatait.
A legnagyobb arculcsapása lenne ennek az országnak, hogy közben folyna Ukrajna felvétele.
kereső
@Nyírfa: Igen. És teljesen világos, hogy nem katalin női mivolta a fő indok a kinevezéshez, hanem egészen más indokai vannak.
Nyírfa
@kereső: Katalin ugyanolyan romlott mint Orbán. Maga helyett küldte a Sándor Palotába.
Nyírfa
@Eladott Ország: 09.,33

Mint gondolkodó, a fentieket tanúsíthatom.
namihami
@csak úgy...: 16.01: Mert a majorság ittmarad, azzal ráérnénk egy nyertes(!!) választás után foglalkozni. Ez a M-ZP féle újabb truváj viszont akár a választásba is kerülhet.
És van egy olyan szaga is a dolognak, hogy arra megy ki a játék. Tudom, sokadszor írom le, de: ""Kiugrott fideszes katolikus kutyából nem lesz ellenzéki szalonna!""
Csak nő bennem a meggyőződés, hogy ezt direkt ezért építette be az Orbán...
CsipkeRózsa
@kormanyos63: Hiába hangoztatod, mert a nem-szavazás is szavazás. Befolyásolja az eredményt.
kereső
@KisTehen: 09:59 Tudod bocika, ha már hivatkozol valamire, akkor tedd az a történesekhez hiven.
" A Time magazin 1938-ban az év legbefolyásosabb közszereplőjének választotta Hitlert"- eddig ez egy archiv hir.

László Imre: " Hitlernek az a munkája, amit addig (1938-ig) kifejtett az gyakorlatilag Németország felemelkedését hozta , méghozzá látványosan a világgazdasági válság után. (1929-1934).Hitler ez utáni következő lépései már nem férnek bele ebbe a képbe".

László Imre bocsánatot kért a szerencsétlen mondatáért, hiszen mint mondta olyan zsidó ősei vannak, akik közül többen hitler haláltáboraiban haltak meg, vagy ott raboskodtak. Kicsit más a leányzó fekvése ugyí??
kereső
@KisTehen: Na persze- mert beidéztem, mit is mondott LI? Hogy te milyen nagy marha vagy. Egyébként meg történelmi tény, hogy a 1929-1934 gazdasági világválságból a németek a közmunkaprogramok( elsődlegesen infrastrukúra épités- autó pályák, amelyeket a németek a mai napig használnak) és a hadiipar felfuttatásával győzték le .Ezt gazdaségi tények igazolják. És akkor még egy szót sem szóltam a politikáról, a nácizmusról és egyebekről. A Time sem tette- hiszen a világ nem igazán foglakozott még akkor a németeknél napi szinten létező pogromokkal a zsidókkal és a másként gondolkodókkal szemben. Ennek elrejtésére kiválóan használta fel a goebbelsi propaganda gépezet az 1936-os olimpiát.
Van még valami? Egyébként meg nem értelek. Orbán rendelkezéseiben rengeteg elem származik hitlertől- már a 2012-es alkotmányos puccs is onnan származik, a nemzeti konzultációk, a kamarák megszervezése, a csok - mind, mind a hitleri németországban létező dolog másolata.
ómió
És abba, ugye, efftársi zakkantak tömegeit várja?
CsipkeRózsa
@KisTehen: 9:59

"Teljes áttekintés Time Év embereinek listájáról, 1927-től 2020-ig"

"1927 óta a Time magazin olyan férfit, nőt vagy ötletet választott, amely "jóban vagy rosszban leginkább befolyásolta az előző év eseményeit". Habár a Time listája nem tudományos vagy objektív tanulmány a múltról, a lista korabeli képet nyújt arról, hogy mi volt fontos minden évben."

www.greelane.com/hu/hum%c3%a1n-t%c3%a1rgyak/t%c3%b6rt%c3%a9nelem-%c3%a9s-kult%c3%bara/times-man-of-the-year-list-1779824/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.