Az ellenzéki pártok a kormány és Orbán Viktor álláspontját várják, a Putyin által ma bejelentett részleges mozgósításról és népszavazásról. Orbán Viktor a témában egyelőre nem szólalt meg, Facebook oldalán ma a kormányülésről és az „elhibázott brüsszeli szankciókról” posztolt.

Ellenzék: mikor szólal már végre Orbán Putyin katasztrofális bejelentéséről?

Fotó: Facebook

A Demokratikus Koalíció arra szólította fel a miniszterelnököt, hogy ítélje el „Putyin álnépszavazását”.

Az LMP is reagált Putyin mai bejelentésére: a párt elítélte az orosz elnök döntéseit, majd azt írták, hogy „elvárják szuverenitási és önrendelkezési kérdésekre oly érzékeny magyar kormánytól”, hogy több más ország vezetőihez hasonlóan ítéljék el népszavazási kérelmeket.

Címlapkép: Facebook

Forrás: Telex

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Nem mindegy?!?! Ha a szükség úgy hozza, akkor másnap majd azt magyarázza el, hogy előtte nem is azt mondta és egyébként is, nem is úgy kell érteni!
Néro2
Minek szóna ? Aki normális az úgy is tudja , hogy Putyin dilis a béééééégetők meg úgy se értenek a szavakat.
Emoji a szintjük.
Bogatir
Nem kellene mégis megmagyarázni hogy miért itélje el a népszavazási kezdeményezést??? Az már elég hogy Ferkó és a zsidó cimborái ezt mondják? Nem elég baz'meg, erőltesd meg magad : indokoljál !
Eladott Ország
@polgarb: ma, 16:23 ☻ A békegalambokat megette a Karmelita főispánja. Mindenki lábán katonai cipő van, Orbánnak csak a bohóc cipő jutott... Orbán az utcai harcos, a béke védelmezője, a gatyás békegalamb.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/277430172_508238547589771_8550281569138453001_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=tVAMoU3ygC8AX_ofeDi&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT-xtW-AZN-h12xuqgPYcPKKSz7bkYnesYjJogZvt7afkA&oe=632F3993
kereső
Orbán "startégiai nyugalomban" van. Mit neki az egész "Nyugatot" jelentő fenyegetés putyintól. Mi nem tartozunk oda. Mi kimaradtunk a háborúból. Igaz, jól jön , hogy lehet rá hivatkozni- "az okozza minden bajunkat"- nem a kormány nem kormányzása, katasztrofális intézkedései. Csak azt nem értem, hogy az ukrán hrivnya miért erősebb a magyar forintnál.És miért nincs náluk akkora infláció, mint nálunk. Lehetséges lenne, hogy azért, mert az ő szomszédjukban nincs háború???
Ábel
Soha nem fog megszólalni Putyinról! Valamivel őt sakkban tartják. Brüsszelezni fog kitartóan. Kell a církusz a híveinek. Ha már a kenyeret nem tudják megvenni!
justhpeter
Azért nem szólalhat meg még Orbán, mert még nem jött a gondozónő a pelust kicserélni alatta.
amortizáltok
hogy mikor úgy 30 év multával , a káderanyaga ott van ez nem lehet véletlen és és és ? mert a kis rigó is hogy megnőtt ugye majd lesz ám aki tud fütyülni is . mi lett a kispappal aki rákérdezett ki az a habony? 8 hónap ... meg még tán.
ómió
De Orbán mintha már szólt volna, hogy kimaradnánk a háborúsdiból!
Yoda69
@Ábel: Mar nem sokaig, mert elveszik a vetojogat.
Nessy
Még nem kapta meg a Kremlből a véleményét ezzel kapcsolatba!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.