A baloldal a mostani háborús helyzetben is csak hazudozásra képes, miközben fűtés nélkül hagyná a családokat – reagált a Fidesz szerdán a DK és az LMP nyilatkozataira.

Fidesz: A baloldal a mostani háborús helyzetben is csak hazudozásra képes
Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök Karl Nehammer osztrák kancellárral közösen tartott sajtótájékoztatóján Bécsben 2022. július 28-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

A nagyobbik kormánypárt közleményében azt írta, "álságos, amit a baloldal művel".

Gyurcsányék hónapok óta az orosz gázcsapok elzárását követelik, nem törődve azzal, hogy akkor mivel fűtsenek a magyarok. A brüsszeli szankciók miatt be is következett az energiahiány, nincs elég gáz Európában és egekbe emelkedtek az árak. Brüsszel a gázfogyasztás csökkentésére szólította fel a tagállamokat, egész Európában gáz helyett más fűtőanyagokkal is próbálnak felkészülni

- tették hozzá.

A Fidesz közleményében felhívta a figyelmet arra,

a kormány ezért rendelte el veszélyhelyzeti intézkedésként az energiahordozók – köztük a tűzifa – kiviteli tilalmát és a tűzifa-kitermelés fokozását.

Hozzátették: ez végrehajtható az erdők károsításának veszélye nélkül, az erdők területe nem csökken, "semmiféle erdőirtás nem történik".

A baloldal a mostani háborús időben sem képes másra csak a hazudozásra, rémhírkeltésre és a felelőtlen politizálásra. Ha rajtuk múlna, Magyarország már háborúba sodródott volna, totális energiakrízis lenne és nem lenne mivel fűteni a magyar családoknak

- írta a Fidesz.

Az LMP frakcióvezető-helyettese, Csárdi Antal szerdán bejelentette:

a párt a hazai erdők védelme érdekében Áder János volt köztársasági elnökhöz fordul.

A DK frakcióvezető-helyettese, Arató Gergely pedig arról beszélt,

a párt követeli, hogy hozzák nyilvánosságra a tíz hektárnál nagyobb védett erdőbirtokra kivágási engedélyt kapók és az állami erdők kitermelésére szerződők, "az erdőirtás vámszedőinek" névsorát.

Forrás: MTI

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Mikor, és ki követelte a gázcsapok elzárását? Vagy az olajét. Értelmezési nehézségek léptek fel a fideSS háza táján. Mindkét nyilatkozat az erdők védelméről szól- NE VÁGJ KI MINDEN FÁT!! ,oly nehéz ezt értelmezni fideSS hülyék?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
mocskos fidesz,bár ott tartanánk már hogy fegyverrel kerget el titeket patkányok az ellenzék..
Pálinkás Pál
elnézve ezt a képet, súlyos debilítás sugárzik az ocsmány pofájáról...
kereső
Mikor, és ki követelte a gázcsapok elzárását? Vagy az olajét. Értelmezési nehézségek léptek fel a fideSS háza táján. Mindkét nyilatkozat az erdők védelméről szól- NE VÁGJ KI MINDEN FÁT!! ,oly nehéz ezt értelmezni fideSS hülyék?
csipetke
Csak a címre.- mondja ezt egy nótórius hazudozó...
drrotf
Ilyen esetre mondja a magyar, hogy "bagoly mondja verébnek, hogy nagy fejű!"
amortizáltok
ezt még te mered itt kijelenteni hát pirulhatnál bohocként is
csak úgy....
még jó,hogy minden normális ember tudja,hogy magyarországon fideszék a leg tehetségesebb hazudozók!
Eladott Ország
Te ugatsz , dagadt bűnöző román cigány! Már minden voltál csak fürdős k*rva nem, bár a járásodat nézve ez sem elképzelhetetlen, ahol a Bibói kolégiumban Stumpf elvtárs ( Horváth István MSZMP belügyminiszter veje) volt a karmester. Olyan vastag bőr van a pofádon, hogy a rinocérosz segge babapopsi hozzád képes! Ki mondta azt, hogy ötödáron kapjuk a gázt, te rohadt cinikus tróger etc...
"Az orosz gázszállítások stabilitása biztosított Magyarország felé 2036-ig és „az is fontos, hogy ma Magyarország az európai piaci árnál ötször olcsóbban vásárol orosz gázt” – jelentette ki az Orbán."
icegygenabro
Orbán Viktor miniszterelnök arról beszélt, hogy kiemelt fontosságú az Oroszország és Magyarország közötti hosszú távú gázszállítási szerződés.

„Ha van orosz gáz, akkor van olcsó ellátás a magyar családoknak, és van rezsicsökkentés. Ha nincs orosz gáz, nincs rezsicsökkentés. Ezért van nagy jelentősége az összes magyar háztartás szempontjából, hogy ma sikerült megállapodnunk, vagy nagyon közel kerültünk ahhoz a megállapodáshoz, hogy egymilliárd köbméterrel több legyen az éves garantált orosz gáz Magyaroroszágon

– mondta a miniszterelnök.
justhpeter
Orbán "öszödi" beszédében sem volt egy igaz szó sem. Ma már ott tartunk, hogy a férgeknek is több hasznuk van mint a fideSS-kdnp tagjainak.
Néro2
A baloldal a mostani háborús helyzetben is csak hazudozásra képes
Azanyja ! Mondá ezt Nagy Orr Bán az igazmondó juhász pártja birkáinak.
Egy igazmondó juhász volt csak a Nagy Orr Bán környékén ott csuton azt is elgázolták.
Ült is miatta sokat. Ja , nem.
Nessy
@Shikari: Ne plagizált! Ezt anno a Kossuth téren kempingező, és délutánonként a fideszes képviselők szövegét hallgató fidesz hívek csinálták! Listákat tuuztek ki, névvel címmel,akit éppen likvidáltak volna!
Apfelbaum
Nem tudom ki miként van ezzel de én még személyes ismeretség nélkül Soha senkit nem útáltam úgy mint ezt a vályogvető mocskos cigány Gecit, szemrebbenés nélkül le tudnám lőni és egy csikket elnyomnék a homlokán
Feró25
Ez a retkes cigány arról beszéljen, hogy ők mire voltak képesek 12 éven keresztül.
simmering73
A jobboldal a mostani háborús helyzetben is csak hazudozásra képes. Ez tényleg így van.
amortizáltok
jobb lenne ha kussolnál viktor putyinovka hazudában világ első vagy szarkeverést érted meg a másikat gyalázni ennek vége lesz ám
Macskaszem
Ilyen az, amikor a hazudozók másokat hazudozóznak.
vitriol
A fidesz-csürhe 12 év gyakorlattal a hátuk mögött még mindig képtelenek a kormányzásra. Eddig csak loptak, csaltak és eldorbézolták az ország által megtermelt javakat, ehhez nem volt szükség szaktudásra! Most össze kéne szedniük magukat, de semmi igyekezet nincs részükről, hogy kivezessék az embereket az általuk előidézett káoszból. Ehelyett folyik a kapkodás és a hivatkozás a háborúra meg a "baloldalra"! Ennyi telik a dilettáns kormánytól!
Nessy
@Macskaszem: Hogy írna ómió? Orbán a baloldalra hazudja!
Sámannus
...mondja ezt ak itizenkét év és előtte harminc év hazudozás utn belé szorult putyin farpofájába, és nem lát ki belőle.
gina
Hahahahhah csak rá kell nézni erre a beteg agyhalott idiótára a világ szégyene ez a nevetséges kis seggdugasz, Elmegyógyintézetbe a helye már régen, csak a fogatlan panelproliknak köszönheti hogy még él ,,ez a zsiros cigány
orsos vendel
a fideSS a mostani háborús helyzetben is csak hazudozásra képes !!!
Nessy
@Maccska: Lehet, hogy neked itt és most minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagy elégedve! De vannak nem is kevesen, akik nem így érzik. Tetszik, nem tetszik, de bizony a kormány propaganda és valóság sok esetben köszönő viszonyban sincs egymással. Az, hogy a választás előtt ígértek fűt, fát, lombvirágot, aki kicsit is követte az elmúlt éveket, tudta, hogy a fele sem igaz. Hát mára kiderült, hogy nem a fele, az egész propaganda mese volt. Udvariasan fogalmazva, tudatosan valótlan állítás.
dr. prédikátor
@Shikari: TE MOCSKOS KLOZETLAKÓ, KIBUJTÁL A SZARKUPAC ALÓL???MI A RETKES KURVA CIGÁNY ANYÁDAT UGATSZ TE AGYATLAN ZOMBI!!!TAKARODJ VISSZA A KLOZETODBA !!!
Törölt Nick
Aki a fidesznél többet hazudik, olyan egyszerűen nem létezik.
Peller Anikó
A fidesz a mostani elbarmolt helyzetben is csak hazudozásra képes.

Talán nem kellett volna stadionok ezreit építeni és ellopni fél magyarországot, akkor jutott volna egészségügyre, oktatásra, a gáztározók feltöltésére, nyugdíjra.

Elbarmoltatok mindent amihez hozzáértetek, mert nem értetek semmihez csak a lopáshoz, hazudozáshoz, csaláshoz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.