A Rating ukrán közvélemény-kutató felmérése szerint Orbán Viktor magyar miniszterelnökhöz viszonyulnak a legnegatívabban az ukránok Vlagyimir Putyin orosz és Aljakszandr Lukasenka belarusz elnök után.

Putyin és Lukasenka után Orbánt utálják a legjobban az ukránok
Kép: Facebook

A megkérdezettek a legpozitívabban Andrzej Duda lengyel elnökhöz (92 százalék), Boris Johnson brit miniszterelnökhöz (89 százalék) és Joe Biden amerikai elnökhöz (89 százalék) viszonyulnak.

Az ukránok az orosz elnökhöz viszonyulnak a legnegatívabban (98 százalék) és Aljakszandr Lukasenka belarusz elnökhöz sem viszonyulnak túl szívélyesen az ukránok(95 százalék) .

Őket követi a magyar kormányfő, akihez a megkérdezettek 33 százaléka teljes mértékben negatívan, 20 inkább negatívan viszonyul.

Orbán Viktor után Olaf Scholz német kancellárhoz viszonyulnak a legnegatívabban (44 százalék), mindezt úgy, hogy a német vezető személyének megítélése az elmúlt két hónapban javult a Rating szerint.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

C_3PO
RATING ÜRLAP:

- Kit utálsz leginkább?
a, Putyin, Lukasenka, Orbán
b, Joe Biden, Volodimir Zelenszkij, Ursula von der Leyen
c, Adolf Hitler, Olaf Scholz, Ingo Gerhartz

- Ki az a Zelenszkij?
- Kuss! Karikázd be az elsőt (a)!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
@Rockxy: te csak a volt cccp-s gyülöletpropagandát komálod?
Gazella
Nem csodálom! Putin pincsi kutyája mind a kettő!
csipetke
Csak a címre: - ...és nemcsak az ukránok..
Yoda69
A magyarok meg pityint es lukasenkit utaljak legjobban O1G elvtars utan.
teuton
@Rockxy: ??? Tettel feljelentest, analfabeta! EZTENY!!! MO-on ugyanez az arany!!!
justhpeter
@KisTehen: Milyen keresztény vagy te ? Hogy utálatsz bárkit ? Ezt tanultad a templomban ? Neked a tolvaj O1G-t is imádni kell, nem is akárhogyan !
kisfalud
@KisTehen: tegnap 23:14. Már megint a zsoldosok fejedelmi többese... " Mi meg..."
Amúgy keményen megdolgozott a mi vezérünk és a Szijártó, valamennyi propagandistájával együtt, amolyan nógrádigyuri szinten ezért a sikerért. Más területen is ilyen remekül, Parrag szakértő módon teljesítenek.
C_3PO
RATING ÜRLAP:

- Kit utálsz leginkább?
a, Putyin, Lukasenka, Orbán
b, Joe Biden, Volodimir Zelenszkij, Ursula von der Leyen
c, Adolf Hitler, Olaf Scholz, Ingo Gerhartz

- Ki az a Zelenszkij?
- Kuss! Karikázd be az elsőt (a)!
dr. prédikátor
NEM CSAK AZ UKRÁNOK UTÁLJÁK O1G_T, HANEM EGÉSZ EURÓPA UTÁLJA!!!
Béla333
Nálunk is ez a 3 a dobogós, csak lehet, hogy Lukasenka a harmadik.
Az első két helyért meg komoly küzdelem folyik...
Pálinkás Pál
bár tennének is valamit, ha mi már nem...
Németh István
Az ukránok e-hosszába szét nyalhatják a szaros seggünket! ott rohadjanak meg ahol vannak! Egy moslék népet vezető címeres moslék gyülekezetszar korrupt a hazájukat eladni akaró szartömeg az egész ukrajnai csőcselék! A moslékok meg csámcsognak a témán, persze ehhez is balfaszok! > @Pálinkás Pál: @Béla333: @dr. prédikátor: @Dr. Proktor: @C_3PO: @sgl: @KisTehen: szóval a büdös kurva anyátokat!> tudjátok miért??? >> Csak azért mert ti moslékok mégis azt élvezitek amit ez a kormány "tehetetlenségükből adódóan" nektek is biztosít!!! Trampli agyú gecik!
Pálinkás Pál
@Németh István: te büdös bunkó..ott a helyed orbán mellett a lámpavason...
Nyírfa
Az az undorral vegyes utálat, iszony, amit érzek irántuk - nálam holtversenyben első mind a három , sőt, csatlakozott az észak-koreai és a kínai elnök is - már engem kezd felemészteni, igazolva azt a tézist, miszerint a gyűlölet nemcsak azt pusztítja el, aki ellen irányul, hanem azt is, aki táplálja, így új döntést hozok: elengedem. Érik már jó ideje a változtatás igénye, miután nemegyszer gyomorgörcsöm lett egy-egy cím olvastán is, és egyértelművé vált, hogy azt a tehetetlen dühöt, amit érzek, most már kezelni kell.
A döntésem a következő: miután amúgy is a tudatos gondolkodás híve vagyok, s írtam is már nemegyszer a kreativitás fontosságáról, amely felül kell , hogy írja a reaktiv életmodellt, Orbánékkal , az ellenzékkel, az egész közélettel kapcsolatban erre az útra lépek.
Emlékeztek, láttátok egyáltalán az Aranygyermek című filmet? A gonosz által elrabolt gyermek úgy tudja megőrizni mentális tisztaságát, hogy , bár elfogadja - nem beletörődik, hanem elfogadja - elrablásának tényét, körülményeit, de, a saját táplálékát fogyasztva befolyásolhatatlan marad, így képességeit a gomosz nem tudja sem elvenni tőle, sem azokat megváltoztatni, ellenkezőleg, ő kezd hatni az egyik őrszemére.
A saját táplálék a mi esetünkben nem más, mint annak a lénynek a felismerése és beengedése az életünkbe, akik valójában vagyunk. Ez a mindenkori forrásunk, s ha ebből merítünk , akkor nem válunk a negatív erők prédájává.
Így legyen!
Szevasztok
Orbánt utálják de a magyarokat szeretik (lövetni).
Dr. Proktor
@Németh István: Édes barátom! Nem hiányzik az OPNI nyugalma?
Németh István
@Nyírfa: @Dr. Proktor: Az a helyzet, hogy létezhettek, hogy vagytok, hogy éltek, hogy tán valakikhez tartoztok - na jó nem a normálisabb néprétegekhez az egy dolog! DE az >> csak hülyeségre vall, hogy azt alázzátok aki a népért a nemzetért elismerten - nyugaton is - a legtöbbet tesz akinek csak köszönhettek, mert védelmet, biztonságot kaptok! Kapjátok be a harapós lóét!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.