A németek elleni itthoni 1-1 után sem maradt néma Orbán Viktor Facebook-oldala.

Orbán Viktor nagyon büszke, és ezt nem is titkolja: ezt üzente a németek elleni 1-1 után
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

A meccs előtti szurkolós fotózkodást egy kis számolgatással fejelte meg:

Olaszország 5 Magyarország 4 Németország 3 Anglia 2

Büszkeség!

- írta ki boldogan közösségi oldalára a miniszterelnök, utalva a Nemzetek Liga A divíziójának állására.

Forrás: Facebook

102 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Milyen szép is lenne,ha arra lenne egyszer büszke,hogy az országban minden rendben van. Mert ki nem sz@rja le a focit?! Ettől még az infláció úgy száll,mint orbán győzelmi zászlója, a tanárok, rendvédelmisek,egészségügyi szakdolgozók,tűzoltók bére kicsit sincs rendezve, de hurá.hurrá, mert orbán fizetését a duplájára emelték!Nem azért,mert olyan marhára megdolgozott érte,csak úgy gondolhatták a körülötte lévő kesztyűsbábok, hogy a következő évi vagyonnyilatkozatában hátha lesz már egy kis megtakarítása. De valszeg ebből se lesz, mert aki ennyire nem tud takarékoskodni, gazdálkodni, az hogy tudna rendbentartani egy országot? Nem véletlenül vagyunk 12 éve a béka segge alatt. Mégegyszer.-- nem a focira kéne büszkének lenni!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Gratulálok! Reméljük kitart a lendület a torna végéig.
Uriel
Döntetlen.
Győztünk!
@KisTehen: Te paraszt, öt liberális sincs Matyarországon. Ha volna öt liberális, akkor bent lennének abba parlamentben, amiben bent van minden szittya fajta.
0430-kor unikumot iszom. nem lehet elég korán elkezdeni.
Télapó vagy ki !!!
Uriel
Az orrodat is tisztítcsa, te paraszt!
Gusztustalanul hájasan nézni, ahogy mások fociznak...
Uriel
@Yoda69: Ma matyar egy tornász nemzet. Ahogy gyűrűznek a matyarok nem gyűrűz úgy senki!
Meg úszó nemzet, azért fulladnak bele a Balatonba szépen sorjában.
Családi hosszú hétvége - kaja, pia, nők, fulladjunk a Balatonba.
Uriel
Azért viccelek a halállal, mert vicces.
Ha nem volna vicces, akkor nem viccelnék vele.
Halál, hol a te fullánkod?
verőce21
Bulimeccsek ezek!
"Nemzetek Liga" semmi tétje... Legtöbbjüknek edzőmeccsek úgy, hogy mindenki elégedett legyen...!
Gazella
Ismerős szitu... kezdetekben benne van a szulfa a fiúkban. Közepétől meg elfáradnak és hibát hibára halmoznak!!
csipetke
Milyen szép is lenne,ha arra lenne egyszer büszke,hogy az országban minden rendben van. Mert ki nem sz@rja le a focit?! Ettől még az infláció úgy száll,mint orbán győzelmi zászlója, a tanárok, rendvédelmisek,egészségügyi szakdolgozók,tűzoltók bére kicsit sincs rendezve, de hurá.hurrá, mert orbán fizetését a duplájára emelték!Nem azért,mert olyan marhára megdolgozott érte,csak úgy gondolhatták a körülötte lévő kesztyűsbábok, hogy a következő évi vagyonnyilatkozatában hátha lesz már egy kis megtakarítása. De valszeg ebből se lesz, mert aki ennyire nem tud takarékoskodni, gazdálkodni, az hogy tudna rendbentartani egy országot? Nem véletlenül vagyunk 12 éve a béka segge alatt. Mégegyszer.-- nem a focira kéne büszkének lenni!
verőce21
Arra jó, ez öli a lipsi idegenszívűek idegeit!
Gyönyörű stadion, szinvonalas futball, 67000 néző, zúg a himnusz...!
verőce21
@Emmersson71: Lesz az még 1500 is, legalább nem hízik a magyar...!
kisfalud
Legyen is büszke, csak nehogy azzal jöjjön legközelebb, hogy hurrá tartósan 400 Ft fölé sikerült tornászni az Euró árfolyamát, és az államadósággal is megdöntöttük a Fletó rekordját...
Emmersson71
@verőce21: Rezsiharc, mi?! A fősertések - OV és Nyúljás Sziszi - megvédik a...mi a faszt?
csipetke
@kisfalud: 07:11 Már rég megdöntöttük...Soha nem volt ekkora államadósság, mint most. De ennek a tetejére vesznek még fel hitelt most is, mert sz@rba a haza. A választási agyatlan osztogatásnak itt az eredménye. Az eu felé meg villantani kéne a jogállamiságból valamicskét, hogy jöjjön a lóvé.
kereső
Én meg arra vagyok "büszke" miniszterelnök úr, hogy segitettem a vejének/lányának elérni a 100 milliárdos vagyont. Igazán jó teljesitmény részemről.
kereső
Arra is büszke vagyok, hogy az aranylábúak 500 milláig 15%-al le tudnak minden "közterhet"-miközben vetyengünk itt a KATA-s adózók csalási lehetőségein, 12 millió/év bevételi értékhatáron.
Eladott Ország
@Emmersson71: "Ez a geci (…) a ti nyomorotokkal kampányol. Lényegében beismeri, hogy piaci áron nem tudnátok fűteni, mosdani, világítani. Azt mondja, hogy ha annyi lenne a rezsi, mint más országokban, itt döglenétek halomra az ócska, szar fizetésetekkel. Az mondja, hogy olcsójánosok vagytok, és ő meg fogja védeni az olcsójánosságotokat. Mindezt úgy csinálja, hogy idióta baromnak is néz benneteket. (…) Hát kell a francnak az olcsó rezsi! Ilyennel normális országban kampányolni sem lehetne, mert szívlapáttal vernék pofán azt a demagóg köcsögöt, aki azzal próbálkozna, hogy hülyének néz mindenkit. Nálunk meg bakker simán, szemrebbenés nélkül. Még olyanok is vannak, akik meghatódnak ettől. Törölgetik a krokodilkönnyeket, tán még az orruk is elcseppen a nagy hálálkodás közben. (…) Én kimondottan magas rezsit akarok fizetni! De úgy ám (…), hogy nem kell hó végén számolgatni a fabatkákat, hogy telik-e még kenyérre, vagy valami nemzeti vallásosság üti fel a fejét, és böjtölni fog a család akkor is, ha ezt a dátum sem, és semmi sem indokolja. Kurvára magas rezsit akarok fizetni, de még külföldre is el akarok utazni, nyaralni is akarok, könyveket és színházjegyet akarok venni, meg bicajt a gyereknek. (…) Ne legyen olcsó a rezsi, a kenyér, a tej, az étolaj se legyen olcsó. Legyen drága, és mindenki, a kisnyugdíjas is, a diák is, a gyári melós is ki tudja fizetni úgy, hogy közben nem kell lemondania alapvető szükségletekről. Ne kelljen senkinek döntenie, hogy eszik, fűt, vagy kiváltja a gyógyszerét. Egy valamennyire is normális kormányfőnek ezen kellene dolgoznia. Ha nem tudtad, hát most szólok. Gyökér."
Nyírfa
Most, hogy a magyar focisták Orbán utcai harcos szurkolásával megnyerték a II. világháborút is, szegény németeknek nem marad más, mint hogy engedélyt kérjenek meghunyászkodni. Magyar focistát Európa élére, Orbán előtt térdeljen le a gaz Nyugat, és akkor majd helyre áll a világ rendje. Aki az ellenkezőjét állítja, hazaáruló.
human
Fogd már fel Viktor! A foci egy játék. Az országot pedig nem egy bőrbogyó rúgdosása teszi külömbé a többitől, hanem a teljesítménye, a tudása. Utóbbiban sajnos sereghajtók vagyunk.
fergeteg
A baloldal most bajban van. Nem tudják mit írjanak. Szaladjanak e vagy megálljanak.
"Rossz most magyarnak lenni balosok."
"ki nem szarja le a focit" hát ti az biztos. Csak hát a béka segge alól nehéz felfelé csinálni.
Mert ugye a ballibsik olyan mélyre ásták magukat.
Clavigo
Nincs ennél fontosabb,,te Szarputtony..
fergeteg
Az orbánfóbia az előjött most is. Ezeknél csak az ORBÁNFÓBIA a nyertes.
Erre képzik a neomarxista-bolsevista firkászokat. Ide közepes 8 osztállyal is be lehet kerülni ujságírói
szakra.
fergeteg
Clavigo ! Dehogy nem van! A lángos meg a kannás vörös a PUFOLYKÁS sétányon.
kisfalud
@Nyírfa: Ne bántsd a vezért, tekintsd eredménynek, hogy már nem akar az USA elnöke lenni, (elárulták neki, hogy a felcsutkai születése oda kevés), már beérné Európa vezetésével, de lehet, hogy a szélsőjobb irányításáról is le kell tennie, mert sem a Salvini, sem a francia náci néni nem akarja őt, csak a Lőrinc, (Viktor), bankjának a pénzét. Most hogy a lengyel maradék iker is bevágta a durcit, egyedül a Putyin esetleg megüresedő helye okozhat új izgalmi állapotot neki.
ómió
Pedig pl. a Teddy féle efftársak a magyar vereségre büszkék!
Nyírfa
@kisfalud: 10.02

Azért az már tényleg valami, amikor a magyar fenegyerek, a vagány utcai harcos, a világ vezetője cím közbeszerzésének egyedül esélyes indulója már az európai szélsőjobb prominens vezetőinek sem kell. Kis idő, és könyörögnie kell a mihazánknak, hogy az őhazája is legyen, különben nem tudja Magyarországot egyetlen nagy stadionná építtetni. Olyanná, hogy végre a csodájára járjon nemhogy az emberiség, de még a Holdon is csettintsenek az ufonauták, ez igen, tud ez a Viktor. A Hold urai össze is dugják a fejüket, és megállapodásra jutnak: nekik kell ez az emberlény, elhozzák maguknak, mert náluk is elkél egy-két stadion, legyen hol lejátszani a marslakókkal a mérkőzéseket.
Hát, rajtam nem fog múlni ez örömük.
tudode
Az éremnek ha minden igaz két olDALA van:
.
Az a szerencséje ennek a pályatévesztett halandónak, és az ország szerencsétlensége, hogy határtalan az ország többségének a tűrőképessége egyenlőre, amiatt is, mert, „még” nem felkapni a nyúlcsuKÁT, mivel olyan silányak, hogy egy csepp véráldozatot nem érdemelnek.

-----Így tanul meg egy ország fél vidáman együttélni a saját rablóival - Parti Nagy Lajos a Dobszerdában
www.youtube.com/watch?v=geOhSVW0bCY&t=1238s
------------------
.
--- Csoki & Hipo: Egy rém enyves család (Mézga szerepében Orbán)
www.youtube.com/watch?v=Aai7DYWuTqE&t=106s
-------------
..
-----Összetépték Orbán vagyonnyilatkozatát, majd kiplakátolták a családi-birtokra a kimaradt elemeket
nyugatifeny.hu/2022/02/03/osszeteptek-orban-vagyonnyilatkozatat-majd-kiplakatoltak-a-csaladi-birtokra-a-kimaradt-elemeket
-------------
.
No komment!
Nyírfa
@tudode: Az a baj, hogy a kimaradt elemek Hatvanpusztán senkit nem érdekelnek, de, ha az ország minden kapujára kiszögeznék, akkor is megrándítanák a vállukat az emberek.
tudode
@Nyírfa: .
Bizonyára amiatt -- többek között --, mert elvégezteti a piszkos melót az arra hajlandó, alárendeltjeivel, szirénhangjával bárkit levesz a lábáról, és a mi kutyánk félresikerült kölke!
kereső
@Nyírfa: @tudode: Hatvan puszta?? Ugyan már! Azt nem számolja ki, hogy ha állampapirt- a szuper magas kamatozású "prémiumot" vesz, melynek 5% a kamata, akkor 10%-os infláció mellett, minden 1 millás befektetéssel évente 60 ezer forinttal támogtja meg orbán agybajos intézkedéseit- ennyivel járul hozzá az adófizetésen kivül a rezsicsökkentéshez, a letelepedési kötvények visszafizetéséhez,az őccó gázbeszerzéshez, várkonyi andrea táskájához, és tiborcz istván vagyongyarapodásához. Azaz- ennyit lop el tőle orbán&Co- pedig az állampapirt vásárló segit finanszirozni a kormányt.
Na, majd, ha egyszer valamikor pénzügyi alapismeretekből toppon lesz a lakosság, akkor nem tapsol az ő pénzén épült-szépült stadionban a plútóról is látszódó szakadatlan sikereknek.
Nyírfa
@kereső: Soha nem jutott eszembe, hogy állampapírt vegyek. De ennek oka egyértelműen az, hogy a rendszerváltozás óta nem bízom az államban.
csak úgy....
@Maccska: ugye te egy hálás letelepedési kötvényes? :)
Gyurka80
@tudode: Már értem. Azért vagy ilyen hülye mert parti-nagyot és a nyugati fényt olvasod!
Gyurka80
@Horizont: Ezen nem veszünk össze libsi is és bolsi is vagy, egy tőről fakadnak!
Nyírfa
@Gyurka80: 13,28

@tudode: -nek legfeljebb a WC-pucolója lehetsz, nem a kritikusa.
csak úgy....
@Gyurka80: te egy kiba..ottu buta pötsch,ezen sem fogunk veszekedni!
Gyurka80
@csak úgy...: Te nemcsak úgy , hanem emígy is hülye vagy!
Uriel
Túl sokat tévézem, meg számítógépesjátékozom.
Olvasni akarok, meg jógázni, meg meditálni!
Uriel
Nyugalomra vágyom - pl. egy börtönben.
csak úgy....
@Maccska: ezt a 6 elemit végzett orbán birkák találták ki? :) ne ülj hajóra
Uriel
Ők fognak csak hiányozni a börtönben.
Uriel
Imádom a francia nőket.
Sok nő van a világon, de a francia nők
Uriel
Az egyik szerelmemet franciának nézték Franciaországba...
Uriel
Több szerelemem is volt, de csak egyet néztek franciának Franciaországban.
Uriel
A többi országban nem nézték franciának, csak Franciaországban.
Visszagondolva ez nekem is furcsa.
Uriel
@Nyírfa: Edith Piaf, róla csak szuperlatívuszokban tudnék,
Örülök, hogy eszembe jutatad. Boldoggá tettél!
verőce21
Reméljük, hogy a szurkolás is minden szempontból megfelelt az UEFA-nak (is)!
Nyírfa
@Uriel: 14.27

Akkor ez kölcsönös érzés! :)
kereső
@Maccska: 13:55, meg a keresztény demokrata németek, meg az Európai Parlament- a parlamentben egy terem: Horn Gyula nevét viseli. Ennyire tudatlanok és buták vagytok- Horn Gyula európai szintű államférfivé vált, olyanná, akiről a művelt demokratikus világnak, nem "pufajka" jut eszébe. Vajh, mi fog eszébe jutni az utókornak orbánról, kövérről, áderről...etc.???
Gyurka80
@Horizont: Ez a bableves nem igaz! De a pufajka az igaz! Elég szomorú, hogy a sok hülye megválasztotta 4 évvel a rendszerváltozás után, ez is azt bizonyítja, csak módszerváltás volt!
Gyurka80
@kereső: Ja, mert átvágta a már nem létező vasfüggönyt ( németh elvtije mondta), amit persze ők az elvtijei építettek!
kereső
@Gyurka80: Kösz.A libsit elfogadom.- bár a liberális, a liberalizmus, a libertáte=szabadság- jobban tetszik.A hülye jelzőt meg magadra aggasd- és tedd hozzá, hogy egy buta , tájékozatlan orbánista.
Gyurka80
@kereső: Ja szabadság a libsiknek, a többinek meg qss, ez a ti szabadságotok. Kösz ebből NEM kérünk a 4x 2/3-ad bebizonyította!
kereső
@Gyurka80: Nagyon el vagy tévedbve- ti utáljátok a "szabadságot", nektek kell valami apapótló, aki megmondja, hogy mit tegyél, mit gondolj. És ezért utáljátok a "szabadságot", mert vér nincs a pucátokban, hogy felelősséget vállaljatok magatokért, az életetekért.. Jobban van az úgy, ha nem kell gondolkodni-és megmondják mit tegyél.
Engem tulajdonképpen nem érdekel a 2/3, az érdekel, hogy ez az ország sötétségbe borul- és el sem tudja lassan képzelni, hogy másként is lehet élni- nem igy, sunnyogva, okosba megoldva, és éppen csak annyit tanulva, hogy ne két kereszt legyen az aláirás helyén.Tipikus példája vagy ennek.
kulabombaafityiszre
Jól van viktormiska meg is baszhatod azt a kurva focilabdát,ha feláll még a faszod a sok pszichiátria kezelés után.LESZAROM A LABDARUGÁST.
Gyurka80
@kereső: "nem igy, sunnyogva, okosba megoldva, és éppen csak annyit tanulva," ez pont böszmeferi és a szocik idejében volt. Te is szembemész a forgalommal, tudod 2/3! Vagy mindenki hülye csak te vagy helikopter?
Gyurka80
@Horizont: Ne írj hülyeséget nyanya!
Gyurka80
@kereső: A ti apapótlótok "kádár apátok " volt aki gondoskodott rólatok és az országot csődbe vitte!
kereső
Kérem, vegyétek figyelamebe- tudatosan nem válaszolok a 80-asnak. Nem megfutamodás, de nincs idegzetem, türelmem már az agressziv tudatlanságaihoz, a bunkóságához.
Gyurka80
@Horizont: Nem tudod a választ? Mert csak kamuztál!
Gyurka80
@kereső: Azért nem válaszolsz, mert kevés vagy!
Uriel
@tomsawyer - régről: De kell, mert az egész emberiség a hibás!
Uriel
@tomsawyer - régről: Neked ezt meg kéne értened. Ha már te sem érted meg, akkor, ki érti?
Uriel
@tomsawyer - régről: Veled tudnék vitatkozni. Mindenről. Hiányzik az eszmecsere.
Sakkozunk látatlanban? Dámázni és dominózni is tudok láttatatlanban.
A kedvencem az ötezer darabos fehér puzzle.
Uriel
Ha börtönbe megyek, meglátogatsz?
És beszélgetünk?
Csak néha?
Istenakinincsen
@Gyurka80: Nem aludtad ki magad tökfej?Unalmas már a"a4x 2/3-ad bebizonyította!" és a böszmeferizés is.
Nem tűnt fel hogy mindenki útál itt akármilyen néven írogatod ugyanazokat a baromságokat?@Pegero: Testvér(alteregód) ugyanezt a 4x 2/3-ad marhaságot mantrázza.
Válaszolni nem tudsz értelmesen az már tisztán látszik.
Gyurka80
@Istenakinincsen: Miért nem böszme, hiszen ő mondta?! És nem 4x 2/3?! De IGEN: Fogadd el ez tény, a többi amit dumálsz az csak duma!
Istenakinincsen
@Gyurka80: ma, 21:50 Elfogadtam és?A duma a tiéd te szerencsétlen.Nyertetek tahók el lehet takarodni...nincs itt semmi látnivaló.
Minek ugatsz még itt te ostoba idióta?Ilyen barmot mint te egy fanatikus kereső is ritkán talál.Egy hülye fasz vagy a 4x2/3 ból és jóccakát!
Gyurka80
@Istenakinincsen: Mivel nem a 2/3-hoz tartozol, szerényebben! Amúgy te és a kutyád ugat!
Uriel
@tomsawyer - régről: A fontosági sorrend az fontos.
Te is szereted ah ötezer darabos fehér puzlet?
Istenakinincsen
@Gyurka80: Te nagyokos taníts mesterem!Minden témához odaszarsz valamit aztán jó éjszakát kívánsz.
(Angolosan távozol).Miért menekülsz?Szerinted mindenki ostoba itt,de még nem bizonyítottad soha azt,hogy te vagy az "okos".Csak szerényen sem.
Amúgy nincs kutyám...csak a @Shikari: meg a @Riziko: de ők a Te kutyáid:))
Istenakinincsen
@Gyurka80: Az is nagyon érdekes,hogy az ilyen okosok mint Te,értelmes válasz nélkül felszívódnak, folytatják egy másik témánál ugyanazt a mantrát és onnan is eltűnnek.Hogy lehet ebből értelmes beszélgetés?Vita esetleg érvekkel.
Gyurka80
@Istenakinincsen: Én mindenre válaszolok!Csak ahogy látom annyi tetsziket kapok nem látom mindent.
Istenakinincsen
@Gyurka80: Óóóó tényleg?Te szegény pára.Így már értem,te mindenre érdemben válaszolnál...csak nem látod a lájkoktól az erdőt.Sebaj tökmindegy mit irkálsz ide,ha baromság(mint mindig)akkor tőlem megkapod a lájkot amit megérdemelsz.
Ostoba vagy és mellébeszélsz.
Cáfold meg!Bizonyíts okoska!:))))...kivárom.
Jóéjszakát!
Gyurka80
@Istenakinincsen: Mit bizonyítsak hülyegyerek, most is 4 lájkot látok.
gina
Barom--- ez nem a te érdemed, te mit tettél le az asztalra??? igen büszke lehetsz muzsikus a gyülöletre, hazugságaidra meg a tolvajlásaidra, és állandó harcodra mindenkivel, birkapásztor !!!
kereső
20:54 Tanmese: "felrúgja az összes bábut, odax@rik a tábla közepébe, és el kezd rikoltozni: győőőőőőőőőőőztem!!"
Istenakinincsen
@Pegero: június 11., 23:54 Van akit nem érdekel a foci.Nekik nem kellenek stadionok,sem az aranylábúak.
Akit érdekel azoktól kell begyüjteni a pénzt rá és nem közpénzből.
Van akit egész más dolog jobban érdekelne,de senki sem kérdezte meg hogy mit/kit támogatna.
Istenakinincsen
@Pegero: A focit biztos nem...azt az támogassa aki szereti vagy űzi.
Én most megkérdezném:Te tényleg arab vagy?Mert akkor egész más a helyzet.Befogadó népség a magyar,bárhonnan érkezik a bevándorló.Egy fontos szabály van amit be kell tartani:Beilleszkedni a kultúránkba(nem erőszakolni nőket,nem tervezni fegyveres rablást,viselkedni civilizált ember módjára stb).Bizonyára olvastad a határon az óriásplakáton kihelyezett instrukciókat:))Vagy fizetőkapun jöttél Rogán Antilop által?
Istenakinincsen
@Pegero: Szerinted mást nem kellene támogatni a foci helyett?A hobby lenne a legutolsó ebben a nyomorult helyzetben nem látod?
Mindenki legyen focista ugye és történelmet írunk.Ezzel minden meg lesz oldva.
Istenakinincsen
@Pegero: Te büdös gyökér!Majd én eldöntöm hogy mikor megyek aludni.Cserélj alsógatyát mert már szaros.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.