Az európai gazdaság tüdőn lőtte saját magát. Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy megvédjük Magyarországot az európai energiaválságtól – írta szombaton közzétett bejegyzésében Orbán Viktor.

Vészjósló videót posztolt Orbán ViktorFotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök érkezik VI. Fülöp spanyol király az állam- és kormányfők részére adott gálavacsorájára a madridi Királyi Palotába 2022. június 28-án. Másnap kezdődik a NATO állam- és kormányfők kétnapos csúcstalálkozója. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A háború miatt az áram ára az ötszörösére, a gázé pedig hatszorosára emelkedett.

Orbán Viktor szerint a legfontosabb az volna, hogy "Brüsszelben belássák, hogy tévedés történt".

A szankciós politika az nem csak nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, hanem ellenkező hatást váltott ki, mint ahogyan azt tervezték.

A teljes videó itt tekinthető meg:

Forrás: Facebook

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Létezik olyan nap amikor nem beszél vagy nem kezdeményez valami baromságot ez az ökörköri vezérökör ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Horizont: "Embernek hitvány, magyarnak alkalmatlan"!!!
Néro2
Megmondta a röpcsis vezér idióták. Ez a kevlárhasú sertés meg a fő idióta. Amit te meg tolvaj bandád eddig megvédett az szarrá vált vagy elvittétek haza. Írjál bammeg ÍÍÍdeserdélyedbe , hogy küdjenek pííízt mert xarba a HUN-od- Hun-otok ha már levélszemetet tudtak küldeni. Vagy most lapítanak mint xar a fűben meg röhögnek a markukba. mint a többi Nagy Nemzeti Pénznyelő a határon túl. Egyébként meg add el fenttarthatatlan stadionjaidat a picsába azt lesz píííz. Szóhatnál csuhásaidnak is ha már százmilliárdokat baxtál el rájuk nyissák ki a perselyt nyugodtan. Hülye barom fitymák.
Havanagi
Lődd magad tüdőn te is pohos, mert nincs még egy ilyen arcátlan,aki energia vészhelyzetet hirdet ,miközben tömi a saját embereit.
balos
Hosszú lesz a sor akiket kiterítenek a "parlag-ment" elé,mert a fideSS elzárta a csapokat NEKIK!A sajátosai meg megkapták a kisemmizettek jussát!
percsi
"Az európai gazdaság tüdőn lőtte saját magát."
Az európai gazdaság messze elhúzott tőlünk, még azok az országok is, akik a hátunk mögött kullogtak. Nem hiszem, hogy jobban elfognak vérezni, mint mi magyarok.
Mi fejbe, tökön és tüdőn lőttük magunkat?
"megvédjük Magyarországot az európai energiaválságtól "
Ja, 913 Ft/m3 gáz, és 240 Ft/kw áramszámlával!
Gyorsan tankoljunk fel az olcsó orosz gázból, és majd eladjuk jó pénzért Európának.
Az áram világpiaci ára abban érint minket, hogy jól fellehet nyomni a magyaroknak.
Vág az eszük, mint a borotva, azonnal megsokszorozták az árakat.
karma1
Csokolom, to"ko"n tetszett loni magat, de ezerrel! Meg hogy a szankcios rendelkezesek nem hatasosak! Te majom, hat te is eppen egy unios szankcio kellos kozepen elsz, es most minden hatasat erezheted is mar ennek! A lufira felfujt, sohasem mukodo gazdasagod a szemed lattara percek alatt olvadt semmive!
TE MAGAD VAGY SZANKCIO ALATT - TOLED A ZSOZSOT VONTA MEG AZ EU, na meg elinditotta ellened a 7-es cikkelyt, valamint egy csomo mas ugyben szinten kotelezettszegesi eljarast inditottak ellened - az egyik legnagyobb hulyesegedert, a gyermekvedelmi torvenyedert eppen nemsokara kell menned az EU-s birosag ele, mert annak alkalmazasaval egy csomo unios szabalyt - es nem mellekesen magyar torvenyt is - sertettel!
Es meg te mondod, hogy nem hatasosak a szankciok? Pedig eppen abba gebedsz bele, hal'Istennek..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.