Közösségi oldalán üzent a kedd esti, Anglia–Magyarország labdarúgó Nemzetek Ligája-mérkőzés előtt Orbán Viktor.

Orbán Viktor felhívást tett közzé! Erre kéri az egész országot

Fotó: MTI/Fischer Zoltán

A miniszterelnök a piros-fehér-zöld zászlókkal közzétett posztjában mindenkit arra kért, szorítson a magyar válogatottnak.

Egy ország veletek! Hajrá, magyarok!

- írta a miniszterelnök a Facebook-oldalán.

Forrás: Facebook

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Felhívást teszek közzé: az a minielnök, akinek ez a legnagyobb problémája, kinyalhatja...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
az egyáltalán nem rasszista, gyarmatosító angolok megint térdelnek? nagy lehet a lelkiismeretfurdalás, de ezzel nem lehet jóvátenni évszázadok gonoszságát...(még odaát sem)
Néro2
Nyald ki a focilistáiddal egyetemben. Kétszer.
Gazella
Engem ne kérjen meg semmire! Utálom ezt a zsirbödönt, utálom a focit!!
Qqberci
Felhívást teszek közzé: az a minielnök, akinek ez a legnagyobb problémája, kinyalhatja...
drrotf
Normális dolognak lehet tekinteni ha egy nemzet doktorminiszterelnöke egy foci meccs előtt országos felhívásban biztatja a nemzeti csapatot?Nem abnormális dolog ez?Tud még valaki olyan miniszterelnökről aki így járt volna el egy sporttalálkozó előtt ?Ha tud , írja már meg egy hozzászólásban!
kereső
Azt hittem végre-valahára komoly dologról van szó, és el kezd egy ország vezetőjeként viselkedni. Hát nem. Csak egy foci buzi játszotta ismét az eszét- mert ez ma és mindörökké a legfontosabb ebben a qrva országban.
Libbantölő
Hajrá MAGYAROK!!! Na nem ti mocskos balnáci, hazaáruló libbant emberutánzatok! Csak a MAGYAROK!
colibri
Eddig közömbös voltam a focimeccsek iránt. Egyszerűen nem érdekelt. orbán elérte, hogy - amióta neki az első tíz helyen csak a foci van és azt tolja mindent megelőzve! - azóta kifjezetten ellenérzésem van a fociról. Ha még az is eszembe jut, hogy mennyi pénzbe van a sportág és mennyit keresnek a falábúak, akkor már kifejezetten irritál is!
tudode
Mi van?
.
Egy pályatévesztett focista szól azokhoz is, akik a fociból csak annyit látnak, hogy 22 meglett fiatalember tekergeti a gömböt, de azt már milliók saját bőrükön érzékelik, hogy ugyan a foci múltjából egy fikarcnyi sportszerűség sem ragadt a mindenre ható nemzetnyomoríTÓBA, sőt a fejelés káros hatása már mutatkozik Puskás Öcsihez hasonlLÓAN.

------ ELHUNYT PUSKÁS FERENC
www.origo.hu/sport/futball/20061117elhunyt.html
(…).
Hetvenkilenc éves korában pénteken reggel, a Kútvölgyi Kórházban elhunyt Puskás Ferenc, minden idők legnagyobb magyar labdarúgója.
(…)
Az Alzheimer-kórhoz hasonló idegrendszeri betegsége 2000 novemberében kezdődött, azóta Kútvölgyi úti kórházban kezelték.
------------/
.
Arról nem is szólva, hogy a nemzet focistája relikviáinak nem őfélesége, a Sportmúzeumban lenne a méltó helye, és nem a pályatévesztett focista fatornyos falujában!!!
...
.
-------HAZAKERÜLT PUSKÁS FERENC SPANYOLORSZÁGI HAGYATÉKA
www.origo.hu/sport/futball/20111108-hazakerult-puskas-ferenc-spanyolorszagi-hagyateka.html
..
(….) „”””"A Puskás Akadémia lassan egy olyan hellyé vált, ahol pártállás nélkül mindenki otthonra talált, aki akart. Régi kérdés volt, hogy ha nálunk van a Puskás Akadémia, hol van a hagyatéka? Most hazahoztuk, és a nyilvánosság előtt elérhetővé tesszük Puskás Ferenc hagyatékát" - fogalmazott Felcsúton Orbán Viktor miniszterelnök, a Puskás Akadémia alapító elnöke.””” (…)
------------/
.
Puskás Öcsi története megérne egy misét!!!
kisfalud
A miniszter elnökünknek a legnagyobb gondot a focisikerek vagy kudarcok okozzák? Akkor nem megfelelő embert és pártot jutatott hatalomba a megtévesztett "kétharmad", a kamu levél szavazatokat is beleérve.
Gyurka80
@Horizont: Neked nem lehet biztatót, mert meg vagy keseredve.0:4 tudod , de ez neked gondolom semmit nem jelent!
Nessy
@Pegero: Ok. A nemzetközi meccseket zömében vagy itt Pesten, vagy valamelyik nagyobb városban játsszák,meg természetesen Felcsúton. Viszont van kis településeken 2000 lakosra, 4 - 5 ezer főt befogadó stadion nem egy, kettő.
Ettől függetlenül Hajrá Magyarok! Ehhez nem igazán szükséges miniszterelnöki felhívás!
Nessy
@Pegero: Miért nyafogok? A stadion építési lázat nem nekem kell megmagyarázni. Mire kerestem kifogást?
Úgy mellékesen, néha lehetnél egy kissé jó modorú! Idegen nőket nem igazán illik "vén satrafának" titulálni, még ha otthon, nálatok ez is a szokás.
Nessy
@durbincs: Eredj a kedves bányádba! Már várnak a bányalovak! Jó ilyen "falu bolondjának" lenni?
justhpeter
@Qqberci: Ez nem elég. "Kinyalhatja, ha nem nyálazza nagyon össze". Az enyémet is. Meg annak az ötmillió magyarnak, akik nem szavaztak rá.
balos
@Qqberci: Ezt az örömet,hagyd meg a "magyar" náci tömeggyilkos szavazóinak!Nincs olyan nap,mikor a nemzethy nem a szarra teszi oda magát!
csipetke
...és aki utálja a focit,(leginkább azért,mert orbán mérhetetlenül sok pénzt ömlesztett bele a sokkal fontosabb dolgok helyett) és pont lesz@rja, hogy mit csinálnak a focisták. Mellesleg amennyi lóvé ebbe a bandába lett tolva hosszú-hosszú évekig, és most villantottak, hát ne sz@rja már magát össze senki örömében.
balos
Pedig én erre szeretném kérni az "ellenségét"! A nemzethy tömeggyilkos banda kifizetésére!
Havanagi
Azért rangsorolni kellene az ország fontos ügyeit,nem gondolja "miniszterelnököm? "Szorítani?A nyakát?Merthogy a foci engem egyáltalán nem érdekel.Csak egy pór magyar vagyok,per pillanat jobban érdekel pl: a Ft árfolyama,az infláció,az oktatás,az egészségügy és lehetne folyatni.Az abszolút nem,hogy hogyan kergetőznek egy labda körül és hogy mennyivel tömi ki ezeket a túlértékelt kétlábon járó szerencsétleneket.Merthogy felnőtten kellene gondolkodni,főleg egy miniszterelnöknek,HA nem ellensége az országnak. HA ! HAHAHA!!!
Németh István
@Qqberci: @Horizont: @durbincs: @Toller Béla: @Havanagi: KIVÁLÓ VÁLASZOKAT, REAGÁLÁSOKAT ADTOK EGYMÁSNAK! talán együttesen nem fértek hozzá a lő szaros seggéhez, ezért javaslom a sorba állást! Hogy micsoda alpári seggfejek vagytok!? Undormány, hogy ilyen elemek vannak abban az országban ahol előre megyünk nem hátra, ti meg elmentek a picsába!
ómió
@Aki Én: Ha majd felfogod, amit olvashattál, rájössz!
Havanagi
Míg el nem felejtem: a passzió helyett a kormányhivatalok adatbázisát ideje lenne feltölteni az állampolgárok 2000 előtti adataival.Drámai,hogy amikor azt mondom,szíveskedjék megnézni a rendszerbe a 1985 -ben kiadott BM anyakönyvi kivonatot,erre az a válasz,hogy nincs 1985.évi adat a rendszerben!!!Ez egy megyei kormányhivatal működése???És ez nem tűnik fel senkinek???Végtelenül szomorú ez a XXI. században.
Mai hir:168.hu/itthon/rengeteg-embert-fog-kirugni-az-orban-kormany-237867
Hajrá Magyarország!
balos
@Qqberci: Felhívásod nálam süket fülekre és zárt farpofára talált!Azért álljon meg a menet!Nem vagyok egy németh szilárd,de sorolhatnám a másfél millió agyhalott savazóját is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.