A felzárkóztatási alap Magyarországra jutó összegének akár 70 százalékát is blokkolhatja az unió. A Reuters korrupciós problémákban látja az okot. Korrupciós problémák miatt több milliárd, Magyarországnak szánt euró folyósítását blokkolhatja az Európai Bizottság, írta a Reuters két uniós tisztviselőre hivatkozva. Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke szerdán az Európai Parlamentben azt mondta, hogy befagyasztaná a demokráciát károsító tagországok támogatását. „Harcolnunk kell a demokráciáinkért. A korrupcióra szeretnék koncentrálni” – mondta Von der Leyen, de Magyarországot konkrétan nem említette meg.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"A Reuters forrásai konkrét összegeket nem mondtak, de a hírügynökség szerint a 2021-2027-es 22,5 milliárd eurónyi felzárkóztatási forrásnak akár 70 százalékát is blokkolnák, tehát 15,75 milliárd euró (6400 milliárd forint) kifizetését halaszthatják el."

A pávatáncos addig tipegett ide-oda, amíg a nézők megunták...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.