Mint arról mi is beszámoltunk, óriási felháborodást keltett L. Simon László volt fideszes államtitkár Facebook-bejegyzése, amiben leírta, hogy a 72 éves édesanyjához nem jött ki a háziorvos, hogy megvizsgálja.

Eltüntette botrányos Facebook-posztját L. Simon László, de ezzel csak olajat öntött a tűzre
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

L. Simon László jelenleg a Magyar Nemzeti Múzeum főigazgatójaként tevékenykedik, és valószínűleg nem számított arra, hogy mekkora vihart kavar bejegyzésével. Gyakorlatilag támogató komment nélkül, döntően dühös hozzászólásokat kapott, és egyre szaporodtak a béka feneke alatt héderező magyar egészségügyi ellátásal kapcsolatos rossz tapasztalatok.

Majd a Facebook-bejegyzés hirtelen megszűnt létezni, mintha az egész csak egy rossz álom lett volna. Persze az internet nem felejt, íme egy képernyőfotó L. Simon botrányos kifakadásáról:

Eltüntette botrányos Facebook-posztját L. Simon László, de ezzel csak olajat öntött a tűzre

No de a kommentelőket sem kell félteni, fenti bejegyzés törlése után megszállták L. Simon László legutóbbi Facebook-posztját, így az egykori fideszes káder most már ott kapja az ívet. Több százan üzentek már neki, hogy szégyellheti magát (több okból is), illetve nem ritkák az ehhez hasonló jókívánságok sem:

Nem loptál elég pénzt, hogy anyádnak saját orvosa legyen? Remélem téged is majd csak telefonon keresztül látnak majd el.

Itt olvasható az újabb kommentcunami:

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Igazad van Down- kóros, József Attila?! díjas hülyegyerek. A Kádár rendszerben jobb volt. 30 évvel a rendszerváltás után kaptunk, egy posztkommunista tolvaj csűrhét. Ti már nem trabanttal száguldotok...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
terlasz
Ez az idióta is folyton égeti magát kupakos Lala módra.
Ez a fideszes szellemi színvonal éppen megegyezik az ország sötétségi együtthatójával.
Eladott Ország
Igazad van Down- kóros, József Attila?! díjas hülyegyerek. A Kádár rendszerben jobb volt. 30 évvel a rendszerváltás után kaptunk, egy posztkommunista tolvaj csűrhét. Ti már nem trabanttal száguldotok...
jesz
illő tisztelettel ezúton kérem Orbán miniszterelnök urat, hogy az egyetlen ütőképes versenyzőt, L.Simont nevezze ki e.ü. miniszterré...a körzeti orvosok azonnal megtudnák, hogy is kell bánni a kedves biztosítottal...

L.Simont e.ü. miniszternek!...

..a Nemzeti Múzeumot meg győzike vezesse...pont alkalmas rá.
Eladott Ország
"Hát mégis ki a rossznyavalyára kenje az L. Simon László (azóta bátran törölt) posztja alatt véleményt nyilvánító polgár a dolgot, ha nem a 12 év után újabb 4 év uralkodásra készülő L. Simon elvtársaira? Hát igen, ez ilyen. Se a barackmag, se a Tízparancsolat nem gyógyítja meg anyukát (sem), talán a teli pofával oktatásegészségügyezés meg kétpofára törvényesített lopás helyett lehetett volna foglalkozni az egészségügy gatyába rázásával. Mi jön ezután? Legközelebb L. Simon majd sokkot kap attól, hogy még egy-két fényes kétharmad és már de facto nem lesz, aki tanítsa a nemváltó műtétektől marhára megvédett mostani óvodásokat? Szerintem nem kell addig várni: egyelőre még az első digitális kompetenciamérést sem sikerült abszolválnia a fideszes államnak."
nezelodo
Nem értem L. Sajmon Igazgató Urat! Elhagyta a NER-t, hogy nem látja a fidesz győzelmét, ami a holdról is látszik, ugyanúgy mint a méretes infláció!? Az ország vidéki szavazóinak túlnyomó hányada támogatta a pártját, magyarul helyesli a kialakult helyzetet, így az egészségügyet is ilyennek óhajtja!
A kedves mama ne reklamáljon, mert nyilván ő is ezt a szándékot erősítette a szavazatával is. Vagy lehet, ez el is kerülte a figyelmét, mert akkora energiát fektetett az óvodások tömeges nemátalakító műtétjeinek megakadályozásába?!
Az Igazgató Úr fb-os bejegyzéséből pedig az is következhet, hogy unja már a zsíros állását, és már menne haza szőlőt metszeni, barackot permetezni, mert hamarosan támad a tafrina! Előfordulhat, hogy fentről már támogatják majd ebbéli szándékát!
KisGenyo2
Aztaqrva! Van azé bőr az arcán a tetűnek! Pedig pont az a segg van a nyelvén amihez tartozó kéz elengedte az egészségügyet. Vagyis nagyon rossz segget nyalsz Lacikám, ha ezen segíteni szeretnél.
A legjobb a hazug, arogáns duma része, hogy aszongya: "A magyarok a fizetős egészségügy felé fordultak." (!!!)
Persze, mert a nem fizetős gyakorlatilag megszűnt, illetve ennyit tud, hogy telefonon beszélget, kiír valamit a "felhőbe" azt a paraszt kiváltja beszedi, vagy jobban lesz, vagy nem. Ami ezen túlmutat, na az már a fizetős rész.
ómió
L. Simon úr! Így megy ez, ha nem követik az efftársi tervet és nem zárnak be újabb 70 kórházat! Nem képződik "orvostöbblet", aki kimenjen!
Yoda69
Hol volt L.Simon az elmúlt 12 évben? A fideSS módszeresen rohasztotta le, es juttatta ide az egészségügyet. Kórházba mar csak meghalni jár a magyar beteg.
Hab a tortan, hogy a fideSSes oligarchák mar ugrásra készen állnak a privát kórházakkal, ahol majd a magyar beteg százezreket fizethet azért, ami jogosan ingyenesen illetne meg.
Németh István
Ez a hülye dagadt fasz mit dumál baromságot, lusta szar seggfej, fogalma sincs mi a fiuí, gyermeki kötelezettsége, és mit is csináljon, ha gond van! mindig is kurválkodott ivott mint a gödény azt sem tudta hogy van családja, vagy anyja egyáltalán! Oszt amikor gonddal találkozott magához nyúlt mert azt sem tudta, hogy a telefon miért is van! na ezért is baszták ki a FIDESZ-ből!
nezelodo
@ómió: ma 10:46. Nálunk is az "efftársak" záratták be a szülészetet, a sebészetet stb. csak addigra azok az efftársak már átvonultak a pártbizottságról a templomba, immár fideszesként a néhai Kredit Jenő vezényletével.
Rockxy
ajja politika, ajja betegségipar, ajja fb-kommentelők.
de van még lejjebb.
percsi
@sgl: "Mondjon nekem valaki csak egyetlen olyan fideszes politikust, akire rábízná a gyerekét, lufiját, kölcsön adná a bicaját!"
Sajnos vannak olyanok, akik rájuk bízták az országot, ezzel a gyerekük, szüleik sorsát is!
ómió
@nezelodo: Na! Böszme efftársadék, Hordágy Ágnes efftársnődék már mind "Fideszesek lettek", vagy egyelőre elég, ha így hazudjátok?
nezelodo
@ómió: látom nem zavar a valóság, illetve ha megemlítik dühbe gurulsz. Megértem valószínűleg alkalmatlanság miatt kisdobosnak sem kellettél. emiatt hiába kaparsz, a dakoták sem látnak maguk között szívesen, mert a felvételkor minimum a munkásmozgalom régi harcosa kellett volna, hogy legyél. Feljebb pedig még a tartótiszt igazolása is kellene. Úgy látszik azok is megválogatták, ki lehet besúgó.
ómió
@nezelodo: Ilyen frusztráltságot vált ki belőled azzal szembesülni, hogy az efftársaid "az emúttnyócévben" bezártak egy tucat kórházat (köztük az OPNI-t is: nincs hova menniük a magadfajta bolsiknak, inkább másra próbáljátok magatokat hazudni), elbocsátottak 9000 egészségügyi dolgozót, köztük 3000 orvost és, hogy mindezt nem bírod a Fideszre hazudni!? És, akkor, ebben a "bolsevista valóságodban" még te ragasztanád másra ezt a tartótisztes besúgó bolsi "alapállásotokat"!? Rákosi efftársad se kívánt volna különb klónt magának, mint, amilyen te vagy!
ómió
@Kanji: Ha bullshit-generátor efftárs-pajtást látnál, kukkants tükörbe! Ott lesz ő! Amúgy meg bőven elég volt 12 év alatt az efftársi államcsődötöket elkerülni meg az általatok legatyásított gazdaságot (majd' minden volt komcsi ország megelőzött bennünket) újra rendbe rakni, nemhogy még a lepusztított, "elüldözött" infrastruktúrát is reinkarnálni!
ómió
@Kanji: Szóval, szabotáltad a tükörbe nézést, bullshit generátor efftárs!? Még egy traumát a választást követően már nem viselnél el? Jó, akkor kúráld magad, bár több eszed attól sem lesz!
tomsawyer - régről
Nincs az a tükör, amibe itt belenézhetne néhány ember. Mert bármely tükör, amibe belenéz, összetörik szégyenében.
Igaz, ketten használják a nicket, úgyhogy többesszámban kellett volna írnom.
Nem mellesleg tautológia a mondata, de erre már csak legyintek.
vacsi
@sgl: Mondjon nekem valaki bármilyen politikust, akire rábízná bárkijét is...
vacsi
@Németh István: Nem értem, miért ne tudná gyermeki kötelezettségét, hisz már törvény is van rá. Ők hozták...
vacsi
Egyébként, csak megnyugtatásul közlöm: ha a kedves mama így el tudta panaszolni a bánatát, akkor a szívével nincs olyan nagy baj. Viszont lehet covidos akár - ebben az esetben meg ne mászkáljon sehova.
Németh István
Aza helyzet, hogy a gyermeki kötelezettség nem ott kezdődik amikor baj van! Aztán azt a bajt meg lehetett volna előzni, akkor hun is volt a faszkalap! Ja a leszaróba! Ez egy hülye tetű!
nezelodo
@ómió: Szegény büdös szájú körösztyén tesóm! Igen, bűn volt bezárni az OPNI-t, legalább akkor vigyáznának rád közpénzen. Ne rágd magad, a császárvárosban a fidesz zárta be a korházi osztályokat, és a fidesz adta magánkézbe a maradék működtetését. (az istennek sem jöttek ide a fidesz kórházvédő utazó cirkuszosai, hogy megakadályozzák). Aztán amikor kiüresítették, milliárdos zsebpénzzel kistafírozva távozott a fideszes barát, és adta vissza a városnak a Kern dr a bajt. Úgy hogy add ami a lényeged, mocskolódjál tovább, remélem hamar megüt a guta.
ómió
@nezelodo: Na! Már a szájbűzötöket is másra hazudjátok!? Nem elég, ha a tetves bolsiságotoktól kezdve a hazugságaitokon át a kleptomániátokig már mindent megpróbáltok? Vagy, ha harmadikán bukta lett a vége, akkor, eggyel több, majd "bejön"? Akkor, te, mint láthatóan OPNI-szökevény, még mindig azt tolod, hogy a magánosítás előszobáját (vizitdíj) lenépszavaztatók az eü. magánosítói? OPNI ugyan nincs már - Böszme efftársad bezáratta előttetek - de, azért, nézesd már meg magad, nehogy tovább "súlyosbodj", mert, ha ez így megy, a végén még a kutyád fog fütyülni neked!
nezelodo
@ómió: Jó reklámot csinálsz magadnak és megbízódnak. Gyónni mikor mész, mert a tegnapi gyónás már kárba veszett?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.