A hivatásos állományú rendvédelmi szerveknél dolgozóknak, lehet az rendőr, lehet az börtönőr, tűzoltó, mindenkinek a mai naptól, legalább 116 ezer forinttal emelkedik a bére – közölte Rétvári Bence, a belügyminisztérium parlamenti államtitkára.

Forrás: tenyek.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Giovanni Alba
Ha Bence lenne olyan kedves, és ismertetné az emelés alapját, mármint hogy most miből telik rá, ha a tanároknak csak a füge maradt, akkor felvéshetnénk egy újabb szánalmas magyarázkodást a többi mellé. Mert ha a voda (értjük, vodka) befektetés, a közoktatás meg kiadás, amire adjon pénzt az unió, akkor a rendvédelmisek lekenyerezése micsoda?
kereső
@Giovanni Alba: A közoktatás-a kormány szerint- nem sima kiadás, hanem költség!!
És mit mondott Conficius: Ha, 1 évre tervezel- ültess rizst,
Ha,10 évre tervezel-ültess fát
Ha.100 évre tervezel- neveld és oktasd a gyermekeket.

Orbán még 10+ évre tervez, de úgy viselkedik, mint aki egy évre sem- csak épp a "pillanatnak" él, és erre szoktatja az országot is! Nem "ültetünk" fát, és nem törődünk a gyermekekkel, csak addig fontosak, amig megfogannak,megszületnek.
Havanagi
@Mirabilis: Egyértelmű, meg kell fizetni a rendvédelmet,ha használtatni akarja vele a sokkolót,egyebeket.Annyira átlátszó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.