Nagy baj van! A kormány egyik vezető propagandistája szerint Orbán Viktornak túl magas a koleszterinszintje – írja Facebook-oldalán Hadházy Ákos.

Kikotyogta Orbán Viktor egészségügyi problémáját az egyik fő propagandistája – állítja Hadházy Ákos, aki jó egészséget kíván a miniszterelnöknek
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Az ellenzéki politikus szerint mindezt Deák Dániel politológus kotyogta ki, miután Hadházy arról beszélt, hogy 

az ellenzék előtt egyetlen út áll, meg kell küzdeni a tisztességes választások feltételeiért. Különben a következő választásokat is el fogják csalni és akkor sem tehetünk mást, csak várhatjuk, hogy a koleszterin megoldja a problémát.

Erről a kommentről van szó:

Kikotyogta Orbán Viktor egészségügyi problémáját az egyik fő propagandistája – állítja Hadházy Ákos, aki jó egészséget kíván a miniszterelnöknek

Itt pedig a videórészlet:

Hadházy szerint ő nem említette Orbán Viktor nevét, és ha Deáknak fenti szöveg kapcsán a miniszterelnök jutott róla eszébe, arról ő nem tehet. Majd leszögezi:

Ha Deák esetleg bennfentes információkat kotyogott ki, és tényleg problémák vannak, akkor sem javasolnám az ellenzéki kollégáknak, hogy a következő években ne csináljunk semmit és ne foglalkozzunk a valódi ellenállással, hanem játsszunk parlamentet.

Hadházy Ákos Orbán Viktornak jó egészséget és hosszú életet kíván, mert - mint fogalmaz – nem lenne igazságos, ha nem érné meg, hogy egy bíróság ítéletet mond a tettei felett.

Forrás: Facebook

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@levarosbukta: Ezekre mind vannak így-úgy működő gyógymódok meg kezelések, de az alapvető problémát, a túlsúlyt és a mozgásszegény életmódot nem tudják kiküszöbölni. Ahhoz 0rbánnak rokkantsegélyből kellene élnie, annyiból táplálkoznia, és közmunkát kellene végeznie. Azt hiszem, ez lenne a megoldás. És a közmunka alatt nem a parlamenti ücsörgést, parlamenten kívül pedig a lopást értem, hanem azt, amit pl egy borsodi faluban végeztetnek a közmunkásokkal.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szegfue
@Pegero: tegnap 16:03 Most megemelem a kalapom!!
Toller Béla
Ha csak ez a baja, nekünk már régen rossz !
division
@Nyírfa: "át kellene állítani homeopátiás szerekre"
Ejnye, nagyon a halálát kívánod:-))
Yoda69
Mint minden harmadik magyarnak. Ez magyar nepbetegseg, ami foleg a magyar etkezesi szokasok miatt alakult ki.
Nyírfa
@division: tegnap, 23.52

Remélem, nem probléma, hogy a saját tapasztalatomnak jobban hiszek.:) Minden embernek megvan a személyes orientációja. Az enyém a természet, a tiéd a konzervatív orvoslás. Hibázni, sarlatánkodni pedig minden irányban lehet. Felteszem, ebben azért egyet fogunk érteni. :)
division
@Nyírfa: Persze, nincs ezzel addig semmi baj, amíg magadon próbálgatod ezeket a szereket, csak akkor van gond, amikor elvetemült szülők nem hajlandóak gyógyszert adni a gyereküknek, mert a homeopátia hívői, amelyek miatt majdnem meghalt az egyik ismerősömnek a gyereke, szerencsére sikerült kimenteni még időben a karmaik közül. A gyógynövények észszerű használatával nincs gond, ahogy bizonyos vitaminok szedésével sem (főleg ha szükséges), de a homeopátia az orvostudomány egyik legnagyobb átverése, erről tanulmányt is tudnék neked küldeni "közeli" forrásból is, persze tudom, úgysem igazán érdekelne. A hit, az agy persze segíthet, főleg kisebb gondok esetén, de amikor egy ember nagyon beteg, rákos, vagy éppen kisgyerek és fuldoklik, netalán cukorbeteg, mentse meg őket a jó Isten ezen szerektől. Nem tagadom, cukorkáknak nem rosszak, kellemesen édes ízük van, csak ahhoz elég drágák:-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.