A magyar baloldal teljes mellszélességgel a magyar és európai embereket sújtó brüsszeli szankciók mellett áll – közölte Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportjának vezetője az MTI-hez eljuttatott nyilatkozatában.

Deutsch: A magyar baloldal a szankciók pártján áll, nem pedig a szankciókkal sújtott magyarok mellett
Fotó: Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti delegációjának vezetője felszólal az Európai Unió jövőjével kapcsolatosan képviselendő magyar álláspontról szóló vitában az Országgyűlés rendkívüli plenáris ülésén 2022. június 28-án. MTI/Bruzák Noémi

Mint írta,

Ujhelyi István szocialista politikus azzal, hogy hazugságnak nevezte: az európai szankciók rosszak lennének, tagadja a valóságot. Azt állítja, hogy az elszálló gáz- és energiaáraknak, tönkremenő kis- és középvállalkozásoknak nincs közük a brüsszeli szankciókhoz.

A fideszes képviselő emlékeztett:

a szankciók nyári elfogadásakor az Európai Bizottság Oroszország térdre kényszerítését ígérte. Azt ígérte, hogy a szankciók Oroszországnak lesznek húsba vágóak, nem az európai embereknek. Azt ígérte, hogy a szankciók elhozzák a háború végét. Ehhez képest a szankciók bevezetése óta az infláció vágtat, az európai emberek szegényebbek lettek, Oroszország pedig gazdagabb. Európában válság és energiahiány fenyeget

- fogalmazott Deutsch Tamás.

Nyilatkozatában Ujhelyi István ezeket a nyilvánvaló tényeket letagadta, a brüsszeli szankciók mellett tette le a voksát. Egyértelművé és világossá tette tehát: a magyar baloldal a szankciók pártján áll, nem pedig a szankciókkal sújtott magyarok mellett

- tette hozzá a Fidesz európai Parlamenti delegációvezetője.

Forrás: MTI

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Orbán is megszavazta a szankciókat- bár elszabotálja. És igy ezzel,putyint támogatjátok tompika, nem a magyar embereket. X@rtok ti a magyar emberekre- csakis és kizárólag a saját egyéni érdekeitek amelyek számitanak nálatok. Csak tudnám/ sokan kiváncsiak rá/, mi az amivel putyin fogjja orbán tökét, hogy még hazaárulásra is képesek vagytok miatta.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kereső
Orbán is megszavazta a szankciókat- bár elszabotálja. És igy ezzel,putyint támogatjátok tompika, nem a magyar embereket. X@rtok ti a magyar emberekre- csakis és kizárólag a saját egyéni érdekeitek amelyek számitanak nálatok. Csak tudnám/ sokan kiváncsiak rá/, mi az amivel putyin fogjja orbán tökét, hogy még hazaárulásra is képesek vagytok miatta.
Lepényleső
Van baloldal,és nincs olyan aki ne rabolna aki hatalmat erőszakkal ural?
Nyírfa
Ezt az előembert legalább az EU-ban ne mutogassák, mert elég neki megjelennie a "magyarok érdekeit képviselve", hogy az összes EP-tag ráhasaljon a magyar kormánytól ments meg, Uram, minket-gombra.
Rockxy
ti se álltok a magyar emberek mellett dajcs!
vagy dojcs.
nincs hatalmatok.
a fejetekre szart a véháó, a wef, brüsszel és még telaviv is.
sőt, a mazsihisz is, meg a lungodrom, vagy mi a szösz.
és nincs eszközötök, hogy megállítsátok a kilakoltatásokat, és az ember, gyerek és szerv kereskedelmet, a rohadék gyámügy felett sincs hatalmatok, a bíróságok felett meg pláne nincs.
szép új világ
Te nagyon hülye, azt is tedd hozzá, hogy miért és kik miatt vannak a szankciók!
balos
Az ilyen drogos baj-dorongót a kupiban kitőmve mutogatják a japánok!
balos
Valamint inkább az elesetteket támogatóm,mint az árókba taszítóikat!A tolvajokat pedig,ha rajtam múlna tárgyalás nélkül kézeltávolítással büntetném!
ómió
De, hát, internáci! Miért állna pont a magyarok mellett!?
amortizáltok
tompika mennyi a fizetésed ? nem mered publikálni NA ennyiért már nem kéne mocskolni azt a tányérat amiből eszel. Itthon hogy áll az euró forint ja nem is érdekel és a purdék növekednek pénzeled is őket 7 millió magyar nem tudja az övéit ez sem érdekel hát majd fog eljön ám a számonkérés itt is meg a menyben is12 éve gazembereskedtek de a peléptető rendszered még máig is a raktárban rohad. ha nem lett volna Horn még a prágai börtön lakója lennél ugye? torzonborz

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.