Reméljük, Putyin is meghallgatja. 

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a szlovén gazdaságfejlesztési és technológiai miniszterrel, Matjaz Hannal egyeztetett Budapesten, ami után közös sajtótájékoztatót tartottak – írta meg a Telex.

Szijjártó Péter megmondta! Azért megy Moszkvába, hogy a béke fontosságáról beszéljen

Fotó: MTI/Vajda János

Itt Szijjártó arról beszélt, hogy

„a földgázellátással és a földgáz szállításával kapcsolatos kérdések semmilyen módon nem esnek szankciós intézkedések alá. Mint ahogy a nukleáris energiával kapcsolatos kérdések sem esnek szankciós intézkedése alá.”

Ezután a következőt mondta a miniszter: 

„Azért fogok a héten elmenni Moszkvába az orosz Energiahétre, hogy egyrészt ott is a béke fontosságáról beszéljek. Hogy elmondjam, mi, magyarok a mielőbbi békében vagyunk érdekeltek, és amiatt megyek el, hogy Magyarországon ne legyenek energiaellátási problémák. Azért megyek el, hogy a szükséges megbeszéléseket lefolytassam a Gazprommal, a Roszatommal és az orosz energetikáért felelős tisztségviselőkkel”

Szijjártó szerint azok, akik az oroszországi útja miatt bírálják, nem akarják, hogy béke legyen. „És akik emiatt bírálnak, azokat nem érdekli, hogy a magyar embereknek lesz-e energiaellátás, vagy sem” – tette hozzá a miniszter. 

Forrás: Telex.hu

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gina
Meleg békeangyal, a hosszú asztal alatt...
balos
@gina: Ez a divat a hitler S.A. verő legényeitől lett átvéve!Bár ezt a fostalicskát egy tizenegyessel kicsinálnám!
magyar1
Nagyon helyes! Ez a diplomácia, a 21. században mindenkinek így kellene gondolkodni.
ómió
Pedig az, bizony, az efftársak háborúja! Megmondták!
simmering73
"A NER vezetői hazudozásban lassan utolérik az észak-koreai diktátort, és ezzel párhuzamosan haladnak az észak-koreai életszínvonal és elszigeteltség felé is. Szijjártó a nyugati szankciókat és az orosz terrorállammal szembeni uniós álláspontot semmibe véve, Európából egyedüli külügyminiszterként megy Moszkvába egy olyan tanácskozásra, amelyen az Európával szembeni stratégiáról tárgyalnak. Mert az orosz energetikai összejövetelnek ez a célja, Szijjártó pedig ebben vesz részt egy háborús bűnös, tömeggyilkos és népirtó rendszer vendégeként."
nepszava.us/ha-szijjarto-a-beke-miatt-megy-moszkvaba-akkor-mondja-meg-az-oroszoknak-hogy-vonuljanak-ki-ukrajnabol/
nezelodo
Hej, pedig Orbán is békével ment, a Putyinhoz, le is ültette a rétesnyújtó asztal végére. Most meg a Petya vonul jelentéstételre. Na ja, majd rájuk hallgat a pszichopata barátjuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.