Foghíjas nézőtér előtt tartott a magyar kormánysajtó szerint fantasztikus beszédet Orbán Viktor texasi konzervatívok előtt.

Fizetett Orbán, hogy beszédet tarthasson Texasban? Itt a kormány válaszaFotó: MTI/Benko Vivien Cher

Mivel az állami pénzzel kitömött Alapjogokért Központ támogató szponzora a dallasi CPAC-eseménynek, a hvg.hu kérdéseket intézett Miniszterelnökséghez. Egyelőre Havasi Bertalan sajtófőnök reagált, tőle az a válasz érkezett, hogy

„a magyar állam ezért nem fizetett és nem is kért semmit”.

A támogató szponzorként feltüntetett Alapjogokért Központ és a CPAC-szervezők egyelőre nem reagáltak a portál megkeresésére.

Forrás: hvg.hu

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ha én pénzt teszek bele egy rendezvény költségeibe, akkor szponzor vagyok. Mivel az Orbán nem adott a SAJÁTjából, így nem is lehet az. Ez az Alapjogokért gúnynévre keresztelt gittegylet pedig, ha be is kell vallania, majd megpróbálkozik egy 30 évre szóló titkosítással.
Ha a végén mégis rákényszerülne, ki fog már erre emlékezni!?!?! Addigra ezer új balhé jön még.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Ha én pénzt teszek bele egy rendezvény költségeibe, akkor szponzor vagyok. Mivel az Orbán nem adott a SAJÁTjából, így nem is lehet az. Ez az Alapjogokért gúnynévre keresztelt gittegylet pedig, ha be is kell vallania, majd megpróbálkozik egy 30 évre szóló titkosítással.
Ha a végén mégis rákényszerülne, ki fog már erre emlékezni!?!?! Addigra ezer új balhé jön még.
Apfelbaum
Évek óta szerencsés volt sok mindenben a Geci,de kódolva van,hogy egy tartó pillér kiesik és dől a vár... rekord mennyiségű hitelt akár felvenni a rekorder államadósság után,így még egy tini is el tudná vezetni az országot de balszerencse a normális gondolkodású emberek számára,hogy egy szélhámos cigány féreg fogságban van az ország... remélem télen a sok banya csirkefarháttal a pofájában fog lilára fagyni otthon az orsós kép előtt
verőce21
A visítás magasságából és hangerejéből ítélve nem sikerült rosszul és nem kevés érdeklődőt vonzott a beszéd...!
kisfalud
Biztos nagy volt a tömeg, nem kell fanyalogni. Ha meg nem, lehetett volna alkalmazni a felcsutkai stadionban már bevált papírmasé nézőket! Ja hogy azok nem tudnak tapsolni? Ne legyünk kishitűek, a Rogán Tóni világhírű szoftverfejlesztőnk ezt félkézzel meg tudná oldani, egy pillanat alatt.
nemkati
Nincs ezen mit találgatni. 0rbán nagyon szerette volna elmondani valahol az uszító beszédét, ahol úgy gondolta, hogy értő fülekre talál. Ezt a CPAC kongresszusán tervezte megvalósítani. Na de oda őt nem hívják meg csak úgy, hiába jelentkezik. Így hát a közpénzből fizetett Alapjogokért (???) Központtal szponzoráltatta az eseményt, mert neki ugye egy forintja nincs. Azok meg hagyományból, a szponzorok elvárásaiból adódóan kénytelen-kelletlen meghívták. Nem telt örömük benne, leginkább csak a szégyen maradt nekik. De legalább nem sokan voltak kíváncsiak rá.
csak úgy....
@Shikari: ha (szerinted) hazudik a "libsi sajtó" ,akkor a kormánynak érdeke lenne beperelni öket! miért nem perel ,miért csak cáfol ? -gondolom,mert tudják,hogy bukta lenne egy per...
nemkati
@Shikari: Nem tehetek róla, hogy az ellenzék írja meg az igazat. Szerinted a kormánypárti sajtó mikor vallaná be, hogy alig voltak 0rbán beszédén, hogy az ő akaratára szponzorálta Magyarország az ő gusztustalan beszédét?
balos
@csak úgy...: Nézd ezek a cöfösök olyanok,mint a szálasi probékjei !A megfelelési kényszeres beszkártosok és vicék voltak már akkor is a hülyithetők!A mostaniak azok leszármazottai!
csak úgy....
@sgl: ök orbán, tüzön-vizen át védelmezöi , ha egy hazugságuk megbukott,kitalálnak egy másikat vagy rögtön kettöt!
ómió
Na, majd az efftársak meghazudják nekünk!
Edebácsi
A magyar állam nem közvetlenül fizetett, hanem, - ahogy mindent intéz, - strómanon keresztül
percsi
"Egyesült Államok: Trump és szövetségesei megpróbálták felforgatni a demokratikus választásokat; Elszámoltathatóság szükséges"
freedomhouse.org/article/united-states-trump-and-allies-tried-subvert-democratic-elections-accountability-needed

CPAC
"Ha a migrációról volt szó, Orbán heves tapsot váltott ki a bálteremből."
„Megállítottuk az illegális migrációt”
(Először 2015-ben jártam a magyar-szerb határon , nem sokkal azután, hogy Orbán kormánya felállította a sorompót, és nem, ez nem akadályozta meg az embereket az országba való átlépésben. Viszont menekülteket és migránsokat hagyott ott rekedt körülmények között vagy veszélyes utakra kényszerülnek a határon túlra . Annak idején egy kelet-magyarországi helyi polgármester helyettesítette a helyieket, akik karabélyokkal felfegyverkezve éber járőrözést végeztek, valamint menekültekre és migránsokra vadásztak a határvidéken. A hasonlóságok tényleg felhalmozódnak , mi?)
www.dallasobserver.com/news/far-right-hungarian-prime-minister-viktor-orban-sets-anti-migrant-tone-at-cpac-dallas-14533366
NKF
Büdös balos balfácánok,ma reggel néztem a CNN tv-t és Orbánt megtapsolták!
Ja és nem volt tolmácsa!
Yoda69
Azt mondja nem fizetett, de a részleteket titkosítottak 50 évre.
Ne azt nézzük amit mond, hanem amit csinál..
Tehát fizetett, igaz nem a sajátjából, hanem az adófizetők pénzéből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.