Orbán Viktor pénteki Kossuth rádiós nyilatkozatában ismét kritizálta az Oroszországgal szemben bevezetett európai szankciókat, szerinte "le kell ülni az oroszokkal, békét kell kötni". Az ukrán külügy szóvivője nem hagyta szó nélkül, közösségi oldalán reagált.

Keményen bírálta Orbánt az ukrán külügy
Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök interjút ad a Jó reggelt, Magyarország! című műsorban a Kossuth Rádió stúdiójában 2022. július 1-jén. MTI/Fischer Zoltán

A Telex által szemlézett posztban Oleg Nikolenko emlékeztette arra a magyar miniszterelnököt, hogy Oroszország megtámadta Ukrajnát, ahol ezrek veszítették már el életüket, otthonaikat. 

Nikolenko szerint a szankciók igenis segítenek felelősségre vonni az orosz államot agressziójáért, és gyengítik a háborús képességeit.

Posztjában azt is üzeni Orbánnak, hogy nem ezek az Oroszországgal szemben bevezetett szankciók teszik tönkre Európa gazdaságát, hanem Oroszország hibrid háborúja.

Nikolenko úgy gondolja az Orbán-kormánynak nem az Oroszországgal szemben bevezetett szankciók feloldásán kellene ügyködnie, miközben az orosz hadsereg ártatlan ukrán gyerekeket ölnek meg hidegvérrel, hanem épp ellenkezőleg, lépéseket kellene tenniük az orosz agresszió ellen. 

Forrás: Telex

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Orbán olyan a Kossuth rádióban péntekenként mint a kutya kerítésen belül. Mind a kettő onnan ugat leghangosabban. Béketárgyalások híve, akkor miért nem beszéli ezt meg azzal a botoxos fejü haverjával? Ja, mert egyszerűbb pofázni, mert azt zabálják az idióta hívei.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jesz
az utolsó ukrán katonáig harcolunk, támogatjuk őket...mondta egy londoni békeharcos.
lampa laz
Orbán olyan a Kossuth rádióban péntekenként mint a kutya kerítésen belül. Mind a kettő onnan ugat leghangosabban. Béketárgyalások híve, akkor miért nem beszéli ezt meg azzal a botoxos fejü haverjával? Ja, mert egyszerűbb pofázni, mert azt zabálják az idióta hívei.
tudode
Emlékszünk még nem is olyan réren a magyarok életének megkeseítője, minden lében kétkanál, talán az ukrán nyelvtörvény belekukorolva azt írta az újság, hogy
.
----- "Az ukrán sereg 2 óra alatt a Balatonnál lenne" – Magyarország megtámadásról beszélt egy ukrán képviselő
propeller.hu/nagyvilag/3407574-ukran-sereg-ora-alatt-balatonnal-lenne-magyarorszag-megtamadasrol
----------------
.
De a TEFLON embőrke nem betoji, már az EU léte, nem léte forog kockán az áskálódása következtében!!!
.
Ez őkelme:
.
----- "Hallo, Diktator" - Orbán, az EU és a jogállamiság
www.youtube.com/watch?v=0qmdfkGM88U&t=233s
---------------
.
Miközben a "hadicselei" miatt az orrára hányták, hogy
.
---- Frank Engel, luxemburgi képviselő értékeli a jelenlegi magyar helyzetet
www.youtube.com/watch?v=d8IkyQ9v3n0&t=12s…
.
"""Frank Engel luxemburgi képviselő értékeli a jelenlegi magyar helyzetet. Egy néppárti, kereszténydemokrata képviselő, aki egy pártcsaládban ül a Fidesszel."""
---------------
.
Ma már nem a mindenreható, a magyarok szégyene az, hogy bizalmat ad annak aki előtt még nem volt ez az ország ilyen élhetetlen!
.
!!!
Rockxy
a külügynek joga van.
a belügynekis joga van.
dea katásoknak nincs joga.
ómió
Bizony, nehogy leüljetek tárgyalni! A nyugati efftársaitok szerint túl sokan vagytok még!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.