Hadházy Ákos közösségi oldalán megosztott bejegyzésében arról írt, hogy szerencse, hogy nem kellett ott lenni-e Orbán Viktor beiktatásán. 

Hadházy: "Ma az elcsalt, nem demokratikus, nem tisztességesen választáson nyertes Fidesz megválasztotta Orbánt kormányfőnek"
Fotó: Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő, az ellenzéki összefogás zuglói képviselőjelöltje az Egységben Magyarországért eredményváró rendezvényén, a Városligeti Műjégpályán az országgyűlési választás és gyermekvédelmi népszavazás napján, 2022. április 3-án. MTI/Illyés Tibor

Ma az elcsalt, nem demokratikus, nem tisztességesen választáson nyertes Fidesz megválasztotta Orbánt kormányfőnek. Szerencsém, hogy nem kellett ott lennem.

Úgy gondolja az általa megosztott kép "úgyis többet mond, az új kormányról, mint egy szép szónoklat".

A fotón egy lehallgatási jegyzőkönyv részlete és annak négy szereplője látható. A korrupt végrehajtó lazán megemlíti, hogy Tónival, Barbarával és Ádámmal egy nagy buliról beszélgettek, ami talán nem mehet 35 évre, de tízre talán igen. Egy rendezvényszervezős megbízásról is szó volt

- fogalmazta meg bejegyzésében.

Rogán a koncessziókért felelős miniszter volt eddig (az autópályákat oda is adta 35 évre Lőrincnek), a felesége Barbara, Nagy Ádám pedig a kabinetfőnöke, aki az állami rendezvényeket szolgáltató Antenna Hungária Zrt egyik vezetője mellékállásban

- tette hozzá.

Rogán Tóni az új kormányban a titkosszolgálatokat (lehallgatásokat) is felügyelő miniszter lesz, feladatul kapja a korrupció ellenes küzdelmet is )

- emelte ki Hadházy.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

FLETÓ
Tessék, kérem! El lehet innen menni!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemsemmi2
Milyen meglepő, hogy éppen őt! Hát persze. A géniuszt.
Érdekelne az itt jelenlevő orbánisták véleménye arról, hogy a külföldön élő magyar állampolgársággal és szavazati joggal rendelkező magyar állampolgárok, akik az elmúlt 3 választáson viktorra szavaztak, miért nem jönnek ide lakni? Hiszen itt az általuk legjobbnak tartott vezető kormányoz. Itt 12 éve a lehető legjobban mennek a dolgok. Az unió legjobban teljesítő országa. Van munkalehetőség, van családtámogatás, alacsony adók. És mégsem. Nem jönnek. Inkább szenvednek kárpátalján ahol a szegénység mellett az ukrán kormány még el is nyomja őket. Szlovákiában, ahol a magyar állampolgárságuk miatt el akarják venni a szlovákot, amit jobban féltenek mint a magyart.
Vajon miért van, hogy onnan nagyon jó ez a magyar kormány, de mégsem akarnak itt élni, dolgozni, adózni?
rokker33
@Istenakinincsen: köszönöm nem ! Gyurcsány korszakra tisztán emlékszem ,mikor havi nettó 90=100 ezer forintot kerestem 3 műszakban! 3 évig dolgoztam az Orbán rendszerben 110=130 ezerért !2013 végén untam meg és költöztem ki ! Most keresek tisztán 2=2200 eurót :) inkább maradok ti meg szenvedjetek ezekkel a bohócokkal!
ómió
Ha már ez a ványadt EBESZ nem volt képes, majd te meghazudod nekünk, mi is az a "tisztességes" meg "demokratikus"! Igaz, Hullaházy efftárs!?
durbincs
@bfeco: csak mert maga 1 rúzsős férfi ? és nem érti ?
durbincs
@kereső: Mert a bohócok csak mint maga ? mindig előkerülnek ? igaz @Qqberci: @Nessy: @justhpeter: ? +@Istenakinincsen: ?
durbincs
@csak húgy...: Mert csak magavizeli az AZOVISTA náci bérköcsögöket ? mint @RonaGyuri:@Clavigo:@justhpeter:@sgl: ?+ ez a szerencsétle nyomi ? a @Qqberci: ? a bánya legkissebb kispöcse ? +@Yoda69: @tudode: @kissé felnőttem: @kula: ? kicsak 1 rakás bedes szxr ?@Horizont:a buta Ótvar,@izéke:@terlasz:@Uriel:@teuton:@Mirabilis: @amaramaistanna: ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.