A baloldal a mostani háborús helyzetben is csak hazudozásra képes, miközben fűtés nélkül hagyná a családokat – reagált a Fidesz szerdán a DK és az LMP nyilatkozataira.

Fidesz: A baloldal a mostani háborús helyzetben is csak hazudozásra képes
Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök Karl Nehammer osztrák kancellárral közösen tartott sajtótájékoztatóján Bécsben 2022. július 28-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

A nagyobbik kormánypárt közleményében azt írta, "álságos, amit a baloldal művel".

Gyurcsányék hónapok óta az orosz gázcsapok elzárását követelik, nem törődve azzal, hogy akkor mivel fűtsenek a magyarok. A brüsszeli szankciók miatt be is következett az energiahiány, nincs elég gáz Európában és egekbe emelkedtek az árak. Brüsszel a gázfogyasztás csökkentésére szólította fel a tagállamokat, egész Európában gáz helyett más fűtőanyagokkal is próbálnak felkészülni

- tették hozzá.

A Fidesz közleményében felhívta a figyelmet arra,

a kormány ezért rendelte el veszélyhelyzeti intézkedésként az energiahordozók – köztük a tűzifa – kiviteli tilalmát és a tűzifa-kitermelés fokozását.

Hozzátették: ez végrehajtható az erdők károsításának veszélye nélkül, az erdők területe nem csökken, "semmiféle erdőirtás nem történik".

A baloldal a mostani háborús időben sem képes másra csak a hazudozásra, rémhírkeltésre és a felelőtlen politizálásra. Ha rajtuk múlna, Magyarország már háborúba sodródott volna, totális energiakrízis lenne és nem lenne mivel fűteni a magyar családoknak

- írta a Fidesz.

Az LMP frakcióvezető-helyettese, Csárdi Antal szerdán bejelentette:

a párt a hazai erdők védelme érdekében Áder János volt köztársasági elnökhöz fordul.

A DK frakcióvezető-helyettese, Arató Gergely pedig arról beszélt,

a párt követeli, hogy hozzák nyilvánosságra a tíz hektárnál nagyobb védett erdőbirtokra kivágási engedélyt kapók és az állami erdők kitermelésére szerződők, "az erdőirtás vámszedőinek" névsorát.

Forrás: MTI

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Mikor, és ki követelte a gázcsapok elzárását? Vagy az olajét. Értelmezési nehézségek léptek fel a fideSS háza táján. Mindkét nyilatkozat az erdők védelméről szól- NE VÁGJ KI MINDEN FÁT!! ,oly nehéz ezt értelmezni fideSS hülyék?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
orsos vendel
a fideSS a mostani háborús helyzetben is csak hazudozásra képes !!!
Nessy
@Maccska: Lehet, hogy neked itt és most minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagy elégedve! De vannak nem is kevesen, akik nem így érzik. Tetszik, nem tetszik, de bizony a kormány propaganda és valóság sok esetben köszönő viszonyban sincs egymással. Az, hogy a választás előtt ígértek fűt, fát, lombvirágot, aki kicsit is követte az elmúlt éveket, tudta, hogy a fele sem igaz. Hát mára kiderült, hogy nem a fele, az egész propaganda mese volt. Udvariasan fogalmazva, tudatosan valótlan állítás.
dr. prédikátor
@Shikari: TE MOCSKOS KLOZETLAKÓ, KIBUJTÁL A SZARKUPAC ALÓL???MI A RETKES KURVA CIGÁNY ANYÁDAT UGATSZ TE AGYATLAN ZOMBI!!!TAKARODJ VISSZA A KLOZETODBA !!!
Törölt Nick
Aki a fidesznél többet hazudik, olyan egyszerűen nem létezik.
Peller Anikó
A fidesz a mostani elbarmolt helyzetben is csak hazudozásra képes.

Talán nem kellett volna stadionok ezreit építeni és ellopni fél magyarországot, akkor jutott volna egészségügyre, oktatásra, a gáztározók feltöltésére, nyugdíjra.

Elbarmoltatok mindent amihez hozzáértetek, mert nem értetek semmihez csak a lopáshoz, hazudozáshoz, csaláshoz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.