Az üzenetet Tóth Gabi párja osztotta meg. 

Szörnyű! Tóth Gabi kislányának halálát kívánta egy férfi

Fotó: MTI

Krausz Gábor az Instagram-oldalán a 24 órán át elérhető történetében osztotta meg egy férfi borzalmas és bántó üzenetét, amelyet ő és családja kapott – írta meg a Blikk.

A kommentelő gyomorforgató hozzászólásában egészen durva dolgokat ír: arra buzdította a szülőt, hogy vágja el a saját és a kislánya torkát is.

„Mondanám, hogy hasonló jókat kívánok neked is, de akkor ugyanakkora szutyok sz@r lennék, mint te. Ezért azt kívánom neked, hogy a Jóisten bocsásson meg neked, mielőtt a pokolra küld”

– írta válaszként Krausz Gábor.

Forrás: Blikk.hu

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Baker
Érdekes, én sem itt, sem a Blikken nem láttam a megosztott rossz kívánságot! Egy képernyőmentésre nem futotta???
Biztosan valós?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@KisTehen: @KisTehen: Fogom kérődzó, fogom. Alapból nem szoktam a "celebjeink" beirásaira, és az arról szóló cikkekre reagálni, mert nem érdekel az "életük". Irritál némely magától elrugaszkodott, de pörgetek- mert vannak ennél fontosabb dolgok is.
Te csak az orosz propagandát hiszed el fenntartások nélkül, a tényeket meg propagandának minősited.
Málna
@KisTehen: Moszkovita. Az voltál már?:-)
justhpeter
Azt gondolnám, hogy a világon mindenkinél jobban élünk, már-már kalimpálunk mert izélget bennünket az unalom és nincs más dolgunk mint Tóth Gabival és a kislányával foglalkozzunk.
Szerintem erre ráérünk majd akkor, ha a komolyebb problémáink elfogynak. Addíg Gabi és élje békében és boldogságban az életét és akinek ennek módja nem tetszik, az ne foglalkozzon vele.
A kislánynak hosszú, boldog életet kívánok.
Emmersson71
@KisTehen: Így van! Azt elhinném. Mert nekik tényleg van okuk félni.
volvós
Hazudós krausz ( Kohn, Grün, Schwarz, Weiss &Co ) Ha nem ez a ribanc fekszik néha alattad, a mai napig egy csöves vagy, üres zsebekkel...Ő összeszopta a háztartási pótlékodat, Te meg ülsz a gép előtt és mindenfajta bizonyítékok nélkül irogatsz hülyeségeket...van ennek jogi útja is, de te egy primitív köcsög ezt úgysem ismered...észnél légy, mig valaki meg nem talál !!!
Macskaszem
A lőtéri döglött kutyát nem érdekelnék, ha nem nyomulnának állandóan valami arcátlanul provokatív faszsággal. Ezeknek tényleg nem számít, ha az emberek hánynak tőlük, csak porondon legyenek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.