Nem is vett részt az előkészítésen.

Az OMSZ kirúgott meteorológusa szabadságon volt, mikor a 20-i tűzijátékról döntöttekMTI Fotó: Balázs Attila

Háromhetes szabadságon volt, nem is vett részt a tűzijáték előkészítésében Horváth Gyula, az Országos Meteorológiai Szolgálat elnökhelyettese, akit augusztus 21-én az elnökkel együtt kirúgott Palkovics László ipari miniszter – adta hírül a telex.hu. Ahogy arról mi is írtunk, a nagy port kavart kirúgások azért történhettek, mert bár az előrejelzés szerint nem volt biztonságos megtartani a tűzijátékot, végül nem is volt eső aznap este. 

Az elnökhelyettes most a telex.hu-nak adott interjút, amelyben elmondta:

Épp háromhetes szabadságom után kezdtem el dolgozni hétfőn, amikor délután berendeltek minket a Technológiai és Ipari Minisztériumba

– mondta. Azaz: nem is vett részt a döntési folyamatban. Emellett azt is elárulta, hogy mindenféle indoklás nélkül küldték el őket. 

Mint ismert, a keddi kormányinfón Gulyás Gergely az OMSZ-dolgozók kompetenciahiányával próbálta megindokolni a kétséges döntést. Erről Horváth csak annyit mondott:

Nem tudom, Gulyás Gergely mire gondolhatott. Nem közöltek velem korábban semmi ilyesmit. Lényegében a kormányinfóból értesültem az állítólagos kompetenciahiányomról.

Forrás: telex.hu

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Mocskos fidesz maffiának tök mindegy!!! A hordának hullú fejekkel kell örömöt szerezni!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
Mocskos fidesz maffiának tök mindegy!!! A hordának hullú fejekkel kell örömöt szerezni!!!
icegygenabro
Na a görénygecik bebuktak megint. DDDDDDDD
Eladott Ország
Milyen idő lesz holnap?- Milyen legyen?- Fel van véve. Szerintem törvénybe foglalják, hogy 27.-e az új augusztus 20. és sütni fog a nap. Akkor is ha nem. Államosítják az időjárást. Jobban mondva valamilyen koncesszióba adjak 35 évre. Bejelentik, hogy az OMSZ vezetők helyére kuruzslókat neveznek ki a fősipánok! Régen is működött! Most is fog! Kuruzslókat? Sámánokat! Kecskebélből meg tealevélből fogják megjósolni az időjárást, ha pedig aszály van, még esőtáncot is járnak. Bejelentik a Nemzeti Időjárás Irányító Szolgálatot. Ha a fecskék alacsonyan repülnek, vihar jön.
uploads.disquscdn.com/images/222c4a19817eaccb3f96547a548682d8dd034d5718ac155fc85db0ad637e3bb3.jpg?w=800&h=1117
Igy mindjárt érthető.OrszágoS MeteOROlógiai Szolgálat. ( Soros)
uploads.disquscdn.com/images/edd4365ab2df7b765edcf8b8d500ba8dc21ce3b37d58a3ca43cfbdda80d67b5f.png?w=800&h=270
Qqberci
@KisTehen: És a tornádó teheneket röptet...
rohács1926
Egyáltalán, hogy a francba mert szabadságon lenni? Meg ilyen gyenge kifogással a „vezír” VÉRSZOMJÁT nem csillapíthatja! Ha külföldön lett volna eltemetve, az talán egy gyenge alibi lett volna…
Yoda69
Ezt a blamazst. A fideSS gecik megint beegtek, de gondolom nem kernek bocsanatot es nem is veszik vissza. Remelem a meteorologus munkaugyi pert indit ezek a tetves nacik ellen, es jo esellyel meg is nyeri.
Emmersson71
@KisTehen: 16:37 - Hm..ki is veszi fel? Csak nem az, aki menesztette az elődjét? A dilettáns pocok pofa...
jesz
járulékos veszteség tipikus példája...ezt tanítani kellene!
Nessy
Már biztos meg vannak az utódok, valakinek a valakije személyében! Lényeg, hogy azt se tudja mi az az időjárás!
justhpeter
@KisTehen: Jöhetne már egy igazi tornádó, ami keverné innen a sok birkát, marhát és tehenet.
Németh István
Egy moslék balliberális zsidó vezető nagyon jól tudja mikor kell szabadságra mennie, mi több az utasítást a szabotázsra kiadta, és aztán mossa a kezeit! A nagy szar beosztottjainak akik meg is voltak félemlítve nem volt mit tenniük, az utasítást követték! megnyikkanni nem mertek! Na ezért voltak ők is aljasok!
Különben mindegyik elmondta, hogy megmondták nekik mit kell leadni, közölni! Aminek a gépi, a műszerek általi előjelzéshez semmi köze nem is volt!
Németh István
Moslék soros nyalók! Tudjátok micsoda suskát kaptak onnan a hamis infókért? Különösen a gazdákat vezették meg akik, ha hallgattak rájuk akár milliós veszteséget is szenvedhettek! A nyomorult bitangok, fel kell akasztani őket! A régmúltban az ilyen boszorkány fattyakat elégették!
Emmersson71
@KisTehen: ...és akkor?! Azt Fazekasnak hívják és szintén NER csicska!
simmering73
"Gulyás is megvédte az Országos Meterológiai Szolgálat vezetőinek leváltását, mint amivel a Kormány (értsd: Orbán) is teljes mértékben egyetért. Ezt lefordítjuk magyarról magyarra: a leváltást Orbán rendelte el, akinek elmeállapota komoly aggodalomra ad okot, mert ezzel a döntésével a leghibbantabb császárok és diktátorok szellemi színvonalára süllyedt. Ilyet Észak-Koreában tesznek, amikor kikap a futballcsapat és munkatáborba küldik az edzőt. De meteorológusokat leváltani azért, mert az előrjelzés ellenére nem volt eső, a legprimitívebb diktatúrák sajátja.

A meteorológus nem jós, nem próféta és nem jövendőmondó, akit agyon kell verni, ha hamisan prófétál, vagy nem jön be a jóslás. A meteorológia tudomány, amely a tudomány eszközeivel sem képes százszázalékos biztonsággal előrejelzéseket adni, mert a természet erői kiszámíthatatlanok, és nem engedelmeskednek a diktátorok akaratának."
nepszava.us/a-meteorologusok-kirugasa-a-ner-szellemi-melypontja-orban-sulyos-elmeallapotara-utal/
percsi
A legnagyobb bűn az, hogy a világ legnagyobb tűzijátékát vitya nem tudta megmutatni a világnak!
A rongyrázás mindennél fontosabb, még ha netán emberéletet követelne is!
Mintha a világ nem tudná, hogy a király koldus, a király meztelen!
surdilloFUJT
@Németh István: a SZAR MEG A MOSLÉK FOLYIK AZ AGYATLAN POFÁDBÓL,TE GENETIKAI KORCS!!!nÁLAD JOBBAKAT AKASZTGATTAK,RÁD IS SOR KERÜL AMIKOR RÁDROHAD A MŰA.LAKAT!!!sZELLEMI TOPRONGY!!!
surdilloFUJT
@simmering73: Gyakorlatilag volt Pesten sokfelé eső!!!,de mivel az aljas, utcai harcos nem ért haza lefújták!!!
ómió
Akkor igaz, amit Gulyás mondott: nem kizárólag emiatt lettek kirúgva!
telegdilaci
@sgl: az egész kormányt is el lehetne zavarni nekik volt és vannak felelőtlen döntéseik,amik igen nagy károkat okoztak az Országnak,vszont az OMSZ-vezetői semmilyen kárt nem okoztak vonják felelősségre azokat a Bólogató Jánosokat,akiket benyomtak az Operativ törzs döntéshozói gréniumába,ők döntöttek hogy nem lehet megtartani aTüzijátékot,nehogy már egy huszadrangú senkit tegyenek felelőssé,a az Operatív törzs döntésképtelensége miatt,gondolom a bőséges Tisztelet díjukat azért a semmit tevésért felmarkolták!
Németh István
Kérem szépen egy diverziós cselekménynek a szabotázs akciónak a tevőleges időpontját akár hónapokra előre pontosítani lehet! Nem kell az illetőnek jelen lennie, akárhol lehet akár Kamcsatkán üdülhet is! Persze a soros pízbűl is lehet üdülni, ki tudja hol! Nem is érdekes, a lényeg az. hogy azt tudjuk, hogy pl. az Orbán Viktor a brüsszeli pénzben fürdik! De és mind ezzel szemben fogalma sincs a kormánynak és az Orbán Viktornak sem persze, hogy >> mit jelent a "VALÓSZÍNŰ" szó, vélelmezem, mert ugye nem tudom, adott esetben valószínűsítem, hogy most gyorsan beiratkozik az egész magyar vezérkar az általános oskolába, de most jut eszembe inkább valamelyik Einstein hagyatékba, hogy megadják ugye a végzés a diploma rangját annak érdekében, hogy a valószínűség számítás minden csínját-binját megtanulják!
Amit a Gulyás mondott >> nagyon nem fogják kiteregetni azt amit tudnak és ismernek! Ezzel minden lehetőségét bezárnának, hogy figyelemmel kísérjék a nagyon sok helyre beépült szemeteket pl. oktatásügy, TB ás Nyugdíj Igazgatóság, stb. az államkincstár, de sorolhatnánk ugye tovább több közigazgatási intézménynél, a szakszervezeteknél, stb. lévő moslék alakokat!
A vezetésnek - különösen a felső vezetésnek lehetősége van azonnali hatállyal kirúgni mindenkit, még a bírókat is! Indokolás? Hát az olyan hogy azzal dolgoznak akikben megbíznak és akikre számíthatnak adott helyzetekben és esetekben! Csak nem képzeli a mocskos tetves belső ellenség, hogy az államirányítási rendszerébe bevonják az ellenséget! Ki az a hülye aki ezt feltételezi?? Talán a @telegdilaci: @surdilloFUJT: @percsi: @m73: @sgl: Jaj hát ezeken nem csodálkozom ezek hülyék is kurvák is, buzik is meg fos-agyúak is! Különösen > mindegyik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.