Szerinte nem mindegy, hogy ki a Magyar Honvédség főparancsnoka, amikor a szomszédos országban háború dúl. Sneider nem szeretné, hogy a baloldali ellenzék esetleges jogi csűrés-csavarásával hazánk védelmi képessége csökkenjen. Dúró Dóra és Székely Sándor érvénytelenül szavazott, Bangóné Borbély Ildikó el sem ment.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A magyar női elnök

ez is itt is erősen hajaz a Tanú magyar narancsára

A nepszava.hu: „Elnök kis szépséghibával” írásában – egyébként nem túl …, de az is lehet, hogy női szolidaritás, vagy mifene – van egy igazán kiváló meglátás:
„Az ország leendő első női köztársasági elnöke … az összes szépségkirálynőhöz hasonlóan azt nyilatkozta: azt szeretnénk, hogy béke legyen.”!
Ha ezt nem követné az, hogy „Aki mégis fanyalog, az nyugodtan gondolja végig, hogy lesz egy majdnem tökéletes elnökünk, akinek csak annyi a szépséghibája, hogy köze nincs a nemzet egységéhez, amit neki meg kellene testesíteni.”, igencsak érdeles gondolataim támadnának.
Azt azonban meg kell mondjam, hogy messze nem az egyetlen hibája, sőt nyugodtan elmondhatjuk, hogy megválasztása inkább tisztességes, mint jogosult.
No de vissza a többször emlegetett szépséghez; Szépséghiba, no meg hasonlít a szépségkirálynőkre. Na nem a megjelenése – hogy is mondja: kicsi, büdös, kövér és retardált, de a mienk … ja ezt Orbánról – hanem a szellemi képességeiben, pedig nem is szőke! =))
Néro
Egy biztos senki nem mondhatja , hogy Farhátisztán nem a korlátlan lehetőségek HUN-ja. Ahol egy gázszerelő multimiliárdos
egy ablakpucoló takarítónő köztársasági elnök és egy xarosszájú ' publicista ' Lovag lehet az mindenképp korlátlan lehetőségek HUN-ja. Korlátolt savazók okán.
Béla333
Csak kiderül, hogy kik a Fidesz által támogatott "ellenzéki"-ek!
Pálinkás Pál
" Szerinte nem mindegy, hogy ki a Magyar Honvédség főparancsnoka"..ezt az ótvar dumát...a köztársasági elnöknek annyi hatalma van talán, hogy engedély nélkül megtörölheti az orrát...egy kirakatbáb...és ha már nőt választottak, legalább valami dekoratívabb kellett volna..
Nessy
Amint Katinka a holnapi családi ebéd menün kívül bármiben is dönthetne! Na, aki eztet elhiszi, szamarabb a lónál!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.