Ahogy arról korábban beszámoltunk, Orbán Viktor lezárta kormányalakítási tárgyalásait. A Demokratikus Koalíció (DK) frakcióvezető-helyettese szerint "Orbánék újabb kormánya már a látszatra se ad, hogy minisztériumot tartson fenn az oktatásnak, az egészségügynek vagy a környezetvédelemnek".

DK: Orbánék már a látszatra sem adnak
Fotó: Arató Gergely, a DK vezérszónoka felszólal az egyházak hitéleti és közcélú tevékenységének anyagi feltételeiről szóló törvénymódosító javaslat vitájában az Országgyűlés plenáris ülésén 2022. február 22-én. MTI/Bruzák Noémi

Arató Gergely az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében

emlékeztetett, a nap folyamán hozták nyilvánosságra az új Orbán-kormány minisztereinek névsorát. Ebből kiderül, hogy sem oktatási, sem szociális, sem egészségügyi, sem környezetvédelmi minisztérium nem lesz ezentúl

- emelte ki.

Orbánék már a látszatra sem adnak, hogy minisztériumot tartsanak fenn az általuk feleslegesnek ítélt szakterületeknek. A Demokratikus Koalíció felhívja mindenki figyelmét, erre számítsanak a következő években, ami nem a lopós Fidesz-kormány vagyonát gyarapítja, az nem lesz napirenden az országban

- olvasható a közleményben.

A Demokratikus Koalíció Facebook-oldalán azt írták

Az új Orbán-kormány egyetlen mondatban: Nem lesz többé környezetvédelmi, oktatási, szociális és egészségügyi minisztérium sem.

Korábban Hadházy Ákos is reagált.

Forrás: MTI, Facebook

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bástya Béla Elvtárs
Elég baj volna, ha csak a látszatra adna! 2002-2010 csak látszat = vízió volt...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Pedig, ugye, efftársilag a látszatra kell adni! Még, ha mögötte semmi sincs is! Ezt már ismerjük, efftársak!
namihami
@Bástya Béla Elvtárs: 21.37: Már többször leírtam, hogy ezt nem nekem/nekünk kell bizonyítani. Se a lehetőségünk, se a hozzávaló feltételeink nincsenek.
Ez a FÜGGETLEN--nem Olajsanya-féle rendőrségnek és a kapcsolódó adó- és egyéb társszerveknek lenne a feladata. De, ugye, ezt éppen Olajsanyától és hasonló ""becsületes"" vezetőinktől elvárni illúzió lenne. Hiszen, éppen ezen ügyek eltussolása érdekében ülnek és ülhetnek ott és éppen ott, ahol vannak.
Ha megint a ""Bizonyítsd!-ot szeretnéd leírni, akkor olvasd el még néhányszor azt, amit fentebb írtam. Talán...
Bástya Béla Elvtárs
@namihami: Van egy állítás (rágalom) ! Azt alá kell támasztani érvekkel, bizonyítékokkal. Ha nem megy, akkor rágalom marad!
namihami
@Bástya Béla Elvtárs: No, akkor mégegyszer, de (tényleg) utoljára! Kissé nehezen érted a leírtakat, megpróbálom másként.
Én (mi) NEM tudok (tudunk) nyomozni, mert az a szakszolgálatok dolga. Azok ugyanis nem én (mi) vagyok (vagyunk). Amelyikeket azért mégis a mi adónkból tart fenn az államapparátus. (persze, azt el kell ismernem, hogy dolgoznak, csak olyan ""pegazusosan""). De, mivel a legtöbb esetben saját magukat és köreiket kellene ellenőrizni, mi több felelősségre vonni, ezért a dolog kilátástalan. Erre a Kövér volt és a Rogán lesz a kitűnő példa. Ez persze ne vegye el a többi, hasonló beosztású kedvét, azok se különbek.
Ha most is magas, akkor forduljon orvosához vagy gyógyszerészéhez!---nem tudok okosabb ötlettel előállni.
Bástya Béla Elvtárs
@namihami: Terelj csak nyugodtan! Vagy tereljetek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.