Immár biztonságos távolságban a valahai nemzetközi nőnaptól (március 8.), érdekes megfigyelni, hogyan változik az orbáni kormányzat álláspontja a nőkkel kapcsolatban. Bár, a leginkább kommunikációs változást lehet érzékelni. Nyilván rájöttek a kormányzati écesz-géberek: nem kifizetődő a nőkkel ujjat húzni, már csak azért sem, mert a magyar szavazók között több a nő, mint a férfi. Így azután pár éve olyan édelgésbe kezdtek, ami minden jóérzésű embert émelyít.

Feltöltő: Eladott Ország
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
fergeteg
Itt az esély a liberálbosevisták bedöngölésére.
Béla333
Én egy olyan valakinek, akit a maffia nevez ki, nem adok semmiféle esélyt.
Ugyanis aki ma olyan pozícióban van, hogy a maffia legfelsőbb körébe tudott kerülni, az csak egy csiga gerincű, hazug, tolvaj, hazaáruló mocsok lehet. "OV22" és "Fidesz" feliratú fülbevalókat viselőkre ez különösen igaz!
driv3r
Hülyeség! Milyen esélyt? Schmitt Pál után megkapta az esélyt Áder János is. És? Ugyanazok a romlott rohadék nemzetáruló despota seggéből kilógó fideszes gyökerek maradtak, akik voltak.
Nessy
@Shikari: nem azt mondtam! Csak kevesebb adóból, kevesebbet lehet a haverokra költeni ! Továbbá kevés dolgozóra jut több improduktív léhűtő!
Clavigo
@Shikari: Ha kukázol egy tükröt magadnak,,,nézz bele...
Lepényleső
E síkon a kecskére is bízhatjuk a káposztát?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.