Újabb kemény hangú üzenetben folytatta az elmúlt időszak posztsorozatát Gyurcsány Ferenc a Facebook-oldalán.

Gyurcsány: Volt idejük, hogy megöljenek. Akarták, nem sikerült.

Ha jól emlékszem 2001-ben én írtam Medgyessy Péter elhíresült szövegét: „Eddig, és ne tovább!” Igaz, helyénvaló szöveg volt akkor. Most a magam szövegét írom és mondom: eddig tartott, most tovább!

– így kezdi bejegyzését a Demokratikus Koalíció elnöke, bár a szöveg többi részéből az derül ki a 24.hu cikke szetrint, a „most tovább” helyett inkább azt szerette volna írni, hogy „ne tovább”.

Mint fogalmaz, 2006 óta innen és onnan is belé vájják körmüket mindenfajta emberek:

„semmirekellők, középszerűek, képességesek, akarnokok, sértettek, feltörekvő tehetségesek, tehetségtelenek, politikai bűnözők és jószándékú szerencsétlenek. Megtették. Volt idejük, hogy megöljenek. Akarták, nem sikerült. Eddig tartott. Ha kellett fizetnem bármiért is, mostanra megfizettem.”

Címlapkép: Facebook

Forrás: 24.hu

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Emmersson71: Ami nincs, azt nem eheted! Így, max. csak a saját bolsi aljaskodásotokat eheted! Tudod: azt, ami dől is belőled!
Emmersson71
@ómió: Mondom, nem eszem az aljaskodásaitokat. Nem megy a szövegértés, bolsi?
ómió
@Emmersson71: Már a bolsi "tezsvíreidet" se ismered fel?! Ekkorát romlott a "mentálod"? Tudod: ők azok, akikkel a "szent bolsi zsoltár" Internacionálétokat szoktad együtt harsogni! Kérj magadnak új terápiát ott az elmeosztályon!
ómió
@Emmersson71: Szóval, nem tudnak javítani az állapotodon, ott az elmeosztály efftársi tagozatán, bolsiék fajkreténje!? Talán agydonort kéne igényelned magadnak!
Emmersson71
@ómió: Add át üdvözletemet a daginak Grazban :P

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.