Ismét a háborús energiaárakról posztolt a Facebookon Magyarország miniszterelnöke. 

Orbán Viktor: belelépünk a háborúk korába, harcolni kell

Orbán kijelentette, hogy Európában háborús árak vannak. Senki sem gondolta volna azon a csütörtöki napon, február 24-én, hogy nem egyszerűen egy konfliktus, háború jött létre Ukrajna és Oroszország között, hanem hogy lezárul egy korszak, és egy új szakaszába lép az európai történelem, belelépünk a háborúk korába. Magyarország próbál kimaradni ebből a háborúból.

Észnél kell lenni, hogy ne terjedjen át a fegyveres konfliktus Magyarország területére. De azt is tudnunk kell, hogy ez a háború nemcsak a frontokon zajlik, hanem zajlik a világgazdaságban is, így az európai gazdaságban, és ennek a háborúnak része az energiaárak emelése.

- tette hozzá.

Orbán szerint a háborús infláció és a háborús árak megkérdőjeleznek mindent, amihez hozzászoktunk. Volt egy modern és biztonságos életünk, ennek megvoltak az alapfeltételei egész Európában.

Persze volt, aki ügyesebben kormányzott, mások kevésbé, de azért az európai életnek az alapfeltételeit semmi sem kérdőjelezte meg. Most azonban harcolni kell mindenért, amit eddig természetesnek vettünk!

- jelenttette ki, majd elmondta, hogy a legfontosabb most, hogy megóvják Magyarország energiabiztonságát és megvédjék a lakossági rezsicsökkentést.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Remelem,,a húgyagyú szavazóid fognak megnyúvasztani,,te szarfaszú Senki ..!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tonyróma
A kép láttán írás közben,emelkedik a vérnyomás,folyni kezd a toll,az univerzum elveszti stabilitását.Egy nem túl távoli jövőben,egy reklámtábla neon zöld fénye villan fel:KONYEC
terlasz
Gyalázat, hogy olyan országban élünk, ahol ezek a hülyítések termékeny talajra hullanak.
Clavigo
@ómió: Egyszer csak felébredsz te is,,,agyatlan.
ómió
@Clavigo: A te idióta bolsi álmaid, efftársak fajkreténje, nem a felébredés - még ha úgy delirálod, se az!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.