Az egész országban a mentőszolgálat szervezheti a háziorvosi ügyeleti rendszert a jövőben. A kisvárosi kórházakat járási egészségközponttá fejlesztenék, ahol nincs kórház, ott a szakrendelőket alakítanák át, és ide kerülne a háziorvosi ügyelet is.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

drrotf
Ha azt gondolja valaki, hogy a szakember hiányt kevesebb hozzáértővel lehet orvosolni, az nagyon eltévedt a szürke homályban!Az országban a betegek száma nem csökken, inkább nő, s ezt kevesebb orvossal , házi orvossal nem lehet megoldani.A házi orvos az alapellátás szerves része, ha az itt dolgozók számát csökkentik ,akkor az alapellátás elérhetőségét és színvonalát is csökkentik.Be kellene látni, hogy az alapellátás hiánya , illetve kisebb mértéke veszélyezteti a biztosítottak törvényben előírt betegellátását, és ezzel a kormány újra törvényt szeg, mostanában már nem először!
tudode
Csak úgy kapásból:
.
----- Exkluzív! Orbán TEK-es kisbuszát egy grazi idegklinika parkolójában fotózták le!
propeller.hu/itthon/3342593-exkluziv-orban-tek-kisbuszat-egy-grazi-idegklinika-parkolojaban
----------------

----- Vallott az ideggyógyász: A Gyurcsány-Orbán vita után járt először Grazban Orbán Viktor
titkoshirek.wordpress.com/2018/03/30/vallott-az-ideggyogyasz-a-gyurcsany-orban-vita-utan-jart-eloszor-grazban-orban-viktor/?fbclid=IwAR2KrLtuTvXh4-YxD8ftYSfGYqkaaf7f7b2R6CP_RRSw-O-v4LSihlepHbk
-------------
.
----- BREAKING! – Egy egész emeletet tartanak fenn Orbán Viktornak a titokzatos graz-i magánklinikán
titkoshirek.wordpress.com/2018/03/27/breaking-egy-egesz-emeletet-tartanak-fenn-orban-viktornak-a-titokzatos-graz-i-maganklinikan/

.
-----BOTRÁNY! – 2 milliót fizetett Orbán egy graz-i kezelésért
titkoshirek.wordpress.com/2018/11/09/botrany-2-milliot-fizetett-orban-egy-graz-i-kezelesert/
---------------
.
---- Vajon hány személyiség vív harcot Orbán elméjében?! A Gyurcsany vita utan volt eloszor Grazban 2006!
www.youtube.com/watch?v=wkGO8FZy-G4
--------------
.
!!!
Nessy
Jó, a mentő diszpécser megmondja, hova menjen a beteg. De ki fog kimenni pl. egy vesegörcsös beteghez, akinek eddig a kihívott ügyeletes orvos beadott egy injekciót, és mondta, hogy másnap menjen el az urológiára. Erről írást id adott. Az. hogy másnap fél napot utazgasson, már csak hab a tortán.
lampa laz
Ezután már csak az jöhet, h sebész hiányába a boncmesterek fognak műteni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.