Mindannyiunk feladata Európa gyökereinek megkeresése és továbbvitele. Ez kötelességük az egyházi és világi vezetőknek, a papoknak, lelkipásztoroknak és a közösségeknek – hangsúlyozta Soltész Miklós vasárnap Budapesten, abból az alkalomból, hogy közösségi házzal gazdagodott az istenhegyi plébánia. Szólt arról is, hogy 2010-ben, amikor kormányozni kezdtek, „gazdasági romokon, illetve erkölcsi rombolás közepette" indították el munkájukat. Kijelentette, tíz-tizenkét év elteltével jöttek az eredmények: egyházi iskolákba, óvodákba több mint kétszer annyi gyermek jár, mint 2010 előtt, jelenleg 242 ezer gyermeket nevelnek és tanítanak egyházi iskolákban. Annak idején 50 ezer, most pedig már 235 ezer rászorulóról gondoskodnak – mondta, aki arra is felhívta a figyelmet, hogy az abortuszok száma felére csökkent az elmúlt tizenkét év alatt: korábban valamivel több mint 40 ezer volt, most pedig alig több mint 20 ezer.

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Uriel
Nem kell, te faszsszopó.
Semmit nem kell, amit nem akarsz.
RonaGyuri
egy hívő ember tudja, hogy: "Ne csináljunk Krisztusból bohócot!" =))
nezelodo
Igen, felvállalja, aki akarja. Sajnos még én emlékszem amikor a falusi és üzemi párttitkárok, mint a mostani vezetőink és többeknek az apja, anyja ott szobrozott a hittan beíratáson hogy fenyegető jelenlétével, és szóval megakadályozza a hittan tanításra való beíratást. Innen szép ám a az Orbán, Kövér és Soltész féléknek stb Isten igéjét hirdetni.
CsipkeRózsa
Most már megint keressük az európai gyökereket? Hányadszor?
Uriel
Megölni való, végítéletrevaló patkányok vagytok - Isten szerint!
Ezzel feküdj és ezzel ébredj - te faszszopó istentelen féreg!

Én szóltam!
tudode
Az un. vallásügyi államtitKÁR "áldásos" tevénykenysége következtében visszaköszönt a múlt, már ahogy a megváltozott munkaképességüeket, a periférián élőket kisemmizTE azt végrehajtva, hogy a rokkantnyugdíjasok jogos járandóságát ellátássá celebrálta!!!
.
---Soltész Miklós Péntek 8-ban
www.youtube.com/watch?v=CU7mL-GDtLA&t=801s
.
"""Az államtitkár a Hír Tv műsorában a megváltozott munkaképességű emberek helyzetéről beszélt annak kapcsán, hogy Kórozs Lajos (MSZP) Mengele módszeréhez hasonlította a kormány intézkedéseit.""
---------------
.
Amelyet az alkotmánybíróság 2018-ban elmeszet, és a mai napig a "gondoskodó" állam nem tett eleget az alkotmánybíróság haározatának!!!
.
--- Alkotmánybíróság: Jogellenesen vették el Orbánék a rokkantnyugdíjakat
index.hu/gazdasag/2018/11/09/ab_rokkantnyugdij/
-------------
.
---- 500 ezer forinttal venné meg a rokkantak hallgatását a kormány
magyarnarancs.hu/belpol/500-ezer-forinttal-venne-meg-a-rokkantak-hallgatasat-a-kormany-237266
--------------.

-----2018-ban az alkotmánybíróság rokkantak ellátását
2. oldal a nagyjából 4 010 találatból (0,38 másodperc)
Keresési eredmények

www.google.com/search?q=2018-ban+az+alkotm%C3%A1nyb%C3%ADr%C3%B3s%C3%A1g+rokkantak+ell%C3%A1t%C3%A1s%C3%A1t&sxsrf=ALiCzsbzrxXXOIKmNvt06XwS0i5p-0C1Wg:1653227355749&ei=Wz-KYo6hLY2G9u8P0ry3uAw&start=10&sa=N&ved=2ahUKEwjOupbqn_P3AhUNg_0HHVLeDccQ8tMDegQIARA9&biw=1125&bih=464&dpr=1.71
------------------
.
Ha van Isten a világegyetemben amikor eljön az ideje ha más nem, a Jóisten úgy megbünteti azokat akik részese voltak az un. megalázó "komplex felülvizsgálat végrehajtásában úgy megbünteti, hogy kezük lábuk összetekeredik, a hoozá hasonLÓ ájtatos szerecsenmosdatókkal együtt!!!..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.