A baloldal a mostani háborús helyzetben is csak hazudozásra képes, miközben fűtés nélkül hagyná a családokat – reagált a Fidesz szerdán a DK és az LMP nyilatkozataira.

Fidesz: A baloldal a mostani háborús helyzetben is csak hazudozásra képes
Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök Karl Nehammer osztrák kancellárral közösen tartott sajtótájékoztatóján Bécsben 2022. július 28-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

A nagyobbik kormánypárt közleményében azt írta, "álságos, amit a baloldal művel".

Gyurcsányék hónapok óta az orosz gázcsapok elzárását követelik, nem törődve azzal, hogy akkor mivel fűtsenek a magyarok. A brüsszeli szankciók miatt be is következett az energiahiány, nincs elég gáz Európában és egekbe emelkedtek az árak. Brüsszel a gázfogyasztás csökkentésére szólította fel a tagállamokat, egész Európában gáz helyett más fűtőanyagokkal is próbálnak felkészülni

- tették hozzá.

A Fidesz közleményében felhívta a figyelmet arra,

a kormány ezért rendelte el veszélyhelyzeti intézkedésként az energiahordozók – köztük a tűzifa – kiviteli tilalmát és a tűzifa-kitermelés fokozását.

Hozzátették: ez végrehajtható az erdők károsításának veszélye nélkül, az erdők területe nem csökken, "semmiféle erdőirtás nem történik".

A baloldal a mostani háborús időben sem képes másra csak a hazudozásra, rémhírkeltésre és a felelőtlen politizálásra. Ha rajtuk múlna, Magyarország már háborúba sodródott volna, totális energiakrízis lenne és nem lenne mivel fűteni a magyar családoknak

- írta a Fidesz.

Az LMP frakcióvezető-helyettese, Csárdi Antal szerdán bejelentette:

a párt a hazai erdők védelme érdekében Áder János volt köztársasági elnökhöz fordul.

A DK frakcióvezető-helyettese, Arató Gergely pedig arról beszélt,

a párt követeli, hogy hozzák nyilvánosságra a tíz hektárnál nagyobb védett erdőbirtokra kivágási engedélyt kapók és az állami erdők kitermelésére szerződők, "az erdőirtás vámszedőinek" névsorát.

Forrás: MTI

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Mikor, és ki követelte a gázcsapok elzárását? Vagy az olajét. Értelmezési nehézségek léptek fel a fideSS háza táján. Mindkét nyilatkozat az erdők védelméről szól- NE VÁGJ KI MINDEN FÁT!! ,oly nehéz ezt értelmezni fideSS hülyék?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
@Shikari: TE MOCSKOS KLOZETLAKÓ, KIBUJTÁL A SZARKUPAC ALÓL???MI A RETKES KURVA CIGÁNY ANYÁDAT UGATSZ TE AGYATLAN ZOMBI!!!TAKARODJ VISSZA A KLOZETODBA !!!
Törölt Nick
Aki a fidesznél többet hazudik, olyan egyszerűen nem létezik.
Peller Anikó
A fidesz a mostani elbarmolt helyzetben is csak hazudozásra képes.

Talán nem kellett volna stadionok ezreit építeni és ellopni fél magyarországot, akkor jutott volna egészségügyre, oktatásra, a gáztározók feltöltésére, nyugdíjra.

Elbarmoltatok mindent amihez hozzáértetek, mert nem értetek semmihez csak a lopáshoz, hazudozáshoz, csaláshoz.
Horizont
@Peller Anikó: Ilyen lehetőséget amit ők kaptak és így elbaszkurázni.
2/3-dal azt csinálhattak volna amit csak akartak, dőlt a pénz az eu-ból.
orbán szarrá vált és hagyta hogy a többi is nagy szar legyen. És bizony el is szartak mindent.
A népet kihagyták mindenből. Csak saját magukkal "foglalkoztak". Fontossági sorrend nem volt. Vagyis volt csak önzőek. A kommunikációt túltolták és sajnos több millióan be is dőltek ennek. Ehhez persze kellett az ellenzék bénasága is. De a fidesz aljasságával szemben nehéz lett volna bármit is összehozni. Hazudtak, csaltak, loptak. És bármi is történik van egy nagy réteg akik hisznek nekik még most is, történjen bármi is. Érthetetlen. Olyan mélyen vagyunk gazdaságilag és erkölcsileg hogy innen nem hiszem hogy fel lehet állni. Tragédia.
Shikari
@dr. prédikátor: Takarodj haza a román kurva anyádhoz, tanulatlan, aberrált suttyó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Halálos baleset történt Sülysápnál
Itthon - 2022. September 27., 09:21
Halálos baleset történt Sülysápnál
Halálos baleset történt Békésben
Itthon - 2022. September 27., 07:54
Halálos baleset történt Békésben