A friss képeken ugyanis egy szürke BDRM-2 páncélozott, kétéltű felderítő jármű látható.

Hadházy Ákos: "Úgy tűnik, Mészáros Lőrinc lecserélte a harckocsiját"

Fotó: Facebook/Hadházy Ákos

Hadházy Ákos friss posztjában több fotót is megosztott arról, hogy egy zöld jármű díszeleg a hatvanpusztai birtok közvetlen szomszédjában elterülő bicskei “erőmű-tó” körüli luxus villák tövében.

A politikus szerint van néhány apró különbség, ami arra utal, hogy inkább új a verda, mintsem hogy átfestették volna 

"Mivel korábbi hírek szerint a játékszerek nem Lőrinc gazda, hanem valamelyik cégének a nevén vannak, így sajnos nem kapnak az ársapkás benzinből. Pedig ezek a gépek 40-50 litert simán megesznek 10 km-en.Sebaj, a környékbeliek szerint rendszeresen ezzel a géppel ruccannak át Hatvanpusztára és vissza a két elképesztő luxus birtok vendégei"

- írta Hadházy a Facebook-oldalán.

Forrás: Facebook

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yeromos
@KisTehen: Lőrinc nem az Oroszok támadására készült fel, ő vállvetve együtt fog harcolni az orosz elvtársaival az EU ellen, orbán tábornok oldalán.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
117
@ómió: egy buta matyó paraszt, aki úgy őrzi a hagyományt, hogy egy moszkovita bérköcsög!

A jó kérdés: Mik a matyar hagyományok? Öltözz bohócnak, beszélj népesen, Kis Gófo.
117
Leszarom a múltat, mert nem tanul a múltból az emberiség. Azt tanulta múltból az emberiség, hogy nem tanult semmit a múltból - ezért kövééit el ugyanazokat a hibákat újra és újra a történelem során!
ómió
@117: Te már csak tudod, bolsiék fajkreténje - a tetvesbolsi bandáddal együtt - mi az a moszkovita bérköcsög, hiszen az ottani efftársaitok ánuszát nyaltátok évtizedekig, még mielőtt az ízletesebb brüsszelire átváltottatok volna! Most ezt hazudnád másokra, szarkupac efftárs!? Mindig a fekálbolsi önmagatokat!?
amortizáltok
ez nem az aminek látszik sima fegyver rejtegetés? tán sokkalta tőbb is annál kinek és mire kell majd reagál a honokat védő miszter is ??? Vagy nem?engem egy üres hüvelyért életfogytiglanra tennének lakat alá ugye ?
Sámannus
Ahogy elnézem faszállításra is használható, legújabb magyar csoda fegyver. A ténsasszony kiteszi löveghelyén a tőgyit és az ellenség kimered tőle, ha tüzel.
balos
@szópó-ómió: Erre alapítottál családot?A helyedben inkább a tengeri sünnel lépnék cexuális kapcsolatra,mekkorát élveznél mikor a süni kimászna a fingerlikadból!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.